Iratkozz fel hírlevelünkre!

Szilveszter Prágában! Nonstop buszos utazás 1 főnek városnézéssel, délutántól szabadprogram a szilveszteri forgatagban 21.490 Ft helyett 15.990 Ft-ért.

Akció kép
Az ajánlat beváltható December 31., 2018-ig!

Minden Utasunk kis üveg pezsgőt kap ajándékba, amivel köszöntheti az újévet!

Prága ezeréves történelme során sokféle nevet és díszjelzőt kapott csodálóitól. Nevezték Városok Királynőjének, Goethe szerint a világ kőkoronájának drágaköve, s ma szívesen mondják száztornyú múzeumvárosnak, vagy még találóbban Arany Prágának.

Value 21 490 Ft
Discount -26 %
You Save 5 500 Ft
15 990 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Share with others

Az utazás programja:

Indulás 6:00 órakor a Blaha Lujza téri parkolóból, folyamatos utazás Csehország fővárosa felé.

Érkezés Prágába 13 óra körül. Ezt követően gyalogos városnézés idegenvezetővel: először a Hradzsint, a prágai várat (Európa legnagyobb várkomplexumának számít, és a Guinness-rekordok könyve szerint maga a vár, 570 méteres hosszával, és 130 méteres szélességével a világ legnagyobb ősi vára. A régi időkben innen kormányozták az országot a cseh királyok, ma pedig itt van a cseh köztársasági elnök irodája. Számos háború, tűzvész, felújítás, és különböző történelmi korok eredményeképp igen változatos palotákat, erődítmények, és templomok jöttek itt létre. Csodás kilátása miatt is igen népszerű. A fantasztikus, varázslatos hangulatú prágai várnegyed kötelező nevezetességnek számít mindenkinek, aki Prágában jár. Története a 12. századig nyúlik vissza, amikor is megépült egy román stílusú vár. Luxemburg János a vár környékére jobbágyokat telepítette be, és ezzel megkezdődött a Várnegyed bővülése. A várat a 14. században IV. Károly gótikus stílusban újjáépítette. Egy 1541-es pusztító tűzvész után szinte az egész negyedet újjá kellett építeni. A Hradzsin 1598-ban kapta meg a szabad városi rangot, míg 1784 óta az egyesített Prága része. Utolsó nagyobb átépítését a 18. század második felében Mária Terézia rendelte el.) és környékét ismerjük meg kívülről (Strahovi kolostor, Lorettói Szűz Mária templom, Cernín-palota, Schwarzenberg Palota, Szent Vitus székesegyház, Szent György bazilika és királyi palota). A Kisoldalon a Neruda utcán lesétálva élvezzük az ódon hangulatot, majd a Kampa szigeténél szabadidő.

Az est további részében élvezhetjük a szilveszteri hangulatot. A 2019-es Újévet az Orlojnál köszönthetjük. A szabadidőben javasoljuk a helyi sörfőzdék és éttermek felkeresését. Az Újév köszöntése után visszaindulás 1 órakor Budapestre, folyamatos utazás, éjszaka az autóbuszon.
Érkezés Budapestre a reggeli órákban.

A részvételi díj nem tartalmazza a belépők árait!
- Biztosítás: 900,- Ft

- Fix ülőhely: 2.500,- Ft/fő

- Adminisztrációs díj: 1.000,- Ft/fő


Az utazás időpontja 2018. december 31 – 2019. január 1.

Indulás: 6:00 Órakor, találkozás 5:30 órától a Blaha Lujza téren

A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256

weboldal: www.kalandozastravel.hu

email cím: kalandozas@t-online.hu

 


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Neoline Kft.
Cég
Neoline Kft.
Website
kalandozastravel.hu
Phone
(06-1) 317-1256
Address
1075 Budapest, Síp utca 4.

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!