Iratkozz fel hírlevelünkre!

Töltsd a 2023-as év utolsó éjszakáját a császárvárosban, Bécsben! Szilveszter napján a teljes belváros egy hatalmas partynak ad helyet. Buszos utazás egy főnek 19.990 Ft helyett 13.790 Ft. Most fizetendő 2.070 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható December 31., 2023-ig!

Minden Utasunk kis üveg pezsgőt kap ajándékba, amivel köszöntheti az újévet!

Az újév alkalmából egész Bécs vidám ünneplés és tánc színtere lesz. Az év utolsó éjszakáján Bécs teljes belvárosa egy hatalmas partynak ad helyet. A legjobb szórakozást a „Bécsi Szilveszteri Ösvény” garantálja, amely a Városházától indulva szűk kis utcácskákon át a Belvárosban kígyózik. A szilveszteri ösvény mentén számos lehetőség van a forralt bor és egyéb kulináriumok megkóstolására. Több mint 10 állomás gondoskodik a jókedvű szórakozásról show műsorokkal, keringővel, operettel, rock- és popzenével, Dj-kkel és népzenével. A szilveszteri utcabál egyik fő helyszíne megint a Városháza előtti tér, a Rathausplatz lesz, ahol 14 órától az elmúlt ötven év legnagyobb slágereire táncolhatjuk át magunkat az újévbe. Éjfélkor óriási tűzijátékkal köszöntik 2024-et, amit szokás szerint a Kék Duna keringő dallamai kísérnek majd. Aki egy kicsit klasszikusabb hangulatban szeretné tölteni az év utolsó napját és az újév első óráit, annak a Grabennél vagy a Stephansplatzon a helye. A Graben ilyenkor elegáns bálteremmé avanzsál. A komolyzene kedvelőit várja a Zene Háza (Haus der Musik) is, ahol délután 2-től este 10-ig bárki ingyenesen betekintést nyerhet a zene világába és pár percre akár karmesterré is válhat a virtuális karmester segítségével. A bécsi tánciskolások a délután folyamán villám bécsi keringő tanfolyamot kínálnak.

 

 

 

Práterben pedig már este 11 órától megkezdik az óév búcsúztatását, aminek csúcspontja egy tízperces tűzijáték lesz, amelyet a zene ritmusára lőnek majd ki az óriáskerék mellett.
Visszaindulás 1 órakor a Szépművészeti Múzeumtól. Visszaérkezés Budapestre reggel 5 óra körül.

A kupon  tartalma:

- utazás autóbusszal

- utaskísérő

- szervezés

 

A részvételi díj nem tartalmazza :

-  városbelépő: 5,- €/fő (autóbuszon fizetendő)

-  a belépők árait!

- Biztosítás: 1.980,- Ft/fő

- Fix ülőhely: 2.500,- Ft/fő

 

Az utazás időpontja 2023. december 31. – 2024. január 1.

Most fizetednő 2.070 Ft, a fennmaradó 11.720 Ft-ot  az utazási irodának kell fizetni.

A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Találkozás: 12.30 órától Népliget, Planetárium mellett

Indulás: 13 órakor

Visszaérkezés Budapestre reggel 5 óra körül.

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256.

weboldal: www.kalandozastravel.hu

email cím: kalandozas@t-online.hu

 

 

 


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Neoline Utazási Iroda
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Website
kalandozastravel.hu
Phone
(06-1) 317-1256
Address
1075 Budapest, Síp utca 4.

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!