Iratkozz fel hírlevelünkre!

Tavaszi egynapos buszos kirándulás a Koronázási városba, Pozsonyba a Kittsee-i Csokoládégyár felkeresésével 6.900 Ft helyett 4.900 Ft. Most fizetendő 600 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható April 30., 2015-ig!

Pozsony Szlovákia fővárosa, a Duna egyik gyöngyszeme, az ország délnyugati határának közelében fekszik. Szlovákul Bratislava, de német neve Pressburg is közismert.
Pozsony a legkedveltebb és leglátogatottabb szlovák város, a legfiatalabb európai metropoliszok egyike. A várostól mindössze két kilométerre húzódik az osztrák határ, a magyar határ pedig 10 kilométerre van. Tiszta időben mindkét országba átlátni a pozsonyi várból.
Pozsony 1993. január 1-je óta főváros, amikor az ország kikiáltotta függetlenségét. Történelme során mindig is az ország társadalmi és kulturális életének egyik legjelentősebb központja, valamint közigazgatásának székhelye.

Value 6 900 Ft
Discount -29 %
Teljes ár: 4 900 Ft
600 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Share with others

Az egynapos kirándulás programja:

Indulás kora reggel, Szolnok- Budapest útvonalon Pozsony felé, folyamatos utazás a Franz Hauswirth által alapított csokoládégyárba. Itt megismerhetjük a cég leghíresebb termékeit és kedvünkre vásárolhatunk is a finom csokoládékból. - A csokoládégyár meglátogatását követően folytatjuk utunkat a KORONÁZÁSI VÁROSBA-, Pozsonyba, ahol helyi Idegenvezetőnkkel kb.(2 óra) megtekintjük a főbb látványosságokat, úgymint, pl. a pozsonyi várat, Szt. Háromság templomát a szoborral, Parlamentet, Dómot stb. – majd rövid szabad programot követően indulás haza  Magyarországra, útközben rövid pihenővel.

A részvételi díj  tartalmazza:

- autóbuszos utazás

- csoportkísérő

- 2 órás idegenvezetés Pozsonyban

- szervezés

Az akciós utazás időpontjai  2015.05.02 vagy 05.08.

Most fizetendő 600 Ft, a fennmaradó 4.300 Ft-ot a West Tour Holiday Utazási Irodában kell befizetni. a kupon megvásárlása után a befizetésről , az utazás további részleteiről a 06/1/5779-129 telefonszámon adnak felvilágosítást. A budapesti iroda személyes ügyfélforgalmat nem bonyolít.

Külön fizetendő: Utasbiztosítás:500 Ft/fő, Környezeti adó: 5 Eur /fő – az autóbuszon fizetendő.

Beváltás feltétele: 

Kuponbeváltás: 2015.04.31-ig!

Kupon megvásárlást követően a kupon előleg megfizetését követően, - 2 napon belül, a jelentkezést és a végleges foglalást meg kell erősíteni a szolgáltatónál, és a hátralékot nála kell fizetni. Telefon:06/1-5779-129 vagy az info@westtour.hu e-mail címen.

A beváltáshoz szüksége elküldeni, a kupon kódját, utasok neveit, lakcímet, telefonszámot, e-mail címet. – az info@westtour.hu e-mail címre!

Felszállási helyek: Szolnok, Cegléd, Budapest

Érkezés: az esti órákban!  

Útlevél: Nem szükséges, Plasztik személyi igazolvánnyal lehetséges az utazás:

A szolgáltatáshoz kapcsolódó utazási szerződést a kupon megvásárlásával egyidejűleg, a kuponvásárló elfogadja, melyet a következő linken talál: http://www.westtour.hu/utazasi-szerzodes/

A szolgáltató MKEH engedély száma: U -001611


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – West Tour Holiday Utazási Iroda Ec.
Cég
West Tour Holiday Utazási Iroda Ec.
Website
westtour.hu
Phone
(06-1) 577-9129
Address
1095 Budapest, Gát út 21.

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!