Iratkozz fel hírlevelünkre!

Tatai vadlúd sokadalom megtekintése és a fehérvárcsurgói Károlyi kastély, majki Kamalduli Remeteség és Turul emlékmű meglátogatása 6.990 Ft helyett 4.990 Ft. Most fizetendő 500 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható November 27., 2014-ig!

Ősz végi kirándulás alkalmával megtekinjük Fehérvárcsurgón a neoklasszicista stílusban, Ybl Miklós közreműködésével épített Károlyi kastélyt, majd Kamalduli Remeteségben tehetünk rövid sétát Majkpusztán. Utunk egyik fő attrakciója Tatán a Vadlúd sokadalom, ez a csendes fesztivál a több ezer madár szárnysuhogásában hallja meg a természet zenéjét, ami maradandó élmény lehet minden utasunknak!

Value 6 990 Ft
Discount -29 %
Teljes ár: 4 990 Ft
500 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Share with others

Az egy napos kirándulás programja:

A délelőtti órákban elindulunk Budapestről Fehérvárcsurgóra, a neoklasszicista stílusban, Ybl Miklós közreműködésével épített Károlyi kastélyba, amit teljes körű felújítást követően 2014. júliusban adtak át a nagyközönségnek. Idegenvezetett sétánk során a Károlyi kastély állandó kiállítását tekintjük meg, mely során megismerkedünk a kastély történetével, illetve kellemes sétát tehetünk a hozzá tartozó, 40 hektáros, romantikus angolparkban a több száz éves hársfák, tölgyfák, gesztenyefák között.

Innen indulunk tovább a Komárom-Esztergom megyében található, vadregényes környezetben elhelyezkedő Kamalduli Remeteségbe, Majkpusztára. Kellemes, rövid sétát követően tárul elénk az erdő mélyéről a remeteség épületkomplexuma, ahol a 18. században a némaságot fogadott szerzetesek éltek. A helyi idegenvezetés és az egyik cellaházban korhűen berendezett kiállítás által megismerjük ezeknek a különleges embereknek az életét. Kis ajándékboltjukban apróbb emlékeket is lesz lehetőségünk vásárolni, kinek-kinek kedve szerint.

Tatabánya felé véve az irányt a Millennium alkalmából felállított Turul emlékműhöz érkezünk, amely mellett az utazó az autópályán általában csak elsuhan, most azonban lehetőségünk lesz közelről megtekinteni. Európa legnagyobb madár szobrának méretei, szép megformálása mellett a környékre nyíló kilátásban is gyönyörködhetünk.

A délutáni órákban érkezünk utunk egyik fő attrakciójához Tatára, a Vadlúd sokadalomba. Ez a csendes fesztivál a több ezer madár szárnysuhogásában hallja meg a természet zenéjét, ami maradandó élmény lehet minden utasunknak! A madarak behúzása a délutáni órákban várható, amikor egyszerre több ezer madár érkezik vissza élelemszerző körútjáról, hogy megpihenjen az Öreg-tó víztükrén. Az élményt közelebb hozza számunkra az élőképes kivetítés, illetve lesz lehetőség teleszkópok és kézi távcsövek kipróbálására is. A madár és természetvédelmi vásárban beszerezhetünk az itthon maradt madaraknak némi eleséget is. A szépségekkel feltöltekezve, az esti órákban érkezünk vissza Budapestre

Az utazás időpontja: 2014.november 29. (szombat)

A részvételi díj tartalmazza:

- autóbuszos utazás

- idegenvezetés

- szervezés díja

Az akciós ár nem tartalmazza a belépőket:

Fehérvárcsurgó, Károlyi kastély: 500 Ft (10 fő felett)

- Majk, Kamalduli Remeteség: F 800 Ft, D 600 Ft (15 fő felett)

A kupon megvásárlása után a kuponkód bediktálásával a szervezővel a helyet egyeztetni kell a 06/30-592-6107 telefonszámon vagy az info@pannoniatravel.hu e-mail címen.

A kuponnal az utazás előtt 2 nappal jelentkezni kell az utazási irodában!

Indulás: 9.00 Batthyány tér 86-os busz megállójánál (Óbuda felé); 

Érkezés: esti órákban

Most fizetendő: 500 Ft, a fennmaradó 4.490 Ft-ot az utazási irodában kell rendezni. Cím: Pannonia Program- és Utazási Iroda, 1036 Budapest, Kolosy tér 2. I emelet 11/a.

Egy napos belföldi utasbiztosítás az irodában köthető


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Pannonia Program- és Utazási Iroda
Cég
Pannonia Humana Kft
Website
pannoniatravel.hu
Phone
(06-30) 592-6107
Address
1011 Budapest, Batthyány tér 5-6

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!