Iratkozz fel hírlevelünkre!

Téli napok a Bükkben, Lillafüred közelében.
2 fő: 3 nap / 2 éj + reggeli + szauna. Fakultatív: lovas szánozás / síelés + kedvezményes belépő a barlangfürdőbe: 30 000 Ft helyett 13 000 Ft-ért. 2 600 Ft most fizetendő.

Akció kép
Az ajánlat beváltható March 31., 2014-ig!

A Hotel Miskolc és Lillafüred között, a Csanyik völgyi Vadaspark bejáratánál található, egy déli fekvésű, lankás domboldalon. A hotel szobáiból a Bükk hegység csodálatos képe tárul elénk.  Ez a sokarcú hegység ad egy kellemes környezetet, amelyben a hihetetlenül friss levegő biztos és kellemes kikapcsolódást nyújt az Ön és Kedves Családja számára. Program lehetőségek: a síelést kedvelőknek Bánkúton van lehetőség, a fürdőzőket a Miskolctapolcai barlangfürdő várja. Itt a tél: lovas szánozás Bükkszentkereszten.

Value 30 000 Ft
Discount -57 %
Teljes ár: 13 000 Ft
2 600 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Share with others

A szobák felszereltségéhez tartozik TV, hűtő, zuhanyzó, mosdó, WC, ventillátor. A szobák nagy része panorámás, déli fekvésű, az ablakokból a Bükk-hegység, a kisvasút, valamint a kertben ugrándozó mókuscsaládok láthatóak.


Elhelyezés kisebb társaságoknak 6-10 fő részére a Vár Apartmanban.


Ellátás a Lillafüred Kapuja Hotelben - mely pár percre van az apartmantól. 


  • kirándulás
  • fürdés
  • pihenés
  • relaxálás
  • lovas szánozás vagy síelés
 
 
A kupon tartalma:
  • 3 nap 2 éjszaka 2 fő részére
  • reggeli
  • lovas szánozás vagy síelés- időjárástól függően
  • szauna
  • kedvezményes fürdőbelépő
 

Látnivalók:

Bükk hegység mellett az alig pár perc alatt megközelíthető Lillafüred és a Csanyik völgye nyújt még látnivalókat. A Csanyik völgyben csakúgy mint a Bükk bármely részében rengeteg túristaútvonal található. A legnagyobb érdekessége a völgynek a Városi Vadaspark, ahol az állatok többségét a természet eredeti formáját megőrizve láthatjuk, de néhányuk mesterségesen kialakított kifutóban található.

A hoteltől alig 2 km-re található pl. a Diósgyőri Vár, amely Nagy Lajos idejéből maradt ránk, és kellemes kikapcsolódást nyújt a vár tövében található Várfürdő és Strand. Ha Ön kíváncsi Miskolc belvárosának forgatagára, akkor alig fél órányi buszozás után betekintést nyerhet városunk életébe. Nemcsak a környező hegyek, de városunk is bővelkedik látnivalóban. Említésképpen a szép épületek közül, ajánlott megtekinteni az Avas kilátót, az alatta található zenélő toronyórával, vagy a Miskolci Nemzeti Színházat, amely az ország első kőszínháza. Ezek mellett európa hírű a Deszkatemplom. Nem lehet csak úgy szó nélkül elmenni a Tiszai pályaudvar most felújított épülete mellett, amely Magyarország nagy pályaudvarai között igen előkelő helyen szerepel nem csak vasúti forgalma, hanem látványossága tekintetében is, valamint a nemrég elkészült Szinva-terasz impozáns beilleszkedését a belváros életébe és nem hagyhatjuk ki az idén átadott Kemény Dénes Városi uszodát, amely a Barlangfürdőtől nem messze található Tapolcán.

 


Bővebben: //lillafuredkapujahotel.hu/

Telefonos bejelentkezés szükséges:  06-46 / 339-423

Foglalás: csak előre egyeztetés alapján

A kupont vásárlóknak ünnepnapokon, kiemelt időszakokban a szépkártyával fizető vendégeknek a helyszínen felárat kell fizetni.

 

 

 


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Lillafüred Kapuja Hotel
Cég
Lillafüred Kapuja Hotel
Website
lillafuredkapujahotel.hu
Phone
(06-46) 339-423
Address
3535 Miskolc, Partos út 14

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!