Iratkozz fel hírlevelünkre!

Szlovénia kincsei, 2024. augusztus 17-20. között! Buszos utazás egy fő részére, 4 nap 3 éjszaka szállással, reggelivel és programokkal, idegenvezetővel kedvező áron 113 900 Ft-ért! Most fizetendő: 17 300 Ft!

Akció kép
Az ajánlat beváltható August 20., 2024-ig!

4 nap/3 éj
Utazás: autóbusszal
Elhelyezés: 3*-os. belvárosi szállodában, egy- és kétágyas szobákban B&B Hotels
Ellátás: reggeli

PROGRAM
1. nap: Budapest – Ljubljana
Elutazás a kora reggeli órákban (06.00) Budapestről. Első utunk a a festői Bledi-tóhoz kirándulunk. Megtekinthetjük a középkori lovagvárat (F), mely a tó fölé magasodik és ezáltal lenyűgöző kilátásban lesz részünk.

Láthatjuk a Triglav csúcsát, mely az ország legmagasabb pontja. Időjárás függvényében fakultatív program keretében pletnákkal kelünk át a tó közepén található kicsinyke szigetre, ahol 99 lépcsőfok meghódításával jutunk fel a IX. századi kegytemplomhoz.
Rövid szabadidőnk épp elég arra, hogy a festői tóparton elterülő monarchiabeli városka kihagyhatatlan desszertjét megkóstoljuk: ez a Kremsnita, azaz a bledi krémes.
Ezután utunk szlovén fővárosba, Ljubljanába vezet utunk, ahol elfoglaljuk a szállást.

2. nap: Bohinj-tó, Vogel, Vintgar szurdok,
Reggeli után a Radovna folyó által kivájt Vintgár szurdokhoz(F) látogatunk, ahol mesébe illő látvány tárul szemünk elé, miközben a kalandos túraútvonalon sétálunk. Reggel a Bohinj- tó vidékét keressük fel.
Megtekintjük Bohinj szimbólumát, a híres hidat és a Szent János templomot. Ezután érintjük a Vogel-t, (Fakultatív program) ahonnan igény esetén drótkötélpályán, kabinos felvonóval feljutunk az 1535 méter magas Rjava Skala-ra, ahonnan pompás kilátás nyílik a Júliai-Alpokra.
Visszatérünk Ljubljanába és megismerkedünk a történelmi belváros látnivalóival: sétálunk a Ljubljanica folyó partján, majd siklóval (F) jutunk fel a várba, melynek gróf Batthyány Lajos is élvezhette „vendégszeretetét”.
Megtekintjük útközben a barokk belvárost, a katedrálist, a Sárkányos- és a Hármas-hidat is. Délután lehetőségünk van csatangolni a városban, majd vacsorázni a belvárosban.

3. nap: Piran, Portoroz
Reggeli után elindulunk a szlovén tengerpart felé. A délelőtti órákban érkezünk Piran hangulatos városkájába. Idegenvezetőnkkel teszünk egy sétát a városban, majd a főtérről elindulva felkapaszkodhatnak a Szent György templomba, ahonnan egészen elképesztő panoráma tárul elénk.
A hangulatos utcácskákon lesétálva az óvároson keresztül, lesétálunk a kikötőbe. Ezután egész napos pancsolás következik Piran valamelyik strandján. Kora délután utunk a pár kilométerrel odébb fekvő tengerpart ékszerdobozához vezet, Portoroz városába. Ott szabadidő, fakultatív vacsora egy hangulatos tavernában, majd hazaindulás a szállásra.

4. nap Postojna- Predjama-Budapest
Reggeli után ellátogatunk a Szlovén-karszthegységbe, ahol megtekintjük a méltán híres Postojnai cseppkőbarlangot (F). Kisvasúttal utazunk a barlang közepébe, majd könnyű gyalogtúrán veszünk részt.
Ezután megismerhetjük Erazmus lovag történetét Predjama várában (F) és megtudhatjuk, miért épült a vár a szila belsejébe.

Az ajánlat tartalma: Buszos utazás 1 fő részére, 4 nap 3 éjszaka szállással, reggelivel és programokkal kedvező áron 113 900 Ft-ért

Most fizetendő: 17 300 Ft, a fennmaradó összeget a szolgáltatónak kell kifizetni!

A fennmaradó összeget a szolgáltatónak kell kifizetni!

Előzetes egyeztetés szükséges telefonon!

Időpont: 2024. augusztus 17-20. között

Az ár tartalmazza a buszos utazás költségeit, a magyar nyelvű idegenvezetést, 3 éjszaka szállást 3*- os szállodában, kétágyas szobákban és a büféreggelit.

Min. létszám: 40 fő
Egyágyas felár: 46 000 Ft/fő
Kinti programköltségek (helyszínen kötelezően fizetendő): 90 EUR/fő
Fakultatív programok:
pletnázás a tavon kb. 20 EUR/fő
Vogel felvonó 35 EUR/fő
Vacsora egyénileg kb 25 EUR/fő
A kinti programköltség tartalmazza a feltüntetett belépőket, parkolást, behajtási engedélyeket, Idegenforgalmi adót és az egyéb felmerülő költségeket.
A programváltozás jogát irodánk fenntartja.
Kecskeméti felszállás: + 4 000 Ft.

Tel: 06-1/343-3030, 06-20/318-2938
E-mail: info@varavilag.hu
Eng.szám: U-000305


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Challenge Hungary / Vár a Világ
Cég
Challenge Hungary Kft.
Website
challenge.hu
Phone
(06-1) 343-3030

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!