Iratkozz fel hírlevelünkre!

Veszprém megye két gyöngyszeme: Sümegi vár és a Tapolcai-tavasbarlang. Augusztusi buszos kirándulás 1 főnek 20.990 Ft helyett 14.790 Ft-ért, melyből most fizetendő 2.200 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható August 8., 2024-ig!

Az utazás programja:

Látogatásunkat Sümegen kezdjük, ahol először a történelmi emlékű Sümegi várat keressük fel. A várban berendezett I. Történelmi Élménypark egyedülálló módon mutatja be a középkori várak életét. Láthatunk börtönkiállítást, püspöki lakószobát, tanácstermet, egy korabeli bognárműhelyt korabeli szerszámokkal és a megújult várkápolnát sok más izgalmas látnivaló mellett. A várba egy rövid emelkedő vezet fel.
Visszatérve a vár alatt található, közelmúltban felújított, átadott Püspöki Palota megtekintésével folytatjuk programunkat. Különleges élmény a veszprémi püspökök “soha nem látott szépségű rezidenciájába” belépni, és a palotát építtető Padányi Bíró Márton életét nyomon követve megismerni azt. A kiállítás számos olyan, illúziókeltő- és szemléltető eszközt alkalmaz a kor bemutatására, amellyel közelebb hozza a látogatóhoz a több száz évvel ezelőtti világot.
A város utcáin sétálgatva találkozhatunk még a másik kiemelkedő műemlékével, a Ferences templommal és kolostorral. A városfalakon kívül található temetőben felkeressük Kisfaludy Sándor és Szegedy Róza sírját.

 

Délután Tapolcára utazunk. A közelmúltban létesített új látogatóközpont segítségével megismerkedünk a barlangok világával. (interaktív kiállítás, filmvetítés) Majd egy titokzatos, város alatti csónakázás során gyönyörködhetünk a felújított Tapolcai-tavasbarlang fényeiben.

Ezután marad még egy kis szabad idő a város központjában. A Malom–tó és környéke különleges mediterrán hangulatot áraszt. A tó körül sétálgatva megtekinthetjük Batsányi János és felesége Baumberg Gabriella szobrát és a festői malomépületet. Visszaérkezés Budapestre 20 óra körül.

Belépők: kb. 10.000,- Ft/fő

Fix ülőhely: 2.000 Ft/fő

BBP és stornó biztosítás: 570,- Ft/fő

Visszaérkezés Budapestre 20 óra körül. 

Az utazás  időpontja 2024. augusztus 8.

Most fizetendő 2.200 Ft, a fennmaradó 12.590 Ft-ot az utazási irodának kell fizetni.

Találkozás: 6.45 órától a Népliget Hell Miksa sétány (Elnök utcával szembe)

Indulás: 7.00 órakor

kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256, email cím: kalandozas@t-online.hu


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Neoline Utazási Iroda
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Website
kalandozastravel.hu
Phone
(06-1) 317-1256
Address
1075 Budapest, Síp utca 4.

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!