Iratkozz fel hírlevelünkre!

Várkastély, kolostor, fürdőváros és rózsakert a bécsi erdőben! Júniusi buszos utazás 1 főnek Heiligenkreuz, Laxenburg és Baden bei Wien-be 9.500 Ft helyett 7.490 Ft. Most fizetendő 750 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható June 23., 2018-ig!

Alsó-Ausztria a várak, kastélyok, kolostorok, természeti parkok, múzeumok, hegyi vasutak és hajóutak sokszínű tartománya. A kellemes, nyári időben bejárjuk Heiligenkreuz, a régió és Ausztria legrégebbi cisztercita kolostorának 12-13. századi, román-gótikus stílusban épült helyiségeit. Ezt követően megismerkedünk a Laxenburgi kastély történeteivel, híres szülöttével, végül pedig megpihenünk Baden bei Wien páratlan szépségű rózsái között. Tartson velünk a Bécsi-erdő és a Waldviertel területére, fedezzük fel együtt egyedülálló kincseit!

          


Value 9 500 Ft
Discount -21 %
Teljes ár: 7 490 Ft
750 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Share with others

Az utazás programja: 

Utunk első állomása a Heiligenkreuzi Apátságba, a középkori építészet műremekébe vezet, mely a román és gótikus stílusjegyek mellett a barokk építészet jellegzetes vonásait is ötvözi. A háromhajós bazilika félköríves árkádokkal, mérműves ablakokkal, márványoszlopokkal ma is itt élő szerzetesekkel fogad bennünket. Helyi idegenvezetőnk megismertet a kolostor történetével, a szerzetesek mindennapi életével.
Tovább folytatva utunkat megérkezünk a Laxenburgi kastély parkjának a bejáratához, ahonnan kisvonattal, a tavon pedig kis hajóval jutunk el a kastély mesébe illő épületéig. Maga a kastélypark a 280 hektáros területével a 18. és 19. századi főúri kertépítészet gyöngyszeme. A park szívében található Franzensburg a 18. század végén 3 év alatt épült fel, 1835-ig pedig folyamatosan bővítették. I. Ferenc császár egy középkori lovagvár miliőjét teremtette meg a tó közepén kialakított mesterséges szigeten. A helyszín érdekessége, hogy itt töltötte Sissi és a császár a mézesheteiket, valamint itt látta meg a napvilágot Rudolf trónörökös és testvére Gizella.
A napot Baden bei Wien nagy múltú fürdővárosában zárjuk. A kicsiny város, mely a mai napig őrzi a Monarchia hangulatát egy kis időutazásra invitál bennünket. Városnéző sétánk keretében bejárjuk elegáns utcáit, ahogyan azt korábban Mozart, Weber, Schubert, Beethoven is tette. Elhaladunk a híres zeneszerző, Beethoven háza mellett is, aki a fürdővárosban fejezte be a IX. szimfóniát. Látogatást teszünk a 8 hektáros Doblhoffpark Rózsakertjében, mely Ausztria legnagyobb rózsakertje, több mint 600 féle rózsával, több mint 30.000 rózsafával csábít. Szabadidő keretében végül újra felkereshetjük a legszebb helyszíneket, ezt követően pedig Budapest felé vesszük utunkat.

A részvételi díj tartalmazza:

az utazást felsőkategóriás autóbusszal,
idegenvezetést,
a szervezés díját.

Kötelezően külön fizetendő:

ügyfél regisztrációs díj: 1.200 Ft/fő, amely csak az új utasok által az utazási irodában fizetendő.

 Külön fizetendő belépődíj:

Heiligenkreutz kolostor: 10 €/fő felnőtteknek, nyugdíjasoknak,  7 €/fő diákoknak, gyermekeknek.

Laxenburg kastély: 17 €/fő, gyermekeknek 14 éves korig (és 18 éves korig igazolvánnyal):  10 €/fő, amely tartalmazza a Franzensburg kastélyba szóló belépőjegyet, 2 alkalommal a hajó használatot, idegenvezetést és kétszeri Laxenburg Express használatot.

A díj az esetleges foglalási és parkolási díjakat is tartalmazzák, amely a buszon az idegenvezetőnek €-ban fizetendő, és időközben változhatnak. 

 

Az utazás időpontja: 2018. június 23. (szombat)

Most fizetendő 750 Ft, a fennmaradó 6.740 Ft-ot az utazást szervező Utazási Irodában kell befizetni.

Indulás:

6:00 Blaha Lujza tér (Corvin Áruház parkoló)

6:15 Batthyány tér (a Vásárcsarnok előtti buszmegállónál)  

Találkozó mindkét helyen 15 perccel indulás előtt

Vidéki felszállási lehetőségek:

-  Budaörsi pihenő, M1/M7 autópálya, Agip benzinkút, 10 km

-  M1 autópálya, tatai Remeteségi pihenő, Shell benzinkút, 64 km

- M1 autópálya, Győr, Arabona pihenő, 119 km

- M1 autópálya, Mosoni pihenő, 162 km

Érkezés: a késő esti órákban, 22 óra körül

Baleset, betegség és poggyász biztosítás az irodában kedvező áron köthető!

Az akciós kupon megvásárlása után a kuponkód bediktálásával jelentkezni kell az utazást szervező  Utazási Iroda-nál.

Vevőtájékoztató: 

Kérjük, hogy a kuponvásárlást követő 48 órán belül történjen meg a bejelentkezésük, ellenkező esetben nem tudjuk garantálni Önöknek a szabad helyeket.

Az utazás megkezdéséhez kuponkódok beváltására, a regisztrációs díj irodának személyesen, vagy átutalással történő megfizetésére és az utazási szerződés megkötésére van szükség. Kérjük, hogy ennek érdekében a következő adatok küldjék e-mailben el részünkre. Több megadott időpont és program esetén az utazás pontos időpontja és program megnevezése, a szerződő fél neve, állandó lakcíme, mobiltelefonszáma, utastársak neve, születési dátumok, felszállás helye. 


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Pannonia Program- és Utazási Iroda
Cég
Pannonia Humana Kft
Website
pannoniatravel.hu
Phone
(06-30) 592-6107
Address
1036 Budapest, Kolosy tér 2. I em.11/A

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!