Iratkozz fel hírlevelünkre!

Szlovákiai egynapos kirándulás a betléri kastély megtekintésével és a dobsinai, és martonházi barlang felkeresésével 8.000 Ft helyett 6.500 Ft. Most fizetendő 800 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható March 5., 2015-ig!

Egy napos utazásunk során idegenvezető segítségével fedezhetjük fel Szlovákia barlangjait, kastélylátogatással egybekötve. Első állomásunk Kelet-Szlovákiában, Rozsnyótól északnyugatra a Sajó folyó völgyében áll négy saroktornyával a mesés kétemeletes betléri kastély - egy romantikus építményekkel, műbarlanggal és vízeséssel ellátott csodálatos angolpark közepén elhelyezkedő reprezentatív vadászkastély. A kastély megtekintése után folytatjuk utunkat Dobsinára.
A Dobsinai-jégbarlang a világ legjelentősebb jégbarlangjai közé tartozik. 2000-től a világ természeti örökségének jegyzékén szerepel. A Dobsinai-jégbarlang jégrétegei ezredévek óta megmaradtak a tengerszint feletti 920 - 950 méteren. A következő állomás az Ochtinai-aragonitbarlang, ami különleges természeti jelenség,  a képződmények gazdagságával és változatosságával valamint a járatok sajátos kifejlődésével vonja magára a figyelmet.

Value 8 000 Ft
Discount -19 %
Teljes ár: 6 500 Ft
800 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Share with others

Az akciós utazás tartalma:

- autóbuszos utazás,

- szervezés

- idegenvezető utaskísérő

Indulás a reggeli órákban Budapestről, érkezés Betlérre 10 óra körül. A kastély meglátogatása után folytatjuk utunkat a dobsinai jégbarlanghoz. Ezután a martonházi (ochtinai) Aragonit Barlangot vesszük célba, majd végigjárása után indulás vissza Budapestre 17:00 óra körül.

Fontos: a barlangokban az állandó hőmérséklet -4°C és 10°C között alakul, így melegebb öltözetre lehet szükség.

Az ár nem tartalmazza az utas- és stornó biztosítást, a belépők árát (kastély: 6 euro/felnőtt, 4 euro/ gyermek, jégbarlang: 7 euro/felnőtt, 3.5 euro/gyermek, barlang: 6 euro/felnőtt, 3 euro/ gyermek. Az árak tájékoztató jellegűek.)

Az egynapos utazás időpontja 2015. március 07. ( szombat )

Az akciós kupon megvásárlása után a kuponkód bediktálásával  jelentkezni kell a programot szervező Orient Travel Irodánál a +36/20-921-9737 telefonszámon 10-18 óráig, vagy a helyszínen : XIII. Bp. Jászai Mari téri rakpart 7-es kikötő. A kupont legkésőbb 2015. március 04-ig kell  beváltani.

Most fizetendő 800 Ft, a fennmaradó 5.700 Ft az Orient Travel Irodában kell fizetni.


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Orient Hajózás KFT.
Cég
Orient Hajózás KFT.
Website
orienttravel.hu
Phone
(06-20) 921-9737
Address
1013 Budapest, Jászai Mari téri rakpart 7-s kikötő

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!