Iratkozz fel hírlevelünkre!

Szlovénia gyöngyszemei, buszos kirándulás Bledbe és a Bohinji tóhoz. Két napos buszos utazás 1 főnek 23.990 Ft helyett 12.990 Ft. Most fizetendő 1.650 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható July 17., 2015-ig!

Buszos kirándulásunk során Szlovénia gyöngyszemeit keressük föl. Az Alpok csodás hegyvonulatai lenyűgöző hátteret biztosítanak a smaragdzöld vagy éppen a kék ezer árnyalataiban ragyogó tavaknak. A Száva vízesés döbbenetes látványa vagy éppen a bledi csónakázás örökre emlékezetes pillanat marad és akkor még nem is ejtettünk szót a Bohinji-tóról.

Program:

1. nap: Indulás Budapestről este 23.30-kor. Találkozás 23.15-kor a Hősök terén. Folyamatos utazás Szlovéniában, melyet 3-4 óránként megszakítunk pihenőkkel.

2. nap: Reggel érkezünk a Bohinji-tó partjára, ahol megcsodáljuk Szlovénia egyik leglátványosabb vízesését. A parkolóból jól kiépített turistaúton sétálunk a 70 méter magas Száva vízeséshez. Túránk vége egy fedett kilátópont, ahonnan fantasztikus kilátás nyílik a lezúduló víztömegre. A pompás látvány után, Ribčev Laz házikóinál megállunk egy rövid pihenőre, hogy kisebb sétát tegyünk a Bohinji-tó partján. Ezek után felkeressük Szlovénia egyik legszebb települését, Bledet. Az Alpok lélegzetelállító hegyvonulataival körbeölelt városkát szabad program keretében fedezhetjük fel. Lehetőség nyílik a Bledi vár megtekintésére, vagy a tavon is csónakázhatunk, sőt a tó közepén elterülő szigeten meglátogathatjuk a Mária mennybemenetele templomot is. Hazaindulás előtt érdemes megkóstolni a híres bledi krémest. A délutáni órákban fájó szívvel búcsút veszünk az Alpok gyöngyszemeitől és megkezdjük a hazautazásunk. Budapestre várhatóan a késő esti órákban érkezünk.

Value 23 990 Ft
Discount -46 %
Teljes ár: 12 990 Ft
1650 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Share with others

Az akciós utazás tartalma.

- utazás autóbusszal, melyet két gyakorlott sofőr vezet. Útközben 3-4 óránként tartunk pihenőt,általában benzinkutaknál állunk meg. A pihenőhelyek mosdóiban néha fizetni kell, ezért jó, ha van aprópénz. A helyfoglalás az előlegbefizetés sorrendjében történik. A teljes csoport elhelyezése érdekében az iroda fenntartja magának a jogot, hogy a helyfoglaláson változtasson.

- szervezés

- utaskísérő

Időjárás: tavasszal és nyáron is hűvösebb időre számíthatunk a hazai időjáráshoz képest. Érdemes magunkkal hozni meleg kabátot és pulóvert, illetve esőkabátot. Jó idő esetén természetesen ezek a buszban hagyhatóak.

Felszerelés: kis hátizsákot érdemes magunkkal hozni, mely tartalmaz némi szendvicset és vizet az útra. Ezt a városnézés alkalmával is magunkkal vihetjük, de természetesen a buszban is hagyható.

Pénzügy: a belépők mellé (kb. 20 Euró/fő) érdemes még az étkezésre és az ajándéktárgyakra Eurót hozni magunkkal. Útközben pénzváltási lehetőség nincsen! Száva vízesés kb. 2,5 Euró/fő, Bledi vár kb. 9 Euró/fő a csónakázás ára változó.

Az akciós utazás időpontja 2015. október 02-03 (2 nap / 0 éjszaka).

Most fizetendő 1.650 Ft, a fennmaradó 11.340 Ft a kuponkód bediktálásával Budavár Tours Utazási Irodában kell rendezni.

Időpont egyeztetés szükséges a korlátozott számú helyek miatt az 1/356-5656 vagy 1/355-4299 számon vagy az ertekesites@budavartours.hu e-mail címen. Fix ülőhelyfoglalás az autóbuszon az út teljes időtartamára: 1 000 Ft/fő.Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Budavár Tours Utazási Iroda
Cég
Budavár Tours Utazási Iroda Kft
Website
budavartours.hu
Phone
(06-1) 356-5656
Address
1011 Budapest, Batthyány tér 5-6

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!