Iratkozz fel hírlevelünkre!

Villámlátogatás Krakkóba, Lengyelország második legnagyobb kulturális centrumába. Buszos kirándulás egy főnek nyáron 19.990 Ft helyett 15.990 Ft-ért.

Akció kép
Az ajánlat beváltható 2018. augusztus 24.-ig!

Krakkó a lengyel királyok egykori fővárosa, Varsó után az ország 2. legnagyobb kulturális centruma. Mi magyarok magunkénak érezhetjük a várost, hiszen évszázadokon át szoros kapcsolatban állt hazánk történetével. A waweli székesegyház királysírjait látogatva a magyar múlttal is találkozunk. A Monarchia idején épült, a pestiekhez hasonló szecessziós bérházak otthonossá teszik számunkra a várost.

Eredeti ár: 19 990 Ft
Kedvezmény: -20 %
Megtakarítás: 4 000 Ft
15 990 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Oszd meg másokkal is!

Az utazás programja:

1. nap: Elutazás 23.45 órakor a Blaha Lujza téri parkolóból. Folyamatos utazás Szlovákian át Krakkóig rövid technikai szünetekkel, éjszaka az autóbuszon.

2. nap: Érkezés a reggeli órákban Krakkóba. Elsőként látogatás a Wieliczkai sóbányában, ahol egy különleges földalatti világgal ismerkedünk meg. Ezután helyi idegenvezetővel a Wawelt – az egykori királyi várat – keressük fel, azon belül is a székesegyházat. Miután a templom elsősorban királyok temetkezési helye, így többek között itt tálaljuk Jagelló Ulászló síremléket, Nagy Lajos lányának, Hedvignek a nyughelyét, a Báthori-kápolnában pedig Báthori István sírját, aki ez Erdély fejedelme címe mellett a lengyel koronát is megszerezte. Innen lesétálunk a vár alatt elterülő
Belvárosba, ahol folytatjuk az ismerkedést. Hét évszázada Krakkó központja a 200 x 200 méteres szabályos négyzet alakú térség, a Rynek. A tér középen áll az egykori Posztócsarnok, melyben ma is díszmű- és emléktárgyak árusítóhelyei sorakoznak. A téren áll még az egykori városháza tornya, a Szt. Adalbert templom, valamint a tér legfőbb látnivalója: a Mária templom. Délután szabadidő, vagy látogatás a világhírű krakkói zsidónegyedben, Kazimierzben.

Visszaindulás Budapestre 21 órakor. Folyamatos utazás rövid technikai szünetekkel, éjszaka az autóbuszon. Érkezés Budapestre kora reggel, kb. 7-8 óra között.

Az utazás időpontja 2018.  augusztus 24-26.

FONTOS! A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256, email cím: kalandozas@t-online.hu

Egyéb költségek:

Adminisztrációs díj: 1.000,- Ft/fő

Fix ülőhely: 2.500,- Ft/fő

Belépők + helyi idegenvezető (kb. 200 zloty)

BBP: 1.180,- Ft/főAz ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Neoline Kft.
Cég
Neoline Kft.
Weboldal
kalandozastravel.hu
Telefonszám
(06-1) 317-1256
Szolgáltatás helye
1075 Budapest, Síp utca 4.

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!