Iratkozz fel hírlevelünkre!

Tengerparti feltöltődés Jesoloban a velencei Regatta idején, velencei és veronai programlehetőséggel, Skocjan barlang felkeresésével. 4 nap, 3 éjszaka félpanziós ellátással 1 főnek 79.900 Ft helyett 59.900 Ft. Most fizetendő 6.000 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható 2018. augusztus 31.-ig!

Az utazás programja:

1. nap: Kora reggel indulunk autóbusszal Budapestről, melyet folyamatos utazás követ Szlovénián keresztül Olaszországba. Útközben megállunk a Skocjan barlangrendszernél, a „pokol kapujánál”, mely az Isteni színjáték megírásakor Dantét is megihlette. A mészkő barlangrendszer a Szlovén Karszt legfantasztikusabb képződménye, Szlovénia második leghíresebb barlangja, 1986. óta az UNESCO Világörökség része. Az ember azt hinné, hogy valami filmbéli díszletbe csöppent, pedig ez egy létező hely: egy hatalmas barlang, óriási (akár 25 méteres) cseppkövekkel, vízesésekkel, amit a “földalatti Grand Canyon”-nak is neveznek. A világon az egyik legmonumentálisabb földalatti látványosság. Mintegy három kilométert járhatunk be gyalogosan kétszáz méter mélyen másfél óra alatt. Felejthetetlen élményekkel gazdagodva utazunk tovább szálláshelyünkre, Jesoloba. A szobák elfoglalását követően elfogyasztjuk vacsoránkat a szállodában.


Eredeti ár: 79 900 Ft
Kedvezmény: -25 %
Teljes ár: 59 900 Ft
6 000 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Oszd meg másokkal is!

2. nap: Reggeli után fakultatív kirándulás keretében a „szerelmesek városá”-ba, Veronába kirándulhatunk. A város nem csak a Rómeó és Júlia, hanem a Veronai szerelmesek című Shakespeare darab színhelye is. Elsétálunk a híres Arénához (1913. óta tartanak itt előadásokat), ellátogatunk Júlia házához, ahol láthatjuk a nevezetes erkélyt. Érintjük a Dómot, a város híres tereit (Piazza delle Erbe, Piazza Signori, Piazza Brá). Sétálunk az Adige-folyó partján. Kora délután utazunk vissza Jesoloba, így újabb lehetőségünk adódik, hogy megmártózzunk az Adria habjaiban. Este a szállodában elfogyasztjuk közös vacsoránkat.

3. nap: Reggeli után fakultatív kirándulás keretében részt vehetünk egy hajós szigettúrán Murano és Burano szigetére, majd meglátogathatjuk az „Adria királynő”-jét, Velencét. A hotelből autóbusszal indulunk Punte Sabbioni kikötőjébe. A lagúnavilágban hajózva idegenvezetőnk mesél a szigetek keletkezéséről és sajátosságairól. Elsőként az üvegművességéről híres Murano szigeten kötünk ki. Lehetőségünk lesz ellátogatni egy műhelybe, ahol bepillantást nyerhetünk, hogy miként formálódik a mesterek keze által a forró üveg finom műalkotásokká, dísztárgyakká. Második megállónk a szomszédos Burano szigeten lesz, amely bájos, színesre festett házairól és kézzel varrott csipkéiről  nevezetes.   Ezt követően áthajózunk Velencébe, a Szent Márk térre. Csodálatos látvány, ahogy a végtelennek tűnő lagúnavilágból kibontakozik a dózsék pompás városa. Érkezés után elvegyülhetünk a színes forgatagban, és szemlélői lehetünk a híres Velencei Regatta felvonulásnak. Elsőként felsorakoznak a gyönyörűen feldíszített hajók, a hajósok középkori kosztümben feszítenek, majd méltóságteljesen leeveznek a Canal Grandén. A gondolás felvonulást követi az izgalmas, de főleg hangos verseny, mely során a versenyzőknek eleget kell tenniük néhány feladatnak is a cél előtt. A program végén a hangulatos, de egyébként csöndes kis utcák megtelnek élettel, az ünneplő tömeg fiesta hangulatban énekel és táncol. Igény szerint napközben rövid közös sétát teszünk a csoportkísérő idegenvezetőnkkel: megismerkedünk az UNESCO világörökség részét képező óváros leghíresebb nevezetességeivel - a Dózse Palotával, a Sóhajok hídjával, a Campanile-vel, a Szt. Márk Bazilikával. A Napóleon által „Európa legszebb szalonjának” nevezett térről hangulatos utcákon tovább haladva közös sétánkat a Canal Grandén átívelő Rialto hídnál fejezzük be. A nap további részében ki-ki kedve szerint töltheti el idejét. Kora este érünk vissza a jesoloi szállásunkra, ahol meleg vacsorával várnak.

Akik nem szeretnének a hajós szigettúrán részt venni, azok Punta Sabbionéból egyénileg utazhatnak be Velencébe, majd egy megbeszélt helyen és időpontban csatlakozhatnak a csoporthoz a városban. Visszatérve jesoloi szállásunkra elköltjük közösen vacsoránkat, melyet követően kedvünkre sétálhatunk a tengerparton, vagy a jesoloi főutca butik során nézelődhetünk.

4. nap: Reggeli után lehetőségünk lesz még néhány órát eltölteni a tengerparton, megmártózni az Adria hűs habjaiban. Ezt követően visszaindulunk Szlovénián keresztül Magyarországra. Útközben pihenőt tartunk Trojaneban, és megkóstolhatjuk a híres óriás fánkot. A családias hangulatú kis sütődében készülő fánk népszerűségét habkönnyű tésztájának és nem hétköznapi méretének köszönheti. Olyan nagy, hogy alig fér el az ember tenyerében. Kérhetünk lekvárosat, csokimázasat. Ez utóbbit finom kókusz reszelékkel is meg szoktak szórni.

A késő esti órákban érkezünk vissza Budapestre.

A részvételi díj tartalmazza:

- az autóbuszos utazást újszerű és megbízható felsőkategóriás autóbusszal,
- a szállást háromcsillagos szállodában,
- a félpanziós ellátást,
- a magyar nyelvű idegenvezetést és csoportkísérést,
- a szervezés díját.

Kötelezően külön fizetendő:

- ügyfél regisztrációs díj: 1.200 Ft/fő, amely az új utasok által az utazási irodának fizetendő.
- 1,8 % kötelező útlemondási biztosítás,
- egyágyas felár: 15.900 Ft.

Külön fizetendő díjak:

- Skocjan belépő: felnőtt: 21 €/fő, diák: 17 €/fő, gyermek: 11 €/fő
A belépődíj a foglalási és parkolási díjakat is tartalmazza. A díj a buszon az idegenvezetőnek  fizetendő, amely időközben változhat.
- Velencei fakultatív kirándulás szigettúrával: 48 € (önálló visszahajózással 33 €).
A megadott díjak a buszos utazást, az idegenvezetést, az audióseszközt, a hajóbérlést, a városi behajtás díjat, a parkolási díjakat is tartalmazzák, amelyek összege a buszon az idegenvezetőnek €-ban fizetendőek.
- veronai fakultatív kirándulás: 36 €, minimum 15 fő jelentkezése esetén indul.
A megadott fakultatív díj a buszos utazást, az idegenvezetést, az audióseszközt, a városi behajtás díjat, a parkolási díjakat is tartalmazzák, amelyek összege a buszon az idegenvezetőnek €-ban fizetendőek.
 
Egyéb információk: A skocjani túra táv mintegy 3 kilométer hosszú, szintemelkedése 144 méter, a barlangban 10 °C körüli hőmérséklet várható, így meleg ruházat, zárt cipő egyaránt szükséges.

 

 


Az  utazás időpontjai 2018. augusztus 31 - szeptember 3. (péntek-hétfő)

Most fizetendő 6.000 Ft, a fennmaradó 53.900  Ft-ot az utazást szervező  Utazási Iroda-nál kell fizetni.

Az akciós kupon megvásárlása után a kuponkód bediktálásával jelentkezni kell az utazást szervező  Utazási Iroda-nál.

Kötelezően külön fizetendő:

- ügyfél regisztrációs díj: 1.200 Ft/fő, amely az új utasok által az utazási irodának fizetendő.
- 1,8 % kötelező útlemondási biztosítás,
- egyágyas felár: 15.900 Ft.

Külön fizetendő díjak:

- Skocjan belépő: felnőtt: 21 €/fő, diák: 17 €/fő, gyermek: 11 €/fő
A belépődíj a foglalási és parkolási díjakat is tartalmazza. A díj a buszon az idegenvezetőnek  fizetendő, amely időközben változhat.
- Velencei fakultatív kirándulás szigettúrával: 48 € (önálló visszahajózással 33 €).
A megadott díjak a buszos utazást, az idegenvezetést, az audióseszközt, a hajóbérlést, a városi behajtás díjat, a parkolási díjakat is tartalmazzák, amelyek összege a buszon az idegenvezetőnek €-ban fizetendőek.
- veronai fakultatív kirándulás: 36 €, minimum 15 fő jelentkezése esetén indul.
A megadott fakultatív díj a buszos utazást, az idegenvezetést, az audióseszközt, a városi behajtás díjat, a parkolási díjakat is tartalmazzák, amelyek összege a buszon az idegenvezetőnek €-ban fizetendőek.

Indulás: 2018. augusztus 31. (péntek)

6:15 Blaha Lujza tér (Europeum hotel melletti buszöbölben)

6:30 Batthyány tér 7. (a villamosmegálló előtt)

Vidéki felszállási lehetőségek:

Budaörsi pihenő,
M1/M7 autópálya,Agip benzinkút, 10 km
Fehérvári pihenő, M7 autópálya, Shell benzinkút, 60 km
Siófok, M7 autópálya, 65-ös út lehajtója, Tesco áruház parkolója
Balatonlellei pihenőhely, M7 autópálya, Mol benzinkút, 138 km
Nagykanizsa, régi 7-es főút mellett, Mol benzinkút 

A felszállási lehetőség időpontjáról érdeklődjön irodánktól

Kedvezményes utasbiztosítás (Baleset-, betegség, poggyász) az irodában köthető.

A foglalást követően kérjük, hogy telefonon, e-mailben, vagy személyesen adják meg a kuponkódjukat. Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie. A szerződés megkötéséhez a következő adatokra van szükség: több megadott időpont és program esetén az utazás pontos időpontja és program megnevezése, a szerződő fél neve, állandó lakcíme, mobiltelefonszáma, utastársak neve, születési dátumok, felszállás helye.

Az utazás szervezője: Pannonia Program- és Utazási Iroda 

Iroda cím: Flórián udvar, 1033 Budapest, Polgár u. 8-10. „E” épület, első emelet
e-mail cím: info@pannoniatravel.hu 
Telefonszám: +3630/592-6107


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Pannonia Program- és Utazási Iroda
Cég
Pannonia Humana Kft
Weboldal
pannoniatravel.hu
Telefonszám
(06-30) 592-6107
Szolgáltatás helye
1033 Budapest, Polgár u. 8-10. „E”

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!