Iratkozz fel hírlevelünkre!

Szeptember 18-án a Bécsi Filharmónikusok ingyenes koncertje a Schönbrunni Kastély parkjában - bécsi városnézéssel és fakultatív Operaház látogatással. Egynapos buszos utazás 10.990 Ft helyett 8.990 Ft. Most fizetendő 1.150 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható September 18., 2020-ig!

Egy kellemes szeptemberi kirándulásra invitáljuk vendégeinket a Bécsi erdőbe, ahol a Lichtenstein család ősi fészkét fedezhetjük fel, majd megismerhetjük a Habsburgok rezidenciáját. A nap csúcspontja a Schönbrunni kastély parkjában megrendezésre kerülő esti koncert, a világhírű Bécsi Filharmonikusok közreműködésével.

Value 10 900 Ft
Discount -18 %
Teljes ár: 8 990 Ft
1150 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Share with others

Az utazás programja:

Délelőtti indulásunkat követően délidőben Ausztria területén tartunk pihenőt az autópálya mellett, ahol kedvező áron ebéd lehetőséget biztosítunk utasaink számára egy közkedvelt étteremben.

Következő állomásunk Maria Enzersdorf faluban lesz, ahol a Bécsi erdővel körül véve, 300 méterrel a tengerszint felett, a 12. század elején egy sziklás gerincen épült a Liechtenstein család vára. A vár építtetője Hugo von Petronell volt, aki magát „von und zu Liechtenstein”- nek hívatta, így ő számít a család ősapjának, a vár pedig a névadó szülővára lett a családnak, akiknek a leszármazottai a jelenlegi Lichtensteinben élnek. A vár a 14. majd a 16. században nagyobb bővítésen esett át, a köveket a szentmargitbányai kőfejtőből hozatták. Az 1700-as években még egy angol kertet is létrehoztak itt. A várhoz több lépcsőn keresztül juthatunk fel. Helyi vezető mutatja be a várat: korabeli bútorzat, fegyvergyűjtemény, lakószobák. Az épület balkonjáról csodálatos a kilátás a Bécsi erdőre, de szép időben még Pozsonyig is ellátunk.
A délutáni órákban érkezünk Bécsbe, a Schönbrunni kastély parkjába. A Habsburg család UNESCO világörökségi címmel kitüntetett nyári rezidenciája ebben az időszakban meseszép. A hatalmas park megannyi látnivalót rejt, ebben a szép évszakban érdemes kihasználni a lehetőséget, hogy mindezeket kényelmesen meg lehet tekinteni. A parkban tett séta önmagában nagy élmény, a különleges formájúra nyírt fasorok, díszkutak, sétányok, a barokk kor kerttervezésének sajátos kellékei és a barátságos mókusok hosszas sétára csábítanak. Érdemes felmenni a kis dombtetőn álló Gloriett kilátóhoz, ahonnan gyönyörű panoráma tárul elénk a belváros felé. A parkban található a híres bécsi állatkert, amely a világ első vadasparkja és máig különlegessé teszi a kifutók, épületek történelmi hangulata. Az állatkert büszkeségei az óriáspandák, de érdemes betekinteni a sivatagházba is. További nagyszerű látnivaló a Kocsi Múzeum, ahol a káprázatos koronázási hintók, a császárokat utolsó útjára kísérő gyász fogatok mellett a vadászatra, mindennapi kikocsizásra használatos díszes járműveket csodálhatjuk meg. A park mellett a kastély főépületéről magáról se feledkezzünk meg, izgalmas végigjárni a császári lakószobákat és díszes termeket, amelyek betekintést adnak a barokk és a 19. század ízlésvilágába, szokásaiba, kultúrtörténetébe.

Ezt követően lehetőségünk lesz részt venni a kastély parkjában 2004 óta megrendezésre kerülő nyáréjszakai szabadtéri koncerten, mely évente közel százezer fős hallgatóságot vonz a helyszínre, de a tv-ben több millióan szokták megnézni. A koncert 20:45 órakor kezdődik és általában 70-80 perc hosszúságú.
Aki nem szeretne részt venni a koncerten, azzal idegenvezetőnk helyi közlekedési eszközzel szívesen bemegy a városba, ahol kb. egy órás esti városnéző sétán vehetnek részt.

A részvételi díj tartalmazza:
- az autóbuszos utazást újszerű és megbízható felsőkategóriás autóbusszal,
- a magyar nyelvű idegenvezetést és csoportkísérést,
- a szervezés díját,
- ingyenes Bécs belváros térképet.

Kötelezően külön fizetendő:
- ügyfél regisztrációs díj: 2.000 Ft/fő, amely  az utazási irodában fizetendő

Külön fizetendő belépődíj:

-2 fogásos ebéd a Marché Restaurant Schwechat-ban: Ebédmenü, főétel választás szerint az aznapi kínálatból körettel, leves vagy desszert szintén választás szerint az aznapi kínálatból: 12 €/fő,

- Maria Enzersdorf: 8 €/fő egységesen.

- Schönbrunn Grand Tour (40 terem) belépőjegy: F, NY: 23 €/fő, D (19-25 év): 21 €/fő,
GY (6-18 év): 16 €/fő,

Az utazás időpontjára érvényes baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás megléte az utazás feltétele, amelyet irodánkban is megköthet.: 1.000 Ft/fő/2 nap

Az utazás időpontja: 2020. szeptember 18. (péntek)

Most fizetendő 1.150 Ft, a fennmaradó 7.840 Ft-ot az utazást szervező Utazási Irodában kell befizetni.

Az akciós kupon megvásárlása után a kuponkód bediktálásával jelentkezni kell 48 órán belül az utazást szervező Pannonia Program- és Utazási Iroda-nál az info@pannoniatravel.hu e-mailcímen, vagy a 30/592-6107 telefonszámon keddtől csütörtökig 12.00 és 18.00 óra között, vagy személyesen 1033 Budapest, Polgár u. 8-10. "E" épület, 1. em. (Flórián Udvar). 

Indulás:
9:00 Batthyány tér 1-el szemközti villamospálya melletti buszöböl
Kérjük, hogy 15 perccel az indulási időpont előtt érkezzenek a fenti indulási helyszínre.

Vidéki felszállási lehetőségek:
- M1/M7 autópálya, Budaörsi pihenő, Agip benzinkút, 10 km,
- M1 autópálya, tatai Remeteségi pihenő, Shell benzinkút, 64 km,
- M1 autópálya, Győr, Arrabona pihenő, 119 km,
- M1 autópálya, Mosoni pihenő, 162 km.

Érkezés: az éjszakai órákban, 1:30 körül

A Pannonia Program- és Utazási Iroda (MKEH engedély szám: U001537)

A Pannonia Program- és Utazási Iroda  azzal a céllal jött létre, hogy az eleinktől ránk maradt szellemi-kulturális örökséget és a világ szép tájait bemutassa a kirándulni, új ismereteket szerezni vágyóknak. Hisszük, hogy az utazás a feltöltődés és tanulás egyik legizgalmasabb formája. 

http://pannoniatravel.hu/aszf---utazasi-feltetelek 


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Pannonia Program- és Utazási Iroda
Cég
Pannonia Humana Kft
Website
pannoniatravel.hu
Phone
(06-30) 592-6107
Address
1033 Budapest, Polgár u. 8-10. „E”

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!