Iratkozz fel hírlevelünkre!

Utazz az osztrák Grand Canyonhoz! Buszos utazás 1 főnek az Ötscher-Tormauer Nemzeti Parkba, az Ötschergräben-szurdokhoz 17.490 Ft-ért! Most fizetendő: 2.220 Ft!

Akció kép
Az ajánlat beváltható October 26., 2024-ig!

Alsó-Ausztria természeti különlegességei nagyszerű túrákat kínálnak. Hangulatos fahidak, szurdokok és kilátópontok, sebes folyású patakok, kisebb zuhatagok - a Myrafälle vízesés és az Ötschergräben-szurdok pompás kirándulást ígér.

Indulás reggel 5:00-kor (Budapest, XIV. kerület, Olof Palme sétány 5., Városligeti csónakázó és Műjégpálya). A vidéki felszállást kérik, foglaláskor jelezzétek! Folyamatos buszos utazás az Ötschergräben-szurdok felé rövid pihenőkkel. Érkezés Wienerbruckba a délelőtti órákban.

A szurdok az Ötscher-Tormauer Nemzeti Parkban található, amelyet a Stausee-tó partján végigsétálva értek el. A szurdokvölgy bejáratánál már láthatjátok a Lassing patakot, amely sokáig elkísér majd titeket utatokon. A túra során számos pallón, hídon, sziklafalba vájt alagúton haladtok át, miközben csodálhatjátok a kristálytiszta vizű patakokat, kisebb és nagyobb vízeséseket. A nap csúcspontja azonban csak ez után következik, az Ötschergräben-szurdok nagyvízesése, a Myrafall vízesés, amely 80 méter magas.

Pihenőt tartotok az Ötscherhias menedékháznál, majd folytatjátok utatokat egy másik túraútvonalon, a Mühlbach patak mentén. A mélykék vizű Erlaufstausee partján haladva ámulhattok a fölé magasodó, havas hegycsúcsú Ötscheren (1893 m). Végighaladva a tó partján elértek a túrátok befejező pontjához, Mitterbach településére.

Indulás haza a délutáni órákban. Visszaérkezés a késő esti órákban a kiindulási helyre.

Táv: kb. 12,5 km, szintkülönbség: 720 m
Túra időtartama: kb. 6 óra (a csoport tempójától függően)
Átlagos állóképességgel teljesíthető
Az útra javasolt felszerelés: szendvics, víz, esőkabát, kényelmes, vízhatlan túracipő.

A túrán való részvétel csak saját felelősségre történik! Bármely szív-, és mozgásszervi betegségben szenvedők számára nem ajánlott! Visszafordulási lehetőség nincs, mert a kiindulópont nem egyezik az érkezési ponttal. A program az időjárástól függetlenül indul.

A kupon tartalmazza: 

 • az utazást busszal
 • a szervezést
 • a magyar nyelvű idegenvezető/csoportkísérést.

A kupon nem tartalmazza:  

 • a belépők árát
 • a biztosítást
 • az adminisztrációs díjat, mely foglaláskor fizetendő, étkezést
 • a turista buszok parkolási díját helyszíni fizetéssel.

35 fő alatti létszám esetén 2.000 Ft / fő felár fizetendő, erről indulás előtt kapnak értesítést e-mailben.

Pénzügy:

 • Szurdokbelépő: 10 EUR / fő ( A belépő ára változtatásának jogát fenntartjuk.)
 • Külön fizetendő a turistabuszok utáni parkolási díj: 5 EUR / fő, melyet kötelezően az autóbuszra felszálláskor szükséges az idegenvezetőnek/csoportkísérőnek fizetni.
 • BBP biztosítás: 600 Ft / fő (70 éves korig)
 • BBP biztosítás: 1.200 Ft / fő (70 év felett)

20.000 Ft / fő alatti részvételi díj esetén a részvételi díj egy összegben fizetendő jelentkezéskor! Az utazáshoz szükséges a túranyilatkozat kitöltése, melyet ezen az oldalon érhetnek el. Kérjük a kitöltött nyilatkozatot hozzák magukkal az utazáshoz. A kitöltött nyilatkozat hiányában nem vehetnek részt az utazáson. 

A pihenőhelyek mosdóiban fizetni kell, ezért jó ha van kéznél aprópénz.

Az árak tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát az utazási iroda fenntartja. Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség).

 

További fontos tudnivalók:

 • A vidéki fel- és leszállási helyek mindig a menetirány szerinti oldalon találhatók. Felhívjuk figyelmét, hogy a busz a menetiránnyal megegyező oldalon tud csak megállni az autópályák pihenőhelyein, azaz oda- és visszaúton nem ugyanazon oldalon! Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választják, jelezzék megrendeléskor! A busz csak igény esetén áll meg a felszállási helyeken és csak a felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra!
 • Az indulás előtt egy héttel semmilyen módosítás nem lehetséges (név, út, időpont, biztosítás, vacsora, stb.)
 • Névmódosítás, felszállásihely-módosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő megfizetése esetén lehetséges.
 • Az autóbuszos utazások módosíthatók, de nem lemondhatók!
 • Az utazások az időjárástól függetlenül indulnak, javasoljuk az évszaknak megfelelő öltözködést, illetve hátizsákot, amely tartalmaz némi szendvicset és vizet, esős időjárás esetén esőkabátot.
 • Az ülésrend a fix ülőhely feláras helyeken kívül a befizetések sorrendjében kerül beosztásra az indulás előtt.
 • Fix ülőhely: 3.000 Ft / fő foglaláskor fizetendő. Akik együtt jelentkeznek, mindenképp egymás mellett ülnek. Amennyiben ez az utazás során nem realizálódik, 6.000 Ft / fő kárpótlási díjat fizetünk vissza.
 • 20.000 Ft/fő alatti részvételi díj esetén a részvételi díj egy összegben fizetendő jelentkezéskor!
 • 35 fő alatti létszám esetén 2.000 Ft / fő felár fizetendő, erről indulás előtt kapnak értesítést e-mailben.
 • Az iroda a program változtatás jogát fenntartja.
 • A pihenőhelyek mosdóinál fizetni kell, így jó, ha rendelkezik apró pénzzel.
 • A belépők árát az utaskísérő/idegenvezető szedi össze a buszon. Kérjük, hogy szíveskedjenek a pontos összeggel készülni, mert nagyobb címlet esetén probléma adódhat a visszaadásból. A feltüntetett árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, helyi idegenvezető, parkolás, foglalási/szervezési költség, stb.). A belépőjegyek és a fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek. Az utazási szerződés aláírásával a feltüntetett belépő árakat is elfogadásra kerülnek.
 • A foglalás elküldésével minden utas elfogadja az utazási iroda általános utazási feltételeit.
 • Az autóbuszon elektromos roller valamint kerékpár szállítása biztonsági okokból tilos!

Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség.

UTASBIZTOSÍTÁS: Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy az utazáson való részvétel feltétele az érvényes utasbiztosítás megléte. Amennyiben irodánknál kötötte, egyéb teendője ezzel kapcsolatban nincs. Ellenkező esetben viszont felszállás előtt idegenvezetőnknek/csoportkísérőnknek szükséges bemutatni az utazás időtartamára szóló, non-stop asszisztenciával rendelkező utasbiztosítási kötvényt. (Az Európai Egészségbiztosítási Kártya nem elegendő, viszont az ellátáshoz szükséges, illetve megkönnyíti az ellátást). Kérjük indulás előtt ellenőrizzék mobiltelefonjuk működését, rooming szolgáltatásukat a mobil szolgáltatójuknál! Amennyiben a programban változás lesz, sms-ben értesítjük önöket. Ha a telefon ki van kapcsolva, vagy nem működik a rooming szolgáltatás, nem tudjuk Önöket elérni, felelősséget nem vállalunk, az utazási irodát kártérítési felelősség nem terheli!

Felszállási lehetőségek: 

 • Budapest, 14. kerület,– Olof Palme sétány 5. (Városligeti csónakázó és Műjégpálya)
 • M7/M1-es autópálya, Budaörsi- Pihenőhely, MOL benzinkút, 10-es km kő
 • M1-es autópálya, Sasfészek-tó Pihenőhely, MOL benzinkút, 21-es km kő
 • M1-es autópálya, Zsámbéki- Pihenőhely, MOL benzinkút, 28-as km kő
 • M1-es autópálya, Óbarok Pihenőhely, OMV benzinkút, 43-as km kő
 • M1-es autópálya Tatabánya (Vértesszőlős) - MC Donald’s 61 km kő (Sztráda Áruház mellett)
 • M1-es autópálya, Remeteségi- Pihenőhely, Shell benzinkút, 64-es km kő
 • M1-es autópálya, Tata -Concói Pihenőhely, OMV benzinkút, 94-es km kő
 • M1-es autópálya, Arrabona- Pihenőhely, Agip benzinkút, 119-es km kő
 • M1-es autópálya, Mosoni- Pihenőhely, MOL benzinkút, 162-es km kő

Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választjátok, jelezzék megrendeléskor (a csatlakozás időpontját a visszaigazoláskor küldik).

A kupon felhasználásával elfogadod az utazási iroda Általános Utazási Feltételeit.

Az ajánlat tartalma: Utazz az osztrák Grand Canyonhoz! Buszos utazás 1 főnek az Ötscher-Tormauer Nemzeti Parkba, az Ötschergräben-szurdokhoz 17.490 Ft-ért! Most fizetendő: 2.220 Ft!

Most fizetendő: 2.220 Ft, a fennmaradó  15.270 Ft-ot  a szolgáltatónak kell kifizetni.

Választható időpontok: 2024.06.15., 09.28., 08.19., 10.26.

Foglalás az adutours@t-online.hu e-mail címen a vásárlást követő 48 órán belül neved, kuponkódod, telefonszámod, lakcímed, a választott időpont és a kívánt felszállási hely megadásával. Több kupon vásárlása esetén minden utas nevére és kuponkódjára szükség van a foglalás véglegesítéséhez. A kupon megvásárlása nem egyenértékű a foglalással. Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő (irodában fizetendő). A belépők árát a kupon nem tartalmazza: szurdokbelépő: kb 10 EUR/fő. BBP biztosítás: 600 Ft/fő (70 éves korig), BBP biztosítás: 1.200 Ft/fő (70 év felett). 35 fő alatti létszám esetén 2.000 Ft/fő felár fizetendő, erről adott esetben indulás előtt kapsz értesítést. Amennyiben egy időpontban a program valamilyen okból kifolyólag meghiúsulna, a kupon egy másik időpontban is felhasználható. Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Más kedvezménnyel nem összevonható. 

 


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – AduTours Utazási Iroda
Website
adutours.hu
Phone
(06-1) 413-6790
Address
1074 Budapest, Hársfa utca 2.

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!