Iratkozz fel hírlevelünkre!

Vulkánok, tenger, világörökségek: Szicíliai körutazás repülővel, 8 nap 7 éjszaka 1 főre reggelivel (+ 2 alkalommal vacsora) 269.900 Ft + reptéri ill. helyett 199.900 Ft + 24.900 reptéri illeték.
Most fizetendő: 10.000 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható September 20., 2014-ig!

Szicília a Földközi-tenger legnagyobb szigete, rengeteg látnivalóval várja az aktív pihenés szerelmeseit. Tavasz, kora nyár és ősz kiválóan alkalmas arra, hogy körbeutazzuk a " Nap szigetét", Szicíliát. A szigeten található Európa leghatalmasabb tűzhányója, az Etna nem messze Catania városától.

Value 269 990 Ft
Discount -26 %
Teljes ár: 199 900 Ft
10 000 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Share with others

Szicília Olaszország s egyben a Földközi tenger legnagyobb szigete, az olasz szárazföldtől a messinai szoros választja el, ami helyenként mindössze 3 km széles. A háromszög alakú szigetet északról a Tirrén- tenger, délről a Földközi-tenger, keletről pedig a Jón-tenger határolja. A szigeten található Európa legmagasabb, ma is működő vulkánja, az Etna (3370m). A környező kis szigeteken több ma is működő vulkán található (Stromboli, Vulcano). Szicília geológiailag ma is rendkívül aktív. Szicília a látogatóit a gyönyörű természettel, varázslatos strandjaival, kristálytiszta türkiz tengerrel és történelmi nevezetességeivel csalogatja. Uralkodtak itt föníciaiak, görögök, karthágóiak, rómaiak, normannok, Habsburgok, mindenki hagyott itt valamilyen építészeti emléket. Ennek köszönhetően megcsodálhatják a templomokat, színházakat, csatornarendszereket, antik palotákat, szobrokat.

Az akciós utazás tartalma:

- 7 éjszaka szállás 4*-os középkategóriás szállodában

- reggeli

- 2 alkalommal vacsora

- repülőjegy

- kis kézi poggyász

- autóbuszos utazás

- idegenvezetés, programok

Időpont: szeptember 23.-30. 8 nap / 7 éj

Az utazás részletes programja:

1. nap: Repülős utazás Szicíliára, a szállás elfoglalása

2. nap: Európa legmagasabb aktív tűzhányója, a lenyűgöző Etna, és Taormina bájos városa, amelynek görög színházát Csontváry is megfestette.

3. nap: Egész napos hajókirándulás a türkizkék Tirrén- tengeren a Lipari szigetvilágban: séta és fürdési lehetőség a Vulcano és Lipari szigeteken. Hajójegy 40€/fő

4. nap: Normann kori műemlékeket csodálhatunk meg Cefalu zegzugos utcácskái között, a több ezer négyzetméter mozaikjáról híres Monrealei dómban és Palermoban, ahol a nevezetességek megtekintése mellett bepillanthatunk egy szicíliai nagyváros elképesztő mindennapjaiba.

5. nap:  Egy újabb gondolatbeli időutazással egy hajdani dúsgazdag római elöljáró, 3000m2 részletgazdag padlómozaikkal díszített villájának rekonstrukcióját járhatjuk be Piazza Armerinában, majd sétát teszünk Enna középkori hangulatot árasztó városában, ahonnan belátható egész Belső-Szicília sajátos arcú, szép vidéke.

6. nap: Látogatás az Agrigentoban található Templomok-völgyében, amely a világ egyik legjelentősebb görög-kori archeológiai lelőhelye.

7. nap: Felkeressük az ezeréves fazekas művészetéről híres Caltagirone városkáját, majd a fecskefészek módjára, meredek dombra épült festői Ragusa városában töltjük a délutánt.

8. nap: Városnézés Siracusa egyedülálló ókori emlékei között és szép belvárosában. Délután hazautazás repülővel, érkezés az esti órákban.

Külön fizetendő:

- reptéri illeték: 24.900 Ft

- egész napos hajókirándulás: 40 euro/fő

- belépők: 20-50 euro kor szerint

- igény szerint nagy kézi vagy feladott poggyász

- helyi idegenforgalmi adó: 3.840 Ft

Kupon megvásárlása előtt időpont egyeztetés szükséges a 06/30-592-6107 telefonszámon, vagy az info@pannoniatravel.hu e-mail címen.

Most fizetendő: 10.000 Ft, a fennmaradó 189.900 Ft-ot és a reptéri illetéket 24.900 Ft az utazási irodában kell rendezni, cím: PANNONIA PROGRAM- ÉS UTAZÁSI IRODA, 1036 Budapest, Kolosy tér 2. I emelet 11/a.

A kupon beváltási határideje: (Utazási irodában jelentkezés )2014.szeptember 20.

Utasbiztosítás az irodában kedvező áron köthető.


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Pannonia Program- és Utazási Iroda
Cég
Pannonia Humana Kft
Website
pannoniatravel.hu
Phone
(06-30) 592-6107
Address
Catania,

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!