Iratkozz fel hírlevelünkre!

Tavaszi hétvége Krakkóban! Buszos utazás 1 főnek, útközben Zakopanei városnézés, látogatási lehetőség Auswitzba és Wieliczkába. 3 nap 2 éjszaka 3*** szállodában reggelivel 41.900 Ft helyett 28.990 Ft. Most fizetendő 2.900 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható 2018. március 16.-ig!

Egy hosszú hétvége alatt teljesen kikapcsolódhatunk feltöltődhetünk, utazásunk során csodaszép tájakon járunk és világhírű nevezetességeket keresünk fel. A bájos krakkói óvárosban egybeforr múlt és jelen; a házakat, tereket járva visszaléphetünk a középkorba, ám ezzel egy időben élvezhetjük a város mai hangulatát, a lengyel vendégszeretetet, és a különleges konyha remekeit. Az októberi hosszú hétvége kiváló alkalom a kirándulásra, városlátogatásra, ha Krakkó belvárosának megismerése mellett van kedvük ellátogatni a híres Wieliczkai sóbányába és Auswitzba, három nap alatt három UNESCO világörökségi helyszínt is felkereshetnek!

Eredeti ár: 41 900 Ft
Kedvezmény: -31 %
Teljes ár: 28 990 Ft
2 900 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Oszd meg másokkal is!

Az akciós utazás programja:

1. nap: Reggel indulás Budapestről, folyamatos utazás a Felvidék gyönyörű tájain keresztül Lengyelországba rövid pihenőkkel. Útközben rövid fotószünet az Árva folyó fölé emelkedő sziklaszirte épült Árva váránál. Kora délután érkezünk az UNESCO világörökségi címmel kitüntetett szépséges Krakkóba, ahol közös séta keretében megtekintjük az óváros legfontosabb nevezetességeit: a középkori Európa legnagyobb főterét (Rynek), a hajdan itt pezsgő életet folytató polgárok és kereskedők találkozóhelyeként szolgáló árkádos Posztócsarnokot, a Mária-templomot, amelynek tornyából a tatárjárás emlékét őrző harsona szó hangzik minden órában, és fő ékessége a kiemelkedő jelentőségű nürnbergi művész, Veit Stoss 15. századi, gazdagon faragott főoltára. Sétánk második részében elsétálunk a Barbakánhoz, a Flórián-kapuhoz, és a Collegium Maiushoz, Krakkó híres egyetemi épületéhez, többek között a híres lengyel csillagász Kopernikusz is tanult. Szabadidőt követően este a szállás elfoglalása Krakkóban.

2.nap:  A reggeli után visszaindulunk a belvárosba, és bejárjuk a zsidónegyedet (Kazimierzvárosrész), valamint az egykori koronázóváros történelmi központját, a Várnegyedet, amely a XVII. századig a királyok koronázási és temetkezési színhelye volt: Királyi palota (Wawel) és a Székesegyház (itt nyugszik többek között Szent Hedvig, Nagy Lajos királyunk lánya, Báthory István lengyel király, erdélyi fejedelem). A nap további részében szabadidő áll rendelkezésünkre, illetve fakultatív program keretén belül meglátogathatjuk a Krakkótól 70 km-re található Auschwitz – Birkenau emlékhelyet. A 3 órás program során magyar nyelvű tájékoztató segítségével ismerhetjük meg az Auschwitz-i anyatábor és Birkenau koncentrációs táborának eredeti helyszíneit, a II. világháború és a holokauszt borzalmait tényszerűen bemutató kiállításokat. Semmilyen más tájékozódáshoz, tisztelgéshez nem fogható a személyes látogatás élménye, emlékezete, a méltó megemlékezés az áldozatokra. Az emlékhely 1979 óta UNESCO világörökségi helyszín. Este rövid szabadidő Krakkó belvárosában, majd éjszaka a szálláshelyünkön.

3. nap: A reggelit követően hazaindulásig Krakkó belvárosában tölthetjük el szabadidőnket, vagy fakultatív programlehetőségként (korareggel!) Wieliczka-ba kirándulunk, Európa leghíresebb, több mint 800 éves, magyar vonatkozásokkal is bíró sóbányájába. Az UNESCO világörökség részét képező, a közel 3 órás program alatt lenyűgöző világ tárul elénk, 135 méterrel a föld alatt csodálhatjuk meg a sóból kivájt folyosókat, termeket, a víz és levegő formálta változatos sókristály alakzatokat. A bányán keresztül haladva sószobrok, a só által kialakult páratlan képződmények, és a munkafolyamatot illusztráló viaszfigurák kísérik utunkat, végül pedig megtekintjük a világ legnagyobb földalatti templomát a Szent Kinga kápolnát, amelyet sóból faragott padló és hatalmas sókristályokból összeállított csillárok díszítenek.

Krakkót és Wieliczka-t magunk mögött hagyva, hazafelé megállunk a Magas-Tátra központjában, Zakopaneban, amely Lengyelország legmagasabban fekvő városa. Rövid sétát teszünk a több mint 2000 méter magas csúcsok között meghúzódó, kitűnő klimatikus adottságokkal rendelkező városban, lehetőségünk lesz gyönyörködni a tradicionális gorál faházakban, hangulatos utcácskákban, vagy válogatni a helyi piac portékái közül és megkóstolhatjuk a messze földön híres sajtokat is. Budapestre a délutáni órákban indulunk vissza, és a késő esti órákban érkezünk haza.

A program sorrend változásának jogát fenntartjuk.

A részvételi díj tartalmazza:

- az autóbuszos utazást,
- a háromcsillagos szállást,
- büfé reggelis ellátással,
- a magyar nyelvű idegenvezetést és csoportkísérést,
- a szervezés díját.


Az utazás dátuma  2018. március 16-18. (péntek-vasárnap) ünnepi hétvége

Most fizetendő 2.900 Ft, a fennmaradó 26.090 Ft-ot az utazást szervező Pannonia Program- és Utazási Irodában kell fizetni.

Kötelezően külön fizetendő:

  • ügyfél regisztrációs díj: 1.200 Ft/fő, amely az utazási irodában fizetendő,
  • 1,5 % kötelező útlemondási biztosítás,
  • egyágyas felár: 10.900 Ft,

Külön fizetendő fakultatív program díjak és belépőjegyek:

- Az Auschwitz-i fakultatív program: részvételi díja 4.500 Ft/fő, amely az utazási irodában előre fizetendő,

- Az Auschwitz-i belépőjegy: ingyenes, azonban kötelező helyi idegenvezetőért és mikrofonért és időpontfoglalásért 45 PLN/fő.

- A wieliczkai sóbánya fakultatív program: részvételi díja 3.500 Ft/fő, ami az utazási irodában előre fizetendő,

- A wieliczkai sóbánya belépőjegy és helyi idegenevezetés: Felnőtt jegy 99 PLN/fő, gyermek és 26 év alatti diákjegy (érvényes igazolvánnyal) 79 PLN/fő, tartalmazza a helyi idegenvezetést is.

A díjak az időpont foglalás költségeit is tartalmazzák. A díjak a buszon az idegenvezetőnek Zlotyiban fizetendők, amelyek időközben változhatnak.

Indulás: 

  • 6:00 Batthyány tér 7. (a villamosmegálló előtt)
  • 6:20 Blaha Lujza tér (Corvin Áruház parkoló)
  • Találkozó mindkét helyen 15 perccel indulás előtt.

Az akciós kupon megvásárlása után a kuponkód bediktálásával jelentkezni kell az utazást szervező Pannonia Program- és Utazási Iroda-nál az info@pannoniatravel.hu e-mailcímen, vagy a 30/592-6107 telefonszámon hétfőtől péntekig 12.00 és 18.00 óra között. Személyesen a Kolosy tér 2. (Kolosy piac épülete) I.emelet 11/A szám alatti irodában lehet beváltani a kuponokat a fenti nyitvatartási időben.

Vevőtájékoztató: Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie. A szerződés megkötéséhez a következő adatokra van szükség: több megadott időpont és program esetén az utazás pontos időpontja és program megnevezése, a szerződő fél neve, állandó lakcíme, mobiltelefonszáma, utastársak neve, születési dátumok, felszállás helye. 

A Pannonia Program- és Utazási Iroda (MKEH engedély szám: U001537) 


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Pannonia Program- és Utazási Iroda
Cég
Pannonia Humana Kft
Weboldal
pannoniatravel.hu
Telefonszám
(06-30) 592-6107
Szolgáltatás helye
1036 Budapest, Kolosy tér 2. I em.11/A

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!