Iratkozz fel hírlevelünkre!

Szállás lovaglással Budapest vonzáskörzetében! 2 éjszaka 3 nap 2 fő részére (+ 1 fő 14 éven aluli gyermek pótágyon elhelyezve) szállás + 2db futószáras vagy lovardai óra lovaglással 30.000 Ft helyett most csak 15.000 Ft! Most fizetendő 3000 Ft!

Akció kép
Az ajánlat beváltható March 31., 2014-ig!

Szerette volna kipróbálni a lovaglást, de eddig nem volt rá alkalma? Esetleg Ön már a lovaglás szerelmese? Igen? Akkor ez az Ön ajánlata!  Itt a lehetőség, hogy élményekkel gazdagodjon és természetes környezetben kapcsolódjon ki távol a városi nyüzsgéstől, párjával, családjával.

 

A Lovas Zugoly kellemesen berendezett szobákkal áll a vendégek rendelkezésére, így biztosítva lehetőséget arra, hogy akár több napon át is élvezhető legyen az igazi lovastanya nyújtotta hangulat, a természet és a lovak közelsége. Lovasoktatásra igénybe vehető egy lovas pálya (20*40 méter, fedett, világított, szélvédett), öltözők tisztálkodási lehetőséggel, valamint kulturált pihenési lehetőség; tágas nappali (kávé, tea, üdítők) úszótó, gyermekjátszótér, trambulin, tűzrakóhely, pihenőágyak várják a lovasokat ill. az őket kísérő vendégeket.

 

A csomag pontos tartalmát a lentiekben találja!

Value 30 000 Ft
Discount -50 %
Teljes ár: 15 000 Ft
3 000 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Share with others

Szállás:


Az 5-ből 4 szoba az évszakok jegyében a tavasz, nyár, ősz, tél színvilágát idézik, kétágyasok és pótágyazhatók, különálló konyhával, Wifi-vel, a fürdőszobákban tusolóval. TV a közösségi helyiségben megoldható.

 

Lovas Zugoly lovasiskola:


„A lovaglás a legjobb rekreáció szellemi foglalkozásúak részére. A fizikai mozgás mellett ugyanis a lóval való intenzív együtt-foglalkozás, a lóra való figyelés 100%-san kikapcsolja a stresszes munkától fáradt agyakat.”

olvasható a Lovas Zugoly vendégkönyvében.

2006 szeptember 1. óta Budapesthez közel, (kb.38 km) Csabdi külterületén, gyönyörű környezetben, újonnan épített, immár saját tulajdonú ingatlanon nyitotta meg kapuit vendégei előtt a Lovas Zugoly. A tulajdonos lovasoktató házaspár a magyar mellett angol és német nyelven vezeti a lovasiskolát.


A csomag tartalma:


- 2 éjszaka 3 nap önellátós szállás 2 fő részére (+1 fő 14 éven aluli gyermek részére pótággyal)

- 2 db futószáras oktatás vagy lovardai óra tapasztalattól függően

 

Futószáras oktatás

Kezdők oktatására szolgál, mely esetben a ló egy 7 méter hosszú futószáron halad körben, miközben az oktató személyre szabott módszerekkel megtanítja a lovon való helyes tartást, mozgást, a ló alapvető irányítását. Felnőtt- és gyereklovagoltatásra is alkalmas.

 

Lovardai óra

Középhaladó és haladó lovasoknak ajánljuk ezt az oktatási formát. A lovardai órán a lovak lépésben való bemelegítése után a lovasok az oktató instrukcióit követve ügetésben hajtanak végre gyakorlatokat (pl. átlóváltás, nagykörök, kígyóvonalak, vágtába ugratás, stb.) majd az óra végén vágtában gyakorolnak. Középhaladók számára a vágta gyakorlása az óra végén futószáron történik.

 

A kupon ára 15000 Ft, melyből most fizetendő 3000 Ft . A fennmaradó részt, 12000 Ft-ot,  a helyszínen kell kifizetni. A kupon beváltásához előzetes egyeztetés szükséges. Állami ünnepeken nem beváltható.

További információt a honlapon illetve telefonon keresztül kaphat.

 Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Lovaszugoly
Cég
Lovaszugoly
Website
lovaszugoly.hu
Address
2064 Csabdi, külterület 015/6 hrsz.

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!