Iratkozz fel hírlevelünkre!

Utazz tavasszal a nyárba! Maldív-szigeti nyaralás budapesti indulással Hotel Biyadho Island ***-ban 8 nap 7 éjszaka 1 főnek, teljes panzióval, illetékekkel, szigeti transzferrel akciós áron 361.425 Ft-ért. Most fizetendő 28.900 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható May 25., 2015-ig!

A Maldív Köztársaság egy szigetország, amely Dél-Ázsiában,  az Indiai óceánon fekszik. 26 atollból álló,  azonos elnevezésű szigetcsoport alkotja, amely 500 km-re dél-nyugatra, India partjainál kezdődik és mintegy 800 km-en észak-déli irányban húzódik. A Maldív-szigetek összesen 1192 szigetből áll, ebből 200 lakott.
Jelenleg a Maldív-szigeteken körülbelül 100 üdülőközpont található és elképesztő, hogy mennyire eltérőek egymástól a hotel stílusát, a nehéz- valamint könnyűbúvárkodásra és más vízi sportokra való specializálódást, a konyha stílusát, illetve különböző nemzetiségek körében való népszerűséget tekintve. A legtöbb sziget a dagály ideje alatt a felszíntől kb. 1 méterre fekszik. Ami a szigetek nagyságát illeti, néhány pár perc alatt körbejárható, néhány meglehetősen nagy területű. A Kuramathi szigeten kívül az a szabály érvényesül, amely szerint minden szigeten található maximálisan 1 hotel. Maldív-szigetek éghajlata egész évben kellemes, trópusi.

3 csillagos sziget dél MALE Atoll keleti részén található 35 perces hajótranszferrel érhető el, gyalog is könnyen bejárható  kis sziget. Hófehér homokos parttal és kristálytiszta vízzel rendelkezik. A közelben elszórtan kisebb szigetek teszik ideális kiránduló hellyé is. PADI búvárbázissal rendelkezik.


 


Value 519 000 Ft
Discount -30 %
Teljes ár: 361 425 Ft
28 900 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Share with others

Az akciós utazás minden költséget tartalmaz 1 főre!

- utazás repülővel,budapesti indulással

- reptéri illeték

- a szállodához jutás hidroplánnal

- 7 éjszaka szállás

- teljes panziós ellátás

A Maldív-szigeti utazás 2015. május 1- május 31-ig minden napi budapesti indulással foglalható. 

Most fizetendő 28.900 Ft, a fennmaradó 332.525 Ft-ot az utazást szervező Utazási Irodában kell fizetni. ( ezt az összeget lehet euróban is fizetni.)

Az akciós kupon megvásárlása után 48 órán belül jelentkezni kell az  Utazási Irodában, az út árának fennmaradó összegét egyben be kell fizetni. 

Az utazással kapcsolatos információ a  70/933-0025 telefonszámon.Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Delta Reisen Kft
Cég
Delta Reisen Kft
Phone
(06-70) 933-0025
Address
Maldív szigetek, Biyadho Island

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!