Iratkozz fel hírlevelünkre!

Utazz februárban a farsangi karnevál idején a gondolák és lagúnák városába, Velencébe. 2 nap 1 éjszaka szállás Jesoloban reggelivel 48.990 Ft helyett 39.790 Ft. Most fizetendő 5.900 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható February 2., 2024-ig!

 

Dél-Európában a farsang az év egyik legnagyobb ünnepe volt, olyan időszak, amikor viszonylag büntetlenül, nyíltan is ki lehetett mondani a dolgokat. A farsangi időszak januárban kezdődött és a nagyböjthöz közeledve nőttön-nőtt az izgalom. Az ünnepet a szabad ég alatt rendezték Velencében a Szent Márk téren. A velencei karnevál hatalmas színjátékhoz volt hasonló, ahol az utcák alkották a színteret, a városlakók voltak a színészek és egyben a nézők is. A közönség az otthonából az erkélyről nézhette az eseményeket. A velencei karneváli maszkok nagyon népszerűek voltak Európa többi országában is, Magyarországra Mátyás király korában Olaszországból hozatták az álarcokat és a karneváli ruhákat. A velencei Karnevál napjainkra igazi idegenforgalmi látványosságnak számít.

 

                      

Value 48 990 Ft
Discount -19 %
Teljes ár: 39 790 Ft
5 900 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Share with others

 

1. nap: Elutazás péntek reggel 7 órakor a Népliget, Planetárium melletti parkolóból. Folyamatos utazás Szlovénián keresztül Triesztig. Érkezés Triesztbe 15 óra körül. Triesztben rövid városnézés keretében megnézzük a történelmi városközpontot, a Piazza Unità d'Italia teret, mely Európa egyik legnagyobb tengerparti tere. Figyelemre méltó épületek, kávézók és éttermek veszik körül. Itt találjuk a trieszti Canale Grande-t is, a festői csatornát, amely a központ szívében halad át. A városnézés után utazunk Jesoloba, ahol érkezés után elfoglaljuk a szállásunkat, és elfogyasztjuk a vacsoránkat.

 

   

 

2. nap: Reggeli után buszra szállunk és irány Punta Sabbioni, ahonnan behajózunk Velencébe. A nap további részében szabadidő áll rendelkezésre. Ami vár bennünket, a Szent Márk téren és a belvárosban ünnepség, parádé történelmi kosztümökben (álarcosok, pantomimesek, zenészek). Szerelmeseknek idén is ajánljuk a gondolázást, ínyenceknek pedig a pezsgő hangulatú pizzériákat. Megtekintésre javasoljuk: Rialtó-híd, Szent Márk tér, Doge-palota, Campanille, hajókázás a Canale Grandén. Szabadidő egész nap. Fakultatív program lehetőség a szigetekre: Murano - Burano útvonalon (25,-€/fő). A kirándulás alatt megnézhetjük a muranoi üveggyártás és a buranoi csipkekészítés remekműveit. Mindkét sziget e tevékenységeknek köszönhetően lett világhírű. Kérjük foglalásnál jelezze, részvételi szándékát!

Este 21.00-kor hajóval visszautazás Punta Sabbioni-ba, ahonnan 22-kor indulunk buszunkkal Budapest felé. Folyamatos utazás, éjszaka a buszon, várható érkezés hajnali 5-6 óra körül.

Egyéb költségek:

BBP + stornó biztosítás: 2.970,- Ft/fő

Az autóbuszon kötelezően fizetendő: 45 €/fő (hajójegy (Szent Márk térig), városi illeték és egyéb járulékos költségek)

Egyágyas felár:14.000,- Ft/fő

Félpanzió felár: 6.200,- Ft/fő

Fix ülőhely: 2.500,- Ft/fő

 

 

Az utazás  időpontja 2024. február 2-4.

Most fizetendő 5.900 Ft, a fennmaradó 33.890 Ft-ot az utazást szervező Neoline Utazási irodának kell fizetni.

FONTOS! A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Az ajánlat tartalma:

- Autóbuszos utazás

- Idegenvezető, utaskísérő

- Szervezés díja

-  2-3 ágyas fürdőszobás szobákban 1éjszaka szállás

- reggeli

Egyéb fizetendő:

BBP + stornó biztosítás: 2.970,- Ft/fő

Az autóbuszon kötelezően fizetendő: 45 €/fő (hajójegy (Szent Márk térig), városi illeték és egyéb járulékos költségek)

Egyágyas felár:14.000,- Ft/fő

Félpanzió felár: 6.200,- Ft/fő

Fix ülőhely: 2.500,- Ft/fő

Találkozás: 6:45 órakor a Népliget, Planetárium mellett
Indulás: 7:00 órakor

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256, email cím: kalandozas@t-online.hu

.

 


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Neoline Utazási Iroda
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Website
kalandozatravel.hu
Phone
(06-1) 317-1056
Address
1075 Budapest, Síp utca 4.

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!