Iratkozz fel hírlevelünkre!

Tavaszi kirándulás a Balaton körül! Tihany, Tapolcai- tavasbarlang és a hévízi tó felkeresésével egynapos buszos kirándulás 7.990 Ft helyett 5.990 Ft. Most fizetendő 600 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható March 25., 2015-ig!

Láttad már kora tavasszal a Balatont? Közép-Európa legnagyobb tava márciusban is tartogat meglepetéseket: végtelen nyugalmával és csendjével más arcát mutatja, mint a nyári forgatagban.

Gyere velünk erre a különleges kirándulásra, és frissítsd fel tested-lelked a tavaszi Balaton látványával, a Tapolcai-tavasbarlang különleges szépségével, majd a hévízi Tófürdő enyhülést adó meleg vizével!

Value 7 990 Ft
Discount -25 %
Teljes ár: 5 990 Ft
600 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Share with others

Az egynapos kirándulás programja:

A délelőtti órákban két csodálatos kilátópontról is megszemlélhetjük a tó fenséges tükrét. Balatonakarattyai, majd tihanyi rövid megálló után tovább utazunk Tapolcára, ahol a 2015. januárjában megnyitott, új Tavasbarlang Látogatóközpontot tekintjük meg helyi vezetéssel. A fogadóépületben páratlan kiállítás mutatja be a karsztvidékek csodálatos világát: tíz terem látnivalói engednek betekintést a láva- jég- trópusi- és cseppkőbarlangok titkaiba. A gyerekeket kúszóbarlang várja, míg a felnőttek a „kőtapogatónál” tehetik próbára érzékeiket. A térhatású fotók és a  film segítségével magunk is földalatti felfedező utakon járhatunk, a denevér teremben pedig a barlang lakóival ismerkedhetünk. A programnak természetesen része az izgalmas csónakázás a barlang mélyén. A délutáni órákban érkezünk Hévízre, ahol három órás, kedvezményes jegy megváltásával a nap hátralévő részét a melegvízű tóban ejtőzve töltjük. A világhírű Tófürdő jótékony hatásai messzeföldön ismertek. A 38 m mélyen fekvő forrásbarlangból feltörő, ásványi anyagokban gazdag hideg és meleg vízű források nem csak nyugtató és felfrissítő hatással vannak a fürdőzőre, de az egyenletes vízáramlás enyhe masszázsként is hat rájuk.

A részvételi díj tartalmazza:

- autóbuszos utazás

- idegenvezetés

- szervezés díja

Az egynapos kirándulás időpontja 2015. március 28. (szombat).

Találkozó mindkét helyszínen az indulási időpont előtt 15 perccel!

07:00 Blaha Lujza tér, Corvin Áruház parkoló

07:20 Batthyány tér, 86-os busz Óbuda felé tartó megállója

Vidéki felszállási lehetőség: Fehérvári pihenő, M7 autópálya, Shell benzinkút, 60 km

Érkezés: 20.45 körül

Külön fizetendő belépőjegy:

 - Tapolcai-tavasbarlang Látogatóközpont: Felnőtt: 2.000,- Ft| Nyugdíjas: 1.800,- Ft | Gyermek (3-14 éves): 1.400,- Ft | Családi jegy: 5.400,- Ft

- Hévízi Tófürdő 3 órás belépő: felnőtt: 2600 Ft, felnőtt csoportos 20 fő felett: 2500 Ft, diák és 60 év felett: 2100 Ft.

Az akciós kupon megvásárlása után a kuponkód bediktálásával jelentkezni kell az utazást szervező Pannonia Program- és Utazási Iroda-nál az info@pannoniatravel.hu e-mailcímen, vagy a 30/592-6107 telefonszámon hétfőtől péntekig 12.00 és 18.00 óra között. Személyesen a Kolosy tér 2. (Kolosy piac épülete) I.emelet 11/A szám alatti irodában lehet beváltani a kuponokat a fenti nyitvatartási időben.

Most fizetendő 600 Ft, a fennmaradó 5.390 Ft-ot az utazási irodában kell fizetni.

Vevőtájékoztató: Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie. A szerződés megkötéséhez a következő adatokra van szükség: több megadott időpont és program esetén az utazás pontos időpontja és program megnevezése, a szerződő fél neve, állandó lakcíme, mobiltelefonszáma, utastársak neve, születési dátumok, felszállás helye. A kuponkódot elküldheti az info@pannoniatravel.hu e-mailcímre, vagy hívja a 30/592-6107 telefonszámunkat hétfőtől péntekig 12.00 és 18.00 óra között. Személyesen a Kolosy tér 2. (Kolosy piac épülete) I.emelet 11/A szám alatti irodánkban lehet beváltani a kuponokat a fenti nyitvatartási időben. 

A Pannonia Program- és Utazási Iroda azzal a céllal jött létre, hogy az eleinktől ránk maradt szellemi-kulturális örökséget és a világ szép tájait bemutassa a kirándulni, új ismereteket szerezni vágyóknak. Hisszük, hogy az utazás a feltöltődés és tanulás egyik legizgalmasabb formája. 

MKEH Engedély szám: U001537.Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Pannonia Program- és Utazási Iroda
Cég
Pannonia Humana Kft
Website
pannoniatravel.hu
Phone
(06-30) 592-6107
Address
1036 Budapest, Kolosy tér 2. I em.11/A

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!