Iratkozz fel hírlevelünkre!

Tavaszi egy napos kirándulás Bécsbe szabadprogrammal. Tarts velünk, fedezd fel, élvezd a sokszínű Bécset saját terved, kedved szerint! 8.990 Ft helyett 6.700 Ft. Most fizetendő 700 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható March 12., 2015-ig!

Szabadprogram – séta, kiállítások, múzeumok, vásárlás, bécsi kávé, Zacher torta ízlés szerint, és a császárváros megtekintése a Kahlenberg-kilátóról

Reggel felkerekedünk, hogy belekóstoljunk a császárváros varázslatos hangulatába, megcsodáljuk műemlékeit. Várhatóan 10 óra tájban érkezünk Bécsbe, a napot a belvárosban töltjük, a leghangulatosabb utcák, legnevesebb múzeumok és legjobb vásárlóhelyek közelében. Aki a csoportkísérő idegenvezetőnkkel az óváros nevezetességeiből is megismerne néhányat, őt egy délelőtti kellemes gyalogos sétára invitáljuk, amely során megtekintjük a Mária Terézia teret, az Operaházat, a Kärtnerstrasset, valamint a Stephansdomot.

Napközben számos programlehetőség közül választhatnak: Albertina: Degas, Cezanne, Seurat kiállítás, Práter vidámpark, Madame Tussauds Panoptikum és Óriáskerék, Belvedere, Szépművészeti és Természettudományi Múzeum, Zene Háza, Mozart Ház és még hosszan sorolhatnánk. Végigjárhatjuk a Mariahilfer Strasset ajándékok, vásárfia után kutatva vagy betérhetünk egy hangulatos kisvendéglőbe egy hamisítatlan Wiener Schnitzel, Sacher torta, forró Melange vagy más osztrák finomságok kedvéért.

Kirándulásunk zárásaként pedig a busszal felmegyünk a Kahlenberg-kilátóhoz, ahonnan nagyszerű panoráma tárul fel, egyszerre láthatjuk a híres bécsi erdőt, a szőlőültetvényeket, az óvárost, a Duna ágait és a modern városrészben az Uno City-t is. Ezzel a különleges kilátással, kitekintéssel búcsúzunk a császárvárostól, majd visszaindulunk Budapestre.

Tarts velünk, fedezd fel, élvezd a sokszínű Bécset saját terved, kedved szerint!

Value 8 990 Ft
Discount -25 %
Teljes ár: 6 700 Ft
700 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Share with others

A részvételi díj tartalmazza:

- szervezést

- autóbuszos utazást 

- csoportkísérő idegenvezetőt.

Külön fizetendő belépők: Hofburg kincstár csoportos belépőjegy: 9 €/fő (10 fizető főtől), 19 év alattiaknak ingyenes

Irodánknál előzetesen igényelhető német, angol, olasz, vagy francia nyelvű audioguide csoportos áron: 3 €/fő (10 fizető főtől)

Baleset, betegség és poggyász biztosítás irodánkban kedvező áron köthető!

A belépőjegy és az audioguide díja a buszon fizetendő az idegenvezetőnek €-ban.

Az utazás időpontja: 2015. március 14.(Szo)

Indulás:

6:30 Blaha Lujza tér (találkozó 6:15, Corvin Áruház parkoló)

6:45 Batthyány tér (gyülekező 6:40, 86-os busz megállója a Vásárcsarnok előtt)

Érkezés: 21 óra körül

Vidéki felszállási lehetőségek:

- M1 autópálya, tatai Remeteségi pihenő, Shell benzinkút, 64 km

- M1 autópálya, Győr, Arabona pihenő, 119 km

- M1 autópálya, Mosoni pihenő, 162 km


Az akciós kupon megvásárlása után a kuponkód bediktálásával jelentkezni kell az utazást szervező Pannonia Program- és Utazási Iroda-nál az info@pannoniatravel.hu e-mailcímen, vagy a 30/592-6107 telefonszámon hétfőtől péntekig 12.00 és 18.00 óra között. Személyesen a Kolosy tér 2. (Kolosy piac épülete) I.emelet 11/A szám alatti irodában lehet beváltani a kuponokat a fenti nyitvatartási időben.

Most fizetendő 700 Ft, a fennmaradó 6.000 Ft-ot az utazási irodában kell fizetni.

Vevőtájékoztató: Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie. A szerződés megkötéséhez a következő adatokra van szükség: több megadott időpont és program esetén az utazás pontos időpontja és program megnevezése, a szerződő fél neve, állandó lakcíme, mobiltelefonszáma, utastársak neve, születési dátumok, felszállás helye. A kuponkódot elküldheti az info@pannoniatravel.hu e-mailcímre, vagy hívja a 30/592-6107 telefonszámunkat hétfőtől péntekig 12.00 és 18.00 óra között. Személyesen a Kolosy tér 2. (Kolosy piac épülete) I.emelet 11/A szám alatti irodánkban lehet beváltani a kuponokat a fenti nyitvatartási időben.

A Pannonia Program- és Utazási Iroda (MKEH engedély szám: U001537)

A Pannonia Program- és Utazási Iroda  azzal a céllal jött létre, hogy az eleinktől ránk maradt szellemi-kulturális örökséget és a világ szép tájait bemutassa a kirándulni, új ismereteket szerezni vágyóknak. Hisszük, hogy az utazás a feltöltődés és tanulás egyik legizgalmasabb formája. 


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Pannonia Program- és Utazási Iroda
Cég
Pannonia Humana Kft
Website
pannoniatravel.hu
Phone
(06-30) 592-6107
Address
1036 Budapest, Kolosy tér 2. I em.11/A

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!