Iratkozz fel hírlevelünkre!

Tavaszi pihenés a Tisza-tó fővárosában, gyönyörű környezetben a tiszafüredi Tiszavirág Apartmanban! 3 nap 2 éjszaka 4 főnek önellátással 24.000 Ft helyett 18.000 Ft. Most fizetendő 2.700 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható April 30., 2015-ig!

Tiszafüred a Tisza-tavi régió legnagyobb települése és idegenforgalmi központja, a Tisza-tó fővárosa. A város és környéke a csendes természeti környezetre vágyó vendégek kedvelt helye. Az ide látogatóknak lehetőségük van lovaglásra, lovas túrákon és a Tisza mentén, kerékpáros túrán való részvételre. Aki megcsodálja ezt a tájat, az beleszeret és évről-évre visszatér. A Tisza-tó mellett szintén nagy kincse városunknak a termálvíz, az ide látogatókat a termálstrand várja, melynek területén található úszómedence, strandmedence és fedett termálmedence. A 39 °C-os alkáli-hidrogénkarbonátos víz kiválóan alkalmas regenerálódásra és különböző mozgásszervi és reumatikus betegségek kezelésére.

Value 24 000 Ft
Discount -25 %
Teljes ár: 18 000 Ft
2 700 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Az összes ajánlat elkelt!
Share with others

A családbarát Tiszavirág Apartman a tiszafüredi Termálfürdővel szemben, csendes, zöldövezeti környezetben helyezkedik el. Elég távol a mozgalmas Tisza-tó tiszafüredi partszakaszától ahhoz, hogy az éjszakai bulik és rendezvények hangos kavalkádja ne zavarja Vendégek nyugodt pihenését, de elég közel ahhoz, hogy gyalog akár 10 perc séta után már a vízparton találjuk magunkat!

Az üdülő területén 4 különálló, kényelmes, tiszta, jól felszerelt apartmanban 10 szobával, akár 23 férőhely lehetőségével várják a magányos utazóktól, a nagycsaládosokon át, a nagyobb baráti társasággal érkező pihenni, sportolni vágyó Vendégeket! Apartmanok egyben, vagy akár szobánkként is elfoglalhatóak.

Az akciós ajánlat tartalma:

- 2 éjszaka szállás maximum 4 fő számára a Tavirózsa vagy Szitakötő-házban.

- az apartmanok önellátóak, de teljesen felszerelt konyhával rendelkeznek

- a kertben bográcsozáshoz felszerelést biztosítanak (tűzifa, bogrács, grillrács)

A vendégek kellemes időtöltéséhez igény esetén környékbeli programok megszervezésében segítenek a tulajdonosok. (Hortobágy, poroszló, Tisza-tó, Ökofalu, Termál-fürdő.)

Az üdülő baba-, és családbarát http://www.tiszaviragapartman.hu/?site=bababarat

Az akciós kupont 2015. április 30-ig lehet felhasználni, hétvégi felár nélkül!

Az akciós kupon megvásárlása esetén időpontot egyeztetni kell az apartmannal a 20/776-1320, vagy a 20/776-1066 telefonszámon, vagy a tiszaviragapartman@outlook.com e-mail címen.

Most fizetendő 2.700 Ft, a fennmaradó 15.300 Ft-ot a helyszínen kell fizetni. az ár az Ifa-t nem tartalmazza, 350 Ft/fő/éj 18 éves kor felett, szintén a helyszínen kell fizetni. Az apartmanban lehetséges szép kártyás fizetés, számla kiállításával, amit utólag elszámolhatnak.


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Tiszavirág Apartman
Cég
Timépber Kft.
Website
tiszaviragapartman.hu
Phone
(06-20) 776-1066
Address
5350 Tiszafüred, Fürdő utca 19.

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!