Iratkozz fel hírlevelünkre!

Zakopane 3 nap, 2 éjszaka szállással, reggelivel és wellnesszel, autóbuszos utazás 1 főnek 59.490 Ft-ért! Most fizetendő: 7.560 Ft!

Akció kép
Az ajánlat beváltható September 27., 2024-ig!

Zakopane a Tátra lábánál fekszik, legendás, sajátságos aurájú üdülési központ, mely a górálok személyisége tesz még különlegesebbé. 

Zakopane a Magas-Tátra lengyel részének legfontosabb városa. Lengyelország téli központja, és egyben a határ mindkét oldalának legnagyobb olyan városa, amely közvetlenül szomszédos a Tátra ívével. A legmagasabban fekvő lengyel város.

1. nap: Indulás reggel 6:00-kor, Budapest, 14. kerület,– Olof Palme sétány 5.(Városligeti csónakázó és Műjégpálya) (Vidéki felszállást foglaláskor jelezzék). Folyamatos utazás, rövid pihenőkkel. Folyamatos utazás a Felvidék gyönyörű tájain keresztül Lengyelországba. Első megállónk Besztercebányán. Séta Besztercebánya belvárosi részén, majd rövid fotószünet az Árva folyó fölé emelkedő sziklaszirten épült Árva váránál. Tovább indulunk a lengyel Tátra, és egyben Lengyelország legkedveltebb hegyi üdülő központjába, Zakopane-ba. A gorál népcsoport által lakott települést a Magas-Tátra gyöngyszemének hívják, gyönyörű faházai, hegyi környezete, és hangulatos sétálóutcája, piaca miatt. Megnézzük Zakopane gorál motívumokkal díszített templomait és a régi temetőt, ahol híres lengyelek vannak eltemetve. Este a szállás elfoglalása, vacsora.

2. nap: Reggeli után indulás a Nowy Targi nagyvásárba. Kisebb-nagyobb bevásárlásra tökéletes megoldás ez a piac, ahol lehet fizetni Zloty-val és Euro-val egyaránt. A piac kínálatának nagyon széles és színes a palettája: édességek, bőr- és szőrmeáruk, kerámiák, bútorok, ruhák, szőnyegek stb. várja az idelátogatókat. Aki már járt ott az tudja hová jön, aki még nem, az biztosan nem fog csalódni. Három órát töltünk a vásárban, majd délutáni programként lehetőség nyílik egy felejthetetlen kirándulásra a Zakopane fölött magasodó Kasprowy-csúcsra kabinos felvonóval(1987m), ahol gyönyörű panoráma fogad minket. Aki ide nem szeretne felmenni a sétáló utcában töltheti az időt. Korai vacsora utána indulás a Goralski Potok fürdőbe. A Term Gorjacy Potok komplexuma összesen 22 db 34-40 °C -os termálvízzel töltött kültéri medencékből áll amelyek tökéletes kikapcsolódást biztosítanak mindenki számára. A Gorujemy Potok-i ásványvizes fürdő pozitívan hat a közérzetre és javítja a lelki komfortérzetet. Ezért a termálvizek kiváló terápiás és rehabilitációs szerek. Este visszatérés a szállásra.

3. nap: Reggeli után a délelőttöt Zakopaneban töltjük, siklóval eljuthatunk a Gubalowka hegyre (1128m), ahonnan csodálatos panoráma tárul a Tátrai hegycsúcsokra. Igény szerint lehetőség lesz ebédelni. Kb.: 13 órakor indulunk haza, hazaérkezés a késő esti órákban a kiindulási helyre.

A csomag tartalma:

 • az utazást busszal
 • a szállást
 • a reggelis ellátást
 • a szervezést
 • a magyar nyelvű idegenvezető/csoportkísérést.

Részvételi díj nem tartalmazza: a belépők árát, a napközbeni étkezést, a biztosítást, az adminisztrációs díjat, mely foglaláskor fizetendő, a kötelező idegenforgalmi adót, városbelépési díjat és a buszok után fizetendő parkolási díjat helyszíni fizetéssel

Pénzügy:

 • Adminisztrációs díj: 2.000 Ft / Fő
 • Idegenforgalmi adó+ városbelépési díj+ parkolás: 85 PLN / Fő
 • BBP biztosítás: 1.800Ft / Fő (70 éves korig) BBP biztosítás: 3.600 Ft/fő (70 év felett)
 • Egyágyas felár: 16.000 Ft
 • Vacsora: 15.000 Ft/fő/2 alkalom
 • Várható belépődíj tájékoztató jelleggel: kb.: 300 PLN/fő +2 €/Fő (helyszínen fizetendő)

Belépőjegyek, fakultatív programok, várható költségek: (Helyszínen fizetendők a megadott pénznemben, készpénzben. Bankkártyás fizetésre nincs lehetőség.) A fakultatív programok nem kötelezőek. Városnézések során mindent kívülről tekintünk meg, műemlékek meglátogatása szabadidőben, egyénileg lehetséges, a változás jogát fenntartjuk.

További fontos tudnivalók:

 • A vidéki fel- és leszállási helyek mindig a menetirány szerinti oldalon találhatók. Felhívjuk figyelmét, hogy a busz a menetiránnyal megegyező oldalon tud csak megállni az autópályák pihenőhelyein, azaz oda- és visszaúton nem ugyanazon oldalon! Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választják, jelezzék megrendeléskor! A busz csak igény esetén áll meg a felszállási helyeken és csak a felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra!
 • Az indulás előtt egy héttel semmilyen módosítás nem lehetséges (név, út, időpont, biztosítás, vacsora, stb.)
 • Névmódosítás, felszállásihely-módosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő megfizetése esetén lehetséges.
 • Az autóbuszos utazások módosíthatók, de nem lemondhatók!
 • Az utazások az időjárástól függetlenül indulnak, javasoljuk az évszaknak megfelelő öltözködést, illetve hátizsákot, amely tartalmaz némi szendvicset és vizet, esős időjárás esetén esőkabátot.
 • Az ülésrend a fix ülőhely feláras helyeken kívül a befizetések sorrendjében kerül beosztásra az indulás előtt. Fix ülőhely: 3.000 Ft/fő foglaláskor fizetendő. Akik együtt jelentkeznek, mindenképp egymás mellett ülnek. Amennyiben ez az utazás során nem realizálódik, 6 000 Ft/fő kárpótlási díjat fizetünk vissza.
 • 20.000 Ft/fő alatti részvételi díj esetén a részvételi díj egy összegben fizetendő jelentkezéskor!
 • 35 fő alatti létszám esetén 10.000 Ft/fő felár fizetendő, erről indulás előtt kapnak értesítést e-mailben.
 • Az iroda a program változtatás jogát fenntartja.
 • A pihenőhelyek mosdóinál fizetni kell, így jó, ha rendelkezik apró pénzzel.
 • A belépők árát az utaskísérő/idegenvezető szedi össze a buszon. Kérjük, hogy szíveskedjenek a pontos összeggel készülni, mert nagyobb címlet esetén probléma adódhat a visszaadásból. A feltüntetett árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, helyi idegenvezető, parkolás, foglalási/szervezési költség, stb.). A belépőjegyek és a fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek. Az utazási szerződés aláírásával a feltüntetett belépő árakat is elfogadásra kerülnek.
 • A foglalás elküldésével minden utas elfogadja az utazási iroda általános utazási feltételeit.
 • Az autóbuszon elektromos roller valamint kerékpár szállítása biztonsági okokból tilos!

UTASBIZTOSÍTÁS: Felhívjuk Tisztelt Utasaink figyelmét, hogy bár a Baleset-Betegség és Poggyászbiztosítás, valamint az Útlemondási (Sztornó) biztosítás megkötésére nem kötelezünk senkit arra, hogy nálunk kösse meg biztosítását, azonban útjainkon csak azok vehetnek részt, akik rendelkeznek utasbiztosítással.  Amennyiben irodánknál kötötte, egyéb teendője ezzel kapcsolatban nincs. Ellenkező esetben viszont felszállás előtt idegenvezetőnknek/csoportkísérőnknek szükséges bemutatni az utazás időtartamára szóló, non-stop asszisztenciával rendelkező utasbiztosítási kötvényt. (Az Európai Egészségbiztosítási Kártya nem elegendő, viszont az ellátáshoz megkönnyíti az ellátást).

Kérjük indulás előtt ellenőrizzék mobiltelefonjuk működését, rooming szolgáltatásukat a mobil szolgáltatójuknál! Amennyiben a programban változás lesz, sms-ben értesítjük önöket. Ha a telefon ki van kapcsolva, vagy nem működik a rooming szolgáltatás,

Felszállási helyek:

 • Budapest, 14. kerület,– Olof Palme sétány 5. (Városligeti csónakázó és Műjégpálya)
 • M2-es autópálya, Dunakeszi/Alagi- Pihenő, Shell benzinkút, 25-ös km kő
 • Rétság, MOL benzinkút, 61 km kő
 • Parassapuszta, határátkelő 88 km kő

Csak a fent felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra!

Ajánlat tartalma: Zakopane 3 nap, 2 éjszaka szállással, reggelivel és wellnesszel, autóbuszos utazás 1 főnek 59.490 Ft-ért! Most fizetendő: 7.560 Ft!

Most fizetendő: 7.560 Ft, a fennmaradó  51.930 Ft-ot  a szolgáltatónak kell kifizetni.

Időpontok: 2024.05.18-20., 09.27-29.

Foglalás e-mailen: adutours@t-online.hu a vásárlást követő 48 órán belül neveddel, elérhetőségeiddel (e-mail cím, telefonszám, lakcím), a választott dátum és a kívánt felszállási hely megadásával. Ha többen utaztok az összes kuponkód és az utasok nevének megadása szükséges. A kupon megvásárlása nem egyenértékű a foglalással. Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő. Idegenforgalmi adó+városbelépési díj: 85 PLN/fő. BBP biztosítás: 1.800 Ft/ fő (70 éves korig) BBP biztosítás: 3.600 Ft/fő (70 év felett).  Egyágyas felár: 16.000 Ft Vacsora: 15.000 Ft/fő/2 alkalom. Várható belépődíj tájékoztató jelleggel: kb.: 300 PLN/fő +2 €/Fő (helyszínen fizetendő). 35 fő alatti létszám esetén 10.000 Ft/fő felár fizetendő, erről adott esetben indulás előtt kapsz értesítést. Amennyiben egy időpontban a program valamilyen okból kifolyólag meghiúsulna, a kupon egy másik időpontban is felhasználható. Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni.


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – AduTours Utazási Iroda
Website
adutours.hu
Phone
(06-1) 413-6790
Address
1074 Budapest, Hársfa utca 2.

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!