Iratkozz fel hírlevelünkre!

Utolsó lehetőség! Limitált darabszám! Luca napi karácsonyi vásár, advent Krakkóban (2014.december 12.) – non stop kirándulás 1 fő részére most kedvező áron 14 990 Ft helyett, csak 8 990 Ft-ért! Most fizetendő: 1 350 Ft!

Akció kép
Az ajánlat beváltható December 12., 2014-ig!

Ajándékozza meg szeretteit a lengyel főváros karácsonyi vásárának varázslatos élményével!

Value 14 990 Ft
Discount -40 %
Teljes ár: 8 990 Ft
1350 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Az összes ajánlat elkelt!
Share with others

Program:
Indulás december 12-én pénteken, Budapest – Hősök teréről (Műcsarnok oldalában lévő parkoló) - 23:00-kor.

Éjszaka utazás rövid pihenőkkel, érkezés Krakkóba a reggeli órákban.

Krakkóban az a jó, hogy sok meglepetést és izgalmas programokat ígér mindenkinek, aki jól szeretné érezni magát. Az egyik legszebb lengyel város Krakkó, ahol a múlt és a jelen szorosan összekapcsolódik. Krakkóban, az egykori királyi székhelyen még egy rövidebb városnéző túra során is számtalan, nagyon különböző benyomás éri az idelátogatókat.

A belváros és az óvárosi rész ugyan nem nevezhető nagynak, viszont lenyűgöző. Különösen a főtér, ahol elsőre azt se tudjuk, merre induljunk, annyi a látnivaló. Érdemes besétálni a tér közepére és körülnézni, majd közelről is alaposabban szemügyre venni a Posztócsarnokot, a piacteret, a Mária-templomot vagy a Szent Adalbert-templomot. De érdemes kitérőt tenni a zsidónegyedbe (Kazimierz), hűsölni egyet a Planty-ban és sétálgatni a macskaköves, régi utcákon. Emellett sok érdekes múzeum, kiállítás és egyéb kulturális program közül is lehet válogatni.

A Wawel-dombra épült Királyi vár nem véletlenül része a Világörökségnek. Messziről is impozáns látványt nyújt a vörös téglából épült várfal, egészen biztos, hogy nem fogunk csak úgy elsétálni mellette. A vár területére alapvetően ingyenes a belépés, de ha látni szeretnénk a különböző kiállításokat, akkor azokért fizetni is kell.

Krakkóban a főtéren, a történelmi óvárosban van a legnagyobb vásár, 1994 óta tartják itt minden évben, és az itt élők nem véletlenül büszkék rá. A vásáron házikókban kínálják az árusok az ünnephez kötődő díszeket, ajándéknak valókat, lengyel kézműves termékeket, sok helyen kínálnak ünnepi ételeket, "hordókból" pedig az ünnepi forralt bort kóstolhatják meg a látogatók, ami jól esik a hidegben. Közben hagyományos lengyel énekek zendülnek fel.

Egy egész napot könnyedén el lehet itt tölteni.

Az élmények után estefelé hazafelé vesszük utunkat, érkezés a hajnali órákban.


Ár tartalmazza: oda-vissza utat turista busszal, csoportvezetőt, áfát

A képek csak illusztrációk!

Most fizetendő: 1 350 Ft, a fennmaradó összeget a szolgáltatónak kell kifizetni!
Fontos: Utazás feltétele, hogy a kupon leütése után 3 napon belül a regisztráció céljából vegyék fel a kapcsolatot az utazási irodával az alábbi e-mail címen: laspalmerastravel@gmail.com (Szükséges elküldeni: kupon kódok, utasok nevei, lakcím, kapcsolattartási telefonszám)
A vásárló a kupon leütésével egyidejűleg elfogadja a Las Palmeras Travel utazási szabályait, általános szerződési feltételeit: http://www.laspalmeraskft.com/utazas-szabalyai/


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Las Palmeras Travel
Cég
Las Palmeras Travel
Website
laspalmeraskft.com
Phone
(06-70) 701-0900

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!