Iratkozz fel hírlevelünkre!

Toszkána és Elba szigete, 6 napos buszos utazás májusban. Egy főnek 5 éjszaka szállás*** reggelivel 99.900 Ft helyett csak 79.900 Ft. Most fizetendő 10.500 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható May 19., 2019-ig!

Toszkána - az európai kultúra bölcsője, Itália egyik legszebb régiója. Nevét a az ókori etruszk népről kapta, akiknek kulcsszerepük volt a római civilizáció kialakulásában.

Value 99 900 Ft
Discount -20 %
Teljes ár: 79 900 Ft
10 500 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Share with others

Az utazás programja:

1. nap: Budapest-Marina di Bibbona

Elutazás a kora reggeli órákban. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel Szlovénián keresztül Olaszországba. Szálláshely elfoglalása az Etruszkok riviéráján az esti órákban.

2. nap: Marina di Bibbona-Volterra-Bolgher

Szabadprogram, pihenés a tengerparton, majd délután fakultatív kirándulási lehetőség. Elutazás Volterra gyönyörű, etruszk alapítású városába, mely a tartomány egyik büszkesége. A vulkanikus dombok között emelkedő Volterra középkori hangulatot árasztó belvárosa egyszerűen lenyűgöző. A vastag kőfallal körülölelt városból gyönyörű kilátás nyílik a környező vidékre is. Középkori erőd, etruszk romok, múzeumok és a szűk utcácskákban található hangulatos kis éttermek adják a város varázsát, és persze a város főtere a Piazza dei Priori, mely Olaszország egyik legszebb tere. A látnivalói mellett Volterra az alabástromfaragás központja is, így lehetőségünk lesz gyönyörű ajándéktárgyak vásárlására is. Városnézésünk után visszautazás a tengerpartra, de előtte még séta Bolgheri bájos, középkori hangulatú kisvárosában, mely a régió Sassicaia boráról is nevezetes. (Ár: 20 EUR/fő)

3. nap: Elba szigete

Reggeli után egész napos kirándulás Elba szigetére, Napóleon száműzetésének színhelyére. Utazás Piombino kikötővárosába, ahonnan egyórás hajóút során érkezünk meg Portoferraio városába. Megtekintjük a Napóleon-villát, majd festői öblök mentén a sziget legszebb partszakaszára látogatunk el. Szabadidő, fürdési lehetőség. Délután vásárolhatunk a helyi Aleatico desszertborból és az azzal készült süteményből. Visszautazás a szálláshelyre az esti órákban. (Hajójegy: 45 EUR/fő).

 

4. nap: Populonia-Suvereto

Szabad program, pihenés a tengerparton vagy félnapos fakultatív kirándulás (Ár: 20 EUR/fő). Az etruszk kultúra nyomába szegődve, a festői Baratti öböl mentén Populonia városába látogatunk, melynek várfala és bástyája a mai napig látható. A hangulatos kisvárosból fantasztikus kilátás nyílik a Baratti öbölre és az Etruszk riviéra partvidékére. A Régészeti múzeum megtekintése után, folytatjuk utunkat Suvereto városába, mely a toszkán régió egyik legfestőibb települése. A Val di Cornia gyöngyszeme, középkori hangulatával, festői épületeivel, meglep szépségével. Marina di Bibbona városa felé utazva, olívaolaj kóstoló és vásárlási lehetőség egy gazdaságban. Késő délután szabadidő, fürdési lehetőség a tengerparton.

5. nap: Pitigliano-Sorano-Civitá di Bagnoregio

Reggeli után Toszkána rejtett gyöngyszemeit keressük fel. Gyönyörű tájakon átutazva érkezünk el első megállónkhoz, a vulkáni sziklára épült Pitigliano városába, melynek belvárosát „kis Jeruzsálemként” is emlegetik. A „tufa városa” már etruszk időkben is lakott volt. A város látképe már messziről elragadó, épületei szinte beleolvadnak a sziklákba, melyekre a város épült. Következő állomásunk a „toszkán Matera”, az ízletes boráról is híres Sorano, ahol megtekintjük az Orsini kastélyt, majd utazásunk egyik legkülönlegesebb látnivalója felé folytatjuk utazásunkat. Lazio tartomány határát átszelve, Civitá di Bagnoregio városába látogatunk, mely Itália legszebb települései közé tartozik. A tufasziklára épült ’Haldokló város’, ahogyan az író Bonaventura Tecchi elnevezte, már messziről is megkapó látványt nyújt. A különleges hangulatú várost gyalogosan közelítjük meg egy több száz méter hosszú keskeny hídon keresztül. A gyönyörű környezetben megbújó, egykor nyüzsgő városkában ma már nagyon kevesen élnek, így nem csoda, ha úgy érezzük majd a középkori hangulatú városközpontban sétálva mintha megállt volna itt az idő. A vidékre nyíló kilátás a városból szemet gyönyörködtető és egyben érdekes látvány a szél és az eső formálta különleges agyagfelszín. Séta a festői kis utcákban, majd a Porta Santa Maria, és a San Donato templom megtekintése után utazás a szállásra. Esti érkezés a Chianciano Terme városában található szállásra.

6. nap. Chianciano Terme-Budapest

Reggeli után megkezdjük utazásunkat Magyarországra. Késő esti érkezés Budapestre.

Az ajánlat tartalma:

- Utazás: autóbusz , emelt szintű autóbusszal történik, - video-, vagy DVD, büfé.

- Szállás: Hotel ***  , kétágyas szobáiban

- Ellátás: reggeli

Felárak:

Félpanziós felár: 15.000.- Ft/fő, 

Egyágyas felár: 24.000,- Ft/fő 

BBP Biztosítás: 3.420,- Ft/fő, 

Storno biztosítás: 1,5%

 

Az utazás időpontja 2019. 05.19-05.24.

Most fizetendő 10.150 Ft, a fennmaradó 69.150 Ft Ft-ot az utazást szervező TdM Travel Tours irodában kell befizetni.

FONTOS!

Az akciós kupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezni kell az utazást szervező TdM Travel Tours irodában  a korlátozott darabszám miatt  a 06/27-319-381 telefonszámon, vagy az info@tdmtravel.hu e-mail címen.

Egyéb költségek:

- Félpanziós felár: 15.000,- Ft/fő 

- Egyágyas felár: 24.000,-Ft/fő

- BBP Biztosítás: 3.420,- Ft/fő, 

- Storno biztosítás: 1,5%

Indulás: Budapestről, a Déli pályaudvar -  Koronaőr köz  

Felszállási lehetőségek:

Budapest-Déli pu. Koronaőr köz 05:30
Székesfehérvár-Shell kút-M7 59 km  06:15
Siófok-Szekszárdi lehajtó, pálya melletti TESCO  07:00
Balatonlelle-Marche  07:35
Nagykanizsa-TESCO parkoló  08:00 


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – TDM Travel Tours Kft.
Cég
TDM Travel Tours Kft.
Website
tdmtravel.hu
Phone
(06-27) 319-381
Address
2600 Vác, Budapesti főút 24.

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!