Iratkozz fel hírlevelünkre!

Utazzon el Rómába! 6 nap 5 éjszaka 1 fő részére utazással, szállással, félpanzióval és programokkal most kedvező áron 99 900 Ft helyett 35% kedvezménnyel, mindössze 64 935 Ft-ért! Most fizetendő: 12 990 Ft!

Akció kép
Az ajánlat beváltható September 27., 2013-ig!

Az ajánlat tartalma:
- 6 nap 5 éjszaka 1 fő részére hotelben*** 2-3 ágyas szobákban (Hotel Lorella Fiuggi)
- félpanziós ellátás
- utazás autóbusszal
- a programban megjelölt kirándulásokat és az idegenvezetést

A programhoz a vidéki utasok az alábbi városokban csatlakozhatnak: Miskolc – Mezőkövesd – Füzesabony – Gyöngyös – Gödöllő – Székesfehérvár.
Ha már régóta szeretne Rómába eljutni és felfedezni ezt a csodálatos várost, akkor itt a legjobb lehetőség, mindössze 64 935 Ft-ért!

Value 99 900 Ft
Discount -35 %
Teljes ár: 64 935 Ft
12 990 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Az összes ajánlat elkelt!
Share with others

Utazás időpontja: szeptember 30 - október 05
Utazás időtartama: 6 nap / 5 éj
Elhelyezés: hotelben*** / 2 - 3 ágyas szobákban
Ellátás:félpanzió
Utazás: autóbusszal


1.nap: indulás Budapestről 06: 30 órakor.
Esti kirándulás a velencei lagúnákon, rendhagyó városnézés a város sikátoraiban melyek halott dózsék emlékeit idézik meg minden este, látogatás Marco Polo házánál, a tragikus sorsú Falier dózse templománál, a holtak szigeténél… Velence ahogyan még biztos nem látta! Este vacsora a hotel éttermében. Tranzitszállás: Hotel al Gabbiano Levada

2.nap: reggeli után, délelőtt továbbutazás Emiglia Romagna és Toscana tartományokon keresztül Lazioba. Kora este érkezés Fiuggiba, vacsora a szálloda éttermében, rövid séta a település belvárosában. Fiuggi: Lazio tartomány kincses doboza az Appenninek ölelésében 800 m tengerszint feletti magasságon. Elhelyezkedésének, tiszta levegőjének és gyógyító forrásvizének köszönhetően a régió egyik legelegánsabb üdülőhelyévé vált, valamint a római felső tízezer második otthonává. Fiuggi - Róma: kb 50 perc busszal / 40 km /, délre Nápoly irányába.

3.nap: reggelit követően látogatás a Vatikáni negyedben : Raffaelo Stanzái - Görög Terem - Egyiptomi kiállítás - Sala dei Bigalli... – Sixtusi kápolna – Szt. Péter Bazilika – Angyalvár – Marsmező. Gyalogos séta keretében látogatás a Piazza Navonán, a Pantheonnál, a Trevi kútnál, és a Piazza di Spagnan… szabadprogram. Szállás ugyanott ahol az előző éjjel, vacsora a hotel éttermében.

4.nap: reggelit követően egész napos látogatás az ókori Rómában: Fórumok – Colosseum – San Paolo Fuori Le Mura Bazilika – Laterán – Viktor Emanuel emlékmű – Szenátori palota – Aracoeli templom - Tevere… szabadprogram. Szállás ugyanott ahol az előző éjjel.

5.nap: délelőtt a szállások elhagyása, útközben rövid pihenő és kirándulás az olasz filmek élő díszletként nevezett Cortona városában. Késő este a szállások elfoglalása és vacsora Levadaban a Hotel Al Gabbianoban.

6.nap: reggelit követően, a délelőtti órákban a szálláshely elhagyása, érkezés Magyarországra az esti órákban.


RÓMA A VILÁG KÖLDÖKE

L'OMBELICO DEL MONDO... egy hely amelyre a világ tekintete szegeződik
LÁTOGATÓBAN I. FRANCESCO PÁPÁNÁL

Róma mindenkinek mást jelent. Egy város, egy hely, egy metropolisz, egy zarándoklat végállomása, egy vágy beteljesülése, caput mundi, a világ közepe. A város felkeresésének nem feltétlenül kell hogy legyen konkrét célja, legyen tél vagy nyár a terrakotta város és a Tevere nem vált profilt. A barokk városrész fáradhatatlan kútjai ugyanúgy ontják vizüket, a Largo Argentina lusta macskái mindig ásítozva várják a potya falatokat. A Spanyol lépcső és a Navona a korai sötét estéken is a város fiataljainak találkozóhelye. Sokakban él egy vágy, egy álom mely Rómához köthető. Van akit a hit vezet, van akit a vágy, van akit egy közös nyelv, kultúra, vagy zenei ízlés. Ha még nem találta meg mi az ami ehhez a városhoz vonza, üljön le egy belvárosi kávézó egyik teraszára, merüljön el a mindennapok Rómájában, figyeljen a hangokra, illatokra...Ciao bello!...come va?...stammi bene!...ehi cosí la víta!...fokhagymás bruschetta illata... a Radio Italia hadaró hírbemondója erős nápolyi akcentussal, a minden utcasarkon ránk zúduló több méteres márvány oszlopok, az idilli szieszta csendjét megtörő vígilik és carabinierik sikító rendőrautói... Több mint kétezer év büszke épületei tekintenek ránk, és és állnak töretlenül a napsütötte város azúr kék ege alatt.

A város és a paloták környékbeli vulkanikus dombjaiból nyert masszív építőkövei meghatározták a város képét és az építkezés sajátosságait. Többszáz év elteltével a város utcái és sikátorai nem változtak. Az átépítések alkalmával az alapköveket meghagyták, és a felújítások csak a gyönyörű paloták felsőbb szintjeit érintették. Ennek köszönhető többek között, hogy középkorban divatos szűk viuzzák ma is a mediterrán város legkedveltebb és leghangulatosabb részéhez tartoznak.

A kinttartózkodásunk alatt szálláshelyünk a Hotel Lorella Fiuggiban.
Fiuggi a festői Lazio tartomány szinte érintetlen ékszerdoboza, amely a rohanó mindennapoktól elizoláltan alussza álmát. Ódon falai, festői panorámája, merész hegyormai, romantikus sikátorai egyedi hangulatot adnak a városnak, talán nem véletlen hogy a nemzet nagy politikusai itt vásároltak nyaralókat, luxus villákat. Közel ezer év történelmét őrzik a falak, amelyeket egykori Rómában avatott pápák emeltek. A Róma szomszédságában fekvő Fiuggi igazi meseváros ahol a pihenést csak fokozza az ízletes egyedi konyha, és a kitűnő helyi borok. A település a Róma és a dél felé irányuló kirándulásokhoz ideális kiindulópont, Róma mindössze 45 perc alatt érhető el, Nápoly mintegy 90 perc alatt. A hotel 800 m tengerszint feletti magasságon található gyönyörű panorámával a határában húzódó völgyre. Levegője kimutatottan már 2 napos kint tartózkodás alatt is jótékony hatással van az allergiában és asztmában szenvedő emberekre. A helyi ásványvíz Európában is ismert és alkalmazott gyomor – és bélrendszeri betegségekben szenvedő emberek esetében. A település egykoron a pápák lakhelye volt, ma a politikusok és a felső tízezer kirándulóhelye, a hegyoldalban húzódik Berlusconi és Ciampi villája. Sikátorai, kőbe vájt lépcsői, kilátói, mediterrán növényei, kaktuszai festővászonra kívánkoznak…legjobb reklámunk azonban az évről – évre visszajáró utasok folyamatosan emelkedő száma.

Most fizetendő: 12 990 Ft, a fennmaradó összeget az utazási irodának kell kifizetni: 51 945 Ft! Autóbuszunkon ülőhely biztosítás szükséges!
A kupon megvásárlása után kérem egyből vegye fel a kapcsolatot a szolgáltatóval, mivel ajánlatunk csak korlátozátt számban vehetők igénybe és ülőhely biztosítás is szükséges!
A részvételi díj nem tartalmazza: kötelező BBP utasbiztosítás ( irodánkban köthető 3.300 Ft/fő ) belépőjegyek, valamint az autóbusz behajtási engedélyeit, idegenforgalmi adókat, belépőjegyet, hajójegyet ( kb. 90 Eu / fő )
Egyágyas felár: 18.900 Ft / fő / 5 éj
Elérhetőségek:
Tel.: 20 911 9271 / 20 470 8099
Email: info@fratelligoldoni.hu


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Fratelli Goldoni Kft
Cég
Fratelli Goldoni Kft
Website
fratelligoldoni.hu
Phone
(06-20) 911-9271
Address
1076 Budapest, Garay tér 16.

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!