Iratkozz fel hírlevelünkre!

Szlovákia legjobb síterepe! 1 napos síelés, snowboardozás, szánkózás 1 fő részére most kedvező áron 12 000 Ft helyett, csak 6 490 Ft-ért!
Most fizetendő: 975 Ft!

Akció kép
Az ajánlat beváltható February 28., 2015-ig!

1 napos síelés – snowboardozás – szánkózás – remek zenék, italok
Szlovákia legjobb síterepe - A szlovák Nr.1. - az abszolút győztes: Chopok - Kedvezményes ár: 6 490 Ft - 2014. február 28. (szombat)

Value 12 000 Ft
Discount -46 %
Teljes ár: 6 490 Ft
975 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Az összes ajánlat elkelt!
Share with others

Program:
Indulás, felszállás: 2014. február. 28. (szombat); Budapest – Hősök tere (Műcsarnok oldalában lévő parkoló) – 5:30
Tölts el egy napot egy szuper csapattal Szlovákia legjobb síterepén, a Chopokban. Síelj, snowboardozz, szánkózz vagy egyszerűen sétálj egy csodálatos helyen, látogasd meg az Apres-ski bárokat és a Rotundát, ami déli és északi lejtőt összekapcsoló komplexum, mely 360 fokos kilátást biztosít…
Jasná Szlovákia legnagyobb összefüggő pályarendszerével rendelkező, 5 csillagosra értékelt síközpontja, ahol egy évben 150 napig is tarthat a hó. Nevét a ragyogó napsütésről (jasná = világos) kapta. A síterep az Alacsony-Tátra központi részén fekszik, Liptószentmiklóstól (Liptovsky Mikulás) 15 kilométerre déli irányban.

A Jasná elmúlt évek fejlesztési programjainak köszönhetően az Alacsony-Tátra és egyben Szlovákia legkedveltebb síterepe lett. A fejlesztés egyik fő iránya a felvonók cseréje és fejlesztése volt. Jelenleg két modern hatüléses Dopplemayer lift, három négyüléses, egy kétüléses, egy kiskabinos, egy új siklóvasút, egy hipermodern "funitel" (dupla acélsodronyos) típusú kabinos és 10 hagyományos felvonó működik csúcsidőben. A sikló 1225 méterről indul, és 1349 méterre érkezik, egyetlen kabinjában ötvenen férnek el. A 360 méter hosszan megépített pályát (Biela Pút / Koliesko - Priehyba) 26 oszlop tartja a levegőben. Az ország leghosszabb pályarendszerét folyamatosan karbantartják, a 45 km-es pályarendszer több, mint felét mintegy 400 db hóágyú látja el mesterséges hóval.
A központban található Après-ski bárokat a síelők és hódeszkások végtelen après-ski szórakozására alkották, de kedvelik azok is, akik szeretnék a lelküket feltölteni remek zenével. Minden nap frissítőket kínálnak a lejtőn, rendszeres rendezvényeket, remek zenét, italokat és versenyeket. Ez egy hely a barátokkal való találkozásra, új emberek megismerésére, a gyors felfrissülésre, egy forró italra, vagy egy jó italra, ahol rendesen kifagyhat síelés közben. A központban a Chopok mindkét oldalán 5 après-ski bárt talál.

Utazás kb. 5 óra, rövid megállóval. Érkezés a síparadicsomba a délelőtti órákban. Utána mindenki egyénileg részt vesz az általa választott programokon (síelés, snowboard, korcsolya, szánkózás, buli, napozás, ivás). Visszaindulás: kb. 17:00, Hazaérkezés az esti órákban.
A síelőknek, snowboardosoknak utasbiztosítás külön köthető: EUB - Generali - kb. 830 Ft.
Ár tartalmazza: utazást autóbusszal, csoportvezetőt, áfát, adót
A síbérlet árat nem.

Pálya adatok:
Magasság: 900 - 2004 m
Szintkülönbség: 1104 m
Sípályák hossza: 45 km
Könnyű lejtők várják a tanulókat, de nem kevés közepes pálya és jó pár kilométer fekete is megtalálható itt, szóval senki nem fog unatkozni.
• Kezdő: 15 km
• Közepes: 22 km
• Nehéz: 8 km
Liftek száma: 26
Szezonkezdet: 2013.11.30.
Szezonzárás: 2014.04.28.
Síbérlet árak:
Felnőtt jegy főszezonban: kb. 37 Euro/1 nap
Szenior/Junior: kb. 30 Euro
Gyerek jegy: kb. 26 Euro
13:00-tól felnőtt: 29 Euro
1 menet Jasna: 10 Euro
1 menet Chopok: 18 Euro

http://www.jasna.sk/hu/arlistak/arlista-skipas/arlista-skipas-ok-tel-20142015/

Sífelszerelés kölcsönző:
Jasná Nízke Tatry síközpontban található legjobban felszerelt kölcsönző, gazdag kínálatából választhat síléceket, snowboardot, sífutó felszerelést, bukósisakokat, korcsolyákat és kiegészítőket felnőttek és gyerekek számára egyaránt.

Most fizetendő: 975 Ft, a fennmaradó összeget a szolgáltatónak kell kifizetni!
Fontos: Utazás feltétele, hogy a kupon leütése után 3 napon belül a regisztráció céljából vegyék fel a kapcsolatot az utazási irodával az alábbi e-mail címen: laspalmerastravel@gmail.com (Szükséges elküldeni: kupon kódok, utasok nevei, lakcím, kapcsolattartási telefonszám)
A vásárló a kupon leütésével egyidejűleg elfogadja a Las Palmeras Travel utazási szabályait, általános szerződési feltételeit: http://www.laspalmeraskft.com/utazas-szabalyai/

A program minimum 35 fő jelentkezése esetén lesz megtartva.


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Las Palmeras Travel
Cég
Las Palmeras Travel
Website
laspalmeraskft.com
Phone
(06-70) 701-0900

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!