Iratkozz fel hírlevelünkre!

Szeptemberi buszos kirándulás Semmering ékszerdobozába, Maria Schutzba és Mariazellbe, Ausztria és Magyarország nemzeti zarándokhelyére. Az utazás egy főnek 24.990 Ft helyett 18.790 Ft, melyből most fizetendő 2.800 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható September 8., 2024-ig!

Elsőként megtekintjük a Semmering ékszerdobozát, Maria Schutzot. A kéttornyos, impozáns templom barokk stílusban épült egy csodatevő, gyógyító forrás fölé. Az épület elől csodálatos panorámában gyönyörködhetünk, melynek egyik legimpozánsabb látványossága a völgyhíd.
A hely specialitása a fánk. A templom melletti kis vendéglőkben, fánkos bódékban barackízes óriás fánkot is kóstolhatunk.

 

Európa egyik leghíresebb búcsújáróhelye a magas hegyekkel övezett kisváros, Mariazell, mely a magyarok számára különös jelentőséggel bír. A legenda szerint Nagy Lajos magyar király Amurát szultán elleni ütközete előtt a Celli Máriához könyörgött: adjon valami jelet neki, merje- e vállalni az ütközetet a törökök túlerejével szemben. A történet így kezdődik, és aki eljön, megtudja, hogyan folytatódik. Látogatásunk alkalmával felkeressük a kegytemplomot. A kupolatérből megközelíthető kincstár (Schatzkammer) legértékesebb kincse, egy fára festett ikonszerű Mária-kép, melynek keretét magyar és lengyel királyi címerek díszítik, ezt a képet ajándékozta 1370 körül a templomnak Nagy Lajos király. Egy séta során látni fogjuk a kálváriát, és a szent kutat is. Szabadidő keretében lehetőség nyílik Mariazell házi-hegyére, a Bürgeralpera is feljutni. A város központjából pár perc alatt felrepít a kabinos felvonó a hegy tetejére, ahol két hütte, egy csodás körpanorámát nyújtó kilátótorony és egy favágó élménypark várja a látogatókat. Megismerkedhetünk a város híres termékeivel is. A város egyik különlegessége a Pirker család mézesüzeme, melyet az 1800-as években hoztak létre, és ahol azóta is generációról generációra sütik a legfinomabb és legdíszesebb mézeskalácsokat. Az Arzberger Likőrüzemében 33 fajta gyógynövényből állítják elő a gyógyító nedűt. Mintaboltjukban remek ajándékokat szerezhetünk be.

Belépők: kb. 10,- €, + felvonó kb. 30,- €.

Visszaérkezés Budapestre várhatóan 22-23 óra között.

Egyéb költségek:

Belépő kb. € 10.- / fő, felvonó kb. 30 - €.

Biztosítás: 990,- Ft/fő

Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő

 

Az utazás időpontja 2024. szeptember 8.

Most fizetendő 2.800 Ft, a fennmaradó 15.990 Ft-ot az utazást szervező irodának kell megfizetni.

FONTOS! kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz 48 órán belül a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256, email cím: kalandozas@t-online.hu

Találkozás:5.15 órakor a Népliget, Planetárium mellett
Indulás: 5.30 órakor


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Neoline Utazási Iroda
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Website
kalandozastravel.hu
Phone
(06-1) 317-1256
Address
1075 Budapest, Síp utca 4.

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!