Iratkozz fel hírlevelünkre!

Tölts el barátaiddal egy felejthetetlen hetet az Olasz Alpok, hatalmas hegyláncai közt! Mondolé Sítábor // 2014. Február 1. - 8. Prato Nevoso - Olaszország most kedvező áron
43 800 Ft helyett, csak 21 900 Ft-ért!
Most fizetendő: 4 500 Ft!

Akció kép
Az ajánlat beváltható December 23., 2013-ig!

Tölts el barátaiddal egy felejthetetlen hetet az Olasz Alpok, hatalmas hegyláncai közt, 130 km-es síterepen, közvetlenül pályaszálláson, ahol akár már az apartmanodban felcsatolhatsz!
Korlátozott számban hihetetlen áron: 43 800 Ft helyett 50% kedvezménnyel: 21 900 Ft/fő/hét!

Apart-Hotel*** szállásaink ötvözik az apartmanok tágas tereinek, a felszerelt konyhának, a több légtérnek előnyeit, a hotelek extra szolgáltatásainak (recepció, Lift, személyzet, bár, félpanzió) előnyeivel! Csoport és idegenvezetés, magyar lemezlovasok, hütte bulik, sport, és animáció, Európa egyik legnagyobb snow & fun parkja, éjszakai sízés!

Party – sítábor, vagy családi pihenés? Akár így, akár úgy itt megtalálod számításaid!
Jelentkezz kockázat nélkül! Biztosak vagyunk benne, hogy ennél jobb ajánlatot nem kapsz, ezért vállaljuk, hogy ha időközben meggondoltad magad, ingyenesen átírjuk az utas nevét, vagy az ÁFSZ szerint visszakapod a befizetett összeget!

Value 43 800 Ft
Discount -50 %
Teljes ár: 21 900 Ft
4 500 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Share with others

A csomag tartalma:
• Aparthotel *** színvonalas apartman-hotel konyhával – 6 éj közvetlen pályaszállás
• Praktikus, erkélyes 4-es, 5-ös, 6-os apartmanok
• Csoportvezetés és telepített idegenvezető
• Party-karszalag: 6 nap/9 zenés program (éjszakai, és Hütte party)
• Sport, és animációs programok, saját szervezésű lemezlovasok, animátorok


A csomag része, külön az utazási irodának fizetendő:
• 6 nap síbérlet: 159 Eur (+1 esti síbérlet kuponos vásárlóinknak ingyenesen)
• utazási, és speciális télisport biztosítás: 15 Eur/fő/hét
• foglalási díj: 2.900 Ft/fő/hét

A csomag része, helyszínen fizetendő:
• idegenforgalmi és regisztrációs adó: 14 Eur/fő/hét
• Apartman kaució: 80 Eur/fő (kijelentkezéskor visszajár!)

Igény esetén választható lehetőség:
• Utazás autóbusszal csoportosan Budapestről: 60 Eur/fő (oda-vissza)
• Utazás autóbusszal csoportosan Szegedről: 70 Eur/fő (oda-vissza)

Fakultatív program:
• Egész napos kirándulás a Francia Riviérára! Monte Carlo > Casino, és városnézés, pihenő a pálmafák árnyékában. Utazás Mondoléból saját autóbusszal. Részvételi díj: 19 Eur/fő

A feltüntetett összegeken kívül egyéb rejtett, vagy előre nem közölt fizetendő nem lehetséges!
(NINCS: ágyneműdíj, takarítási díj, TV használati díj, Party belépődíj, Síbérlet kaució stb.)


A kupon vásárlás, és beváltás feltételei:
A kupon vásárlás előtt kérjük érdeklődjenek a szolgáltatónál telefonon, vagy e-mailben, és tegyék fel kérdéseiket az az utazással, szállással, sítereppel, és egyéb tudnivalókkal kapcsolatosan. Ezt követően vásárolják meg a kupont.
Rövid időn belül megkapják a kupon kódokat. Ezen kódok birtokában jelentkezzenek be az utazásra minél előbb, de legkésőbb 8 napon belül az utazási irodában, vagy e-mailben a személyes adatok megadásával. Utaztató minden utassal utazási szerződést köt, és jóváírja a már korábban a kuponos céghez befizetett előleget.  Legkésőbb 2013. december 23.-ig kell jelentkezni!

Miért éppen Mondolé - Olaszország?
A nagy síterepek közül a legjobb visszajelzéseket Mondolé kapcsán kaptuk, és persze nem véletlenül. A 130 km hó biztos síterep, a közvetlen pályaszállás, (akár már az apartmanban felcsatolhatsz) a minőségi szállás, wellness szolgáltatásokkal, és kedvezményesen igényelhető étkezéssel, party programok, ahol nem kell sátorban fagyoskodnod, egytől-egyig fontos tényező.
Hab a tortán, az éjszakai síelés, és hogy a Francia tengerpart közelsége miatt, Monte Carlói kiránduláson is részt vehetünk!
Mindezek mellett rendkívül kedvező árat adunk, - garantáljuk, hogy nincsenek rejtett költségek, - hogy minél többen eljöhessenek!
A Mondolé sí terület Torinótól délre kb. 110 km-re, az Alpok déli nyúlványain található. A Földközi-tengerhez való közelsége miatt, az onnan érkező páradús légtömegek telente kiadós hó mennyiséggel látják el a környéket. Prato Nevoso és Arestina a nagy francia üdülő települések mintájára lett létrehozva, közvetlenül a pályák tövében építettek fel nagy apartman házakat. A legdinamikusabban fejlődő település Prato Nevoso, ahol sízés után számtalan szórakozási és vásárlási lehetőség várja a vendégeket. A két település pályarendszereit az utóbbi években egyesítették, majd Frabosa Sottana pályáival is bővült a sí centrum így mára már 130 kilométernyi lejtőn sízhetünk lecsatolás nélkül.
A Prato Nevoso tekintélyes üdülő település, amely közvetlenül a Mondolé-i sípályákon található. A The Salle Lunghe a központban található, innen néhány lépésre található a főterén, mely hangulatos árkádokkal és az exkluzív üzletekkel várja a télisportok szerelmeseit a nap végén.
A TandT sport Travel Utazási Iroda (Engedélyszám: U-000935) 5 éve működő, és dinamikusan fejlődő utazási szolgáltató, amely télen-nyáron változatos utazásokat, és programokat kínál minden korosztálynak! Egyetemisták, főiskolások, érettségi utáni lazulásra vágyó középiskolások éppúgy megtalálják itt számításukat mint a romantikára vágyó szerelmesek, és a családok!

Most fizetendő: 4 500 Ft, a fennmaradó összeget a szolgáltatónak kell kifizetni!
Egyéb információkért kérem vegye fel a kapcsolatot a szolgáltatóval!

A szolgáltatóval legkésőbb 2013. december 23.-ig kell felvenni a kapcsolatot!


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – TandT Sport Travel Utazási Iroda
Cég
OGD Hungary Kft.
Website
tandtsporttravel.hu
Phone
(06-20) 980-3831
Address
1062 Budapest, Jókai tér 4.

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!