Iratkozz fel hírlevelünkre!

Szlovéniai feltöltődés az augusztusi hosszú hétvégén! A Háromnapos buszos utazás során izgalmas természeti és kulturális látnivalók várnak ránk! Egy főnek 3 nap, 2 éjszaka félpanzióval 59.990 Ft helyett 46.990 Ft. Most fizetendő 4.700 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható 2018. augusztus 18.-ig!

Az utazás programja:

1. nap: Kora reggel indulunk autóbusszal Budapestről. Rövid pihenőket tartva a koradélutáni órákban érkezünk Škofja Lokába, amely Szlovénia egyik legrégebbi és leggondosabban megőrzött kisvárosa. Városnéző sétánk során megtekintjük a régi kőhidat, a várkastélyt, a kapucinus kolostort és a város egyik legértékesebb építészeti örökségét a magtárat is. A település középkori óvárosa valóságos ékszerdoboz, szűk utcáival, kis tereivel és szép, részben festett, freskókkal díszített nemesi házaival.

Ezt követően Bled-be indulunk, a tradicionális és világhírű klimatikus üdülőhelyre. Röviddel érkezésünket követően pletnával (evezős csónak) keressük fel a tó közepén fekvő szigetet. A szigetre érve a templomhoz felvezető 99 lépcsőfok kapcsán idegenvezetőnk újabb kedves történetet elevenít fel. Szabadidő keretében élvezhetjük a sziget természeti környezetét körbesétálva annak partján, megtekinthetjük a Mária mennybemenetele (Nagyboldogasszony) templomot. A szabadidő után visszacsónakázunk a tópartra. Elfoglaljuk szobáinkat, majd elfogyasztjuk vacsoránkat a tóparti étteremben.

Eredeti ár: 59 990 Ft
Kedvezmény: -22 %
Teljes ár: 46 990 Ft
4 700 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Oszd meg másokkal is!

2. nap: Közös reggeli után két program közül választhatunk. Szabadon barangolhatjuk be, fedezhetjük fel a Bledi-tó csodálatos környezetét, vérmérsékletünk szerint körbesétálva, vagy körbefutva a mintegy hat kilométer kerületű tavat, közben kívülről megtekintve az egykori Tito villát is. A rendelkezésre álló szabadidőnk lehetővé teszi, hogy rövidebb kirándulással bevehessük a bledi várat is. A várkastély manapság egy kiállítási terület. A gótikus várkápolna melletti helyiségek Bled ősi történelmét mutatják be, ugyanis a vár történelme a távoli 1004-es évbe nyúlik vissza. A kilátás a várból a Bledi-tóra, Bledre és Gorenjsko régióra kihagyhatatlan élmény.

Az aktív pihenés szerelmeseinek remek lehetőség adódik egy egésznapos fakultatív buszos kirándulásra, mely során idegenvezetőnk kalauzolásával a szlovén tengerpart felé vesszük az irányt. A szlovén karsztvidéken található Škocjan barlang mint az UNESCO Világörökség részét képező földalatti járatrendszer, különleges látnivalókat rejt. Kialakulásában a Reka folyó játszik fő szerepet, amely itt bukik a felszín alá, útban az Adriai-tengerhez. Kontinensünkön ekkora mélységi folyóvölgy nincsen több, ezért földalatti Grand Canyon néven is emlegetik a vízfolyás által létrehozott szurdokot. Kiépített gyalogúton járjuk be a hatalmas termekből, kanyonokból, hidakból, zuhatagokból, karsztos medencékből álló rendszert, közben változatos cseppkőképződményeket és más geológiai látványosságokat figyelhetünk meg. Feljőve a napvilágra, marad még némi szabadidő a felszínen is sétálni kicsit a szép természeti környezetben, vagy megpihenni, esetleg meglátogatni a kávézókat, ajándékboltokat.

Átvágva az Adriával párhuzamos hegyeken, rövidesen megpillantjuk az Adriai tenger kéklő víztükrét. Első megállónk Piran, amelyet a Szlovén Riviéra gyöngyszemének és Szlovénia Velencéjének is neveznek, mivel óvárosának szépségével a környék települései nem vetélkedhetnek. Köszönhetően a sok évszázados velencei uralomnak, a szűk, kanyargós középkori utcácskák és az épületek igazi olasz hangulatot árasztanak. A város magaslati pontjáról csodálatos kilátás nyílik a bájos városkára és a Trieszti-öbölre. Szabadidőnkben egyénileg is bolyonghatunk a hangulatos utcákon, boltokat, éttermeket, kávézókat, ajándéküzleteket felkeresve. Következő programhelyszínünk a közeli Portorož tengerparti települése, amely a térség legnépszerűbb üdülőhelyének számít. A kellemes, enyhe éghajlaton jól megélnek a szubtrópusi növények: olajfaligeteket, szőlőültetvényeket, ciprusfákat, pálmákat és persze rengeteg rózsát láthatunk a kertekben, parkokban, a hegyoldalban. A régi villák, a modern szállodasor és a part között pedig rendezett fás-parkos sétány húzódik, amelynek előterében a homokos és kavicsos strandok kínálnak napozási, fürdőzési lehetőséget. Kora estig kedvünkre megmártózhatunk a tenger habjaiban. A szabadidőt követően visszaindulunk a szállodánkba, ahol rövid pihenőt és felfrissülést követően ismét a panoráma étteremben költjük el közös vacsorát.

3. nap: A reggelit követően kerül sor a hazaindulásra. Útközben betérünk a magyar határhoz közel eső Maribor városába. A legfontosabb látnivalóit felkeresve megtekinthetjük a 15. századi kastélyt a belvárosban, a Keresztelő Szent János katedrálist, a Városházát, a 

Víztornyot, az Öreghidat és az Öreg szőlőt is. A városnézés mellet maradhat időnk az ebéd egyénileg történő elfogyasztására is. Hazaérkezés Budapestre az esti órákban várható.

Hazaúton megállót tartunk a magyarlakta Dobronákon, ahol a pihenőidőnkben a vacsoránkat is elkölthetjük.

A feltüntetett programok felkeresésének, megvalósulásának sorrendje változhat

A részvételi díj tartalmazza:

- az autóbuszos utazást újszerű és megbízható felsőkategóriás autóbusszal,
- a szállást háromcsillagos szállodában,
- a félpanziós ellátást,
- a magyar nyelvű idegenvezetést és csoportkísérést,
- a szervezés díját.

Kötelezően külön fizetendő:

- ügyfél regisztrációs díj: 1.200 Ft/fő, amely az új utasok által az utazási irodában fizetendő
- 1,8 % kötelező útlemondási biztosítás, amely a részvételi díj és az esetleges egyágyas felár után fizetendő,
- egyágyas felár: 11.900 Ft

Külön fizetendő díj:

- Vintgar-kanyon:  F/NY: 5 €/fő, D: 4 €/fő, Gy (14 éves korig): 3 €/fő,
- Pletna hajózás: 14 €,
- Skocjan-Piran-Portorozs fakultatív buszos kirándulás: 40 €/fő, minimum 15 fő jelentkezése esetén.

A fakultatív kirándulás díja tartalmazza a buszos utazást, az idegenvezetést és a szervezést.

- Skocjan barlang belépődíj: felnőtt: 21 €/fő, diák: 17 €/fő, gyermek: 11 €/fő.

A belépődíjak a foglalási és parkolási díjakat is tartalmazzák. A díjak a buszon az idegenvezetőnek Euroban fizetendőek, amelyek időközben változhatnak.

- Dobronaki éttermi menü: Muravidéki bogrács étel bőségesen + desszert + Ital (bor vagy ásványvíz vagy házi szörpök) + Kávé 13 €/fő,
- Wellness lehetőség: (többféle szolgáltatás érhető el. Fontos, hogy a hétvégi árak lesznek érvényesek. 3-13 év között és családoknak jelentős kedvezmény mellett vehetőek igénybe a szolgáltatások. A wellness egyénileg külön fizetendő.

Egyéb információk: A skocjani túra táv mintegy 3 kilométer hosszú, szintemelkedése 144 méter, a barlangban 10 °C körüli hőmérséklet várható, így meleg ruházat, zárt cipő egyaránt szükséges.

Az utazás időpontjai 2018. augusztus 18-20.

Most fizetendő 4.700 Ft, a fennmaradó 42.290 Ft-ot az utazást szervező  Utazási Irodában kell befizetni.

Indulás:
5:30 Blaha Lujza tér (Europeum hotel melletti buszöbölben)
5:45 Batthyány tér 7. (a villamos megállónál)
Kérjük, hogy 15 perccel az indulási időpont előtt érkezzenek a fenti indulási helyszínekre.

Vidéki felszállási lehetőségek:
- Budaörsi pihenő, M1/M7 autópálya, Agip benzinkút, 10 km
- Fehérvári pihenő, M7 autópálya, Shell benzinkút, 60 km
- Siófok, M7 autópálya, 65-ös út lehajtója, Tesco áruház parkolója
- Balatonlellei pihenőhely, M7 autópálya, Mol benzinkút, 138 km
- Nagykanizsa, régi 7-es főút mellett, Mol benzinkút
A felszállási lehetőség időpontjáról irodánkban érdeklődjön.

Az akciós kupon megvásárlása után a kuponkód bediktálásával jelentkezni kell az utazást szervező Utazási Iroda-nál.

Vevőtájékoztató: Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie. A szerződés megkötéséhez a következő adatokra van szükség: több megadott időpont és program esetén az utazás pontos időpontja és program megnevezése, a szerződő fél neve, állandó lakcíme, mobiltelefonszáma, utastársak neve, születési dátumok, felszállás helye. 

Az utazás szervezője: Pannonia Program- és Utazási Iroda 

Iroda cím: Flórián udvar, 1033 Budapest, Polgár u. 8-10. „E” épület, első emelet
e-mail cím: info@pannoniatravel.hu 
Telefonszám: +3630/592-6107Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Pannonia Program- és Utazási Iroda
Cég
Pannonia Humana Kft
Weboldal
pannoniatravel.hu
Telefonszám
(06-30) 592-6107
Szolgáltatás helye
1033 Budapest, Polgár u. 8-10. „E” épület,

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!