Iratkozz fel hírlevelünkre!

Semmeringi vonatozás és Mariazell Adventkor. Tölts egy csodálatos napot az Unesco Világörökség részét képező Semmeringi Vasút bűvöletében és látogass el Mariazell városkába 19.990 Ft helyett 14.990 Ft-ért. Most fizetendő 1.900 Ft, több időpont!

Akció kép
Az ajánlat beváltható December 16., 2023-ig!

Az adventi időszak számtalan csodával vár bennünket. Ausztria hegyei között igazán különleges téli élményekben részesülhetünk.  Az Unesco Világörökség részét képező vasútra szállunk Semmering környékén, elbűvöl bennünket az Alpok havas vonulatai, majd a nap további részében rácsodálkozunk a hegyek közt megbújó Mariazell városkájára...

 

 

Value 19 990 Ft
Discount -25 %
Teljes ár: 14 990 Ft
1900 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Share with others

Az utazás programja:

Korán reggel, 05.00-kor indulunk Budapestről. Találkozó hajnali 04:45 órakor. Egy határ közeli rövid pihenő után érkezünk Gloggnitz városába, ahol megtekintjük a Lindt csokoládégyár mintaboltját. Itt egy rövid bemutató film megtekintése után, lehetőségünk nyílik kedvezményesen vásárolni. Innen Payerbach hangulatos településére utazunk, ahol felszállunk az UNESCO Világörökség részét képező híres Semmeringi vasútra. A körülbelül 40 perces utazás során lenyűgöző élményekben lesz részünk. A vasútvonal hossza összesen 41km, 14 alagút, 11 vashíd és több mint 100 kőhíd és 16 viadukt színesíti ezt a lélegzetelállító vasútpályát. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt emlékezetes élmény az Alpok meseszép helyvonulatai közt utazni. A vonatút végével újra az autóbuszunkra szállunk és Mariazell városkájába utazunk, ahol megtekintjük a kálváriát és a kegytemplomot. A templomnak többek között Mária Terézia és Nagy Lajos király is adományozott kegytárgyakat. A háromtornyú templom a gótika és a barokk stílusjegyeit hordozza. A bazilika 85 méter hosszú, 35 méter széles, középső tornya 90 méter magas. Két hagymakupolás tornyát és az épület fehér falait vörösre festett pilaszterek és párkányok tagolják, a csipkés, gótikus torony fehérben pompázik.

A városnézés után az Arzbreger likőrmanufaktúrában megismerkedhetünk a híres gyógylikőr gyártási folyamatával, és megkóstolhatjuk az itt gyártott likőröket. A látogatás után kedvezményes áron vásárolhatunk is karácsonyra a legkülönfélébb gyógy- és egyéb likőrökből. Az utca túloldalán található a szintén híres Pirker ostya és mézeskalács üzlet, ahol a mézeskalácson túl csodás gyertyákat és egyéb ajándéktárgyakat találhatnak.
A délután további részét szabadprogrammal zárjuk, melynek során az adventi várás fényeiben gyönyörködünk és megkóstolhatjuk a finom forralt bort vagy puncsot, de az osztrák kolbász vagy bécsi szelet sem maradhat el.
Késő délután 18 óra körül elindulunk Budapest irányába, ahova a késő éjszakai órákban érkezünk.

 

Az alapár tartalmazza:

- utazást busszal,

- szervezést

- magyar nyelvű

- idegenvezetést.

Az alapár nem tartalmazza:

- a regisztrációs díjat (1 500 Ft/fő),

- a belépők, a vonat és felvonójegyek árát,

- az étkezést és a biztosítást.

Pénzügy:

Vonatjegy: 10 Euro/fő, Mariazell: likőrgyár-látogatás 6 Euro/fő, kedvezményes vásárlási lehetőséggel. Útközben pénzváltási lehetőség nincs.
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség).

A belépők árát az utaskísérő szedi össze a buszon

 

 

Az utazás  időpontjai: 2023. 11.25, 12.02, 12.09, 12.16.

Az akciós ár csak a kupon megvételével érvényes!

Most fizetendő 1.900 Ft, a fennmaradó 13.090 Ft-ot az utazást szervező Budavár Tours Utazási Irodánál kell rendezni, a kupon megvételét követően (24 óra) jelentkezni kell az utazást szervező irodánál a korlátozott helyek miatt. Az akciós ár miatt a teljes összeget adatküldéstől számított 48 órán belül egyben be kell fizetni.

A kupon megvétele után vedd fel a kapcsolatot az utazási irodával az alábbi e-mail címen: ertekesites@budavartours.hu (Szükséges elküldeni: kupon kódok, utasok nevei, lakcím, kapcsolattartási telefonszám), vagy a 06/1-355-4299, 1-356-5656 telefonszámon.

Indulás: 5.00 Népliget, Hell Miksa sétány,  ELNÖK UTCÁVAL SZEMBEN Találkozó: 4.45 Hazaérkezés: a késő esti órákban.

Vidéki felszállási helyek

Felszállási lehetőségek:
M7/M1-es autópálya, Budaörsi Pihenőhely, Agip benzinkút, 10-es km kő
M1-es autópálya, Óbarok Pihenőhely, OMV benzinkút, 43-as km kő
M1-es autópálya,(Tata) Remeteségi Pihenőhely, Shell benzinkút, 64-es km kő
M1-es autópálya,(Bábolna) Concó Pihenőhely, OMV benzinkút, 94-es km kő
M1-es autópálya, (Győr) Arrabona Pihenőhely, Agip benzinkút, 119-es km kő
M1-es autópálya, (Mosonmagyaróvár) Mosoni Pihenőhely, MOL benzinkút, 162-es km kő


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Budavár Tours Utazási Iroda
Cég
Budavár Tours Utazási Iroda Kft
Website
budavartours.hu
Phone
(06-1) 355-4299
Address
1011 Budapest, Batthyány tér 5-6

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!