Iratkozz fel hírlevelünkre!

Salzburg és Hallstatt felfedezése! Buszos utazás 1 fő részére, 2 nap 1 éjszaka szállással, reggelivel és magyar csoportkísérővel kedvezményesen 64.490 Ft-ért! Most fizetendő: 8.190 Ft!

Akció kép
Az ajánlat beváltható October 19., 2024-ig!

Ausztria jelenleg 10 Világörökségi helyszín tulajdonosának mondhatja magát. A lista egyik sorát Salzburg birtokolja és nem utolsó sorban itt található Hallstatt is.

Program:

1. nap:

Indulás reggel 6:00-kor Budapest, 14. kerület, – Olof Palme sétány 5.(Városligeti csónakázó és Műjégpálya)(Vidéki felszállást foglaláskor jelezzék). Utazás Győr-Hegyeshalom-Linz útvonalon. Érkezés a kora délutáni órákban a  Hellbrunni kastélyhoz, ahol a vízijátékok nyújtanak felejthetetlen élményt. A Hellbrunnba tett látogatás mindenki számára is különleges élmény. A híres Hellbrunn trükkös szökőkutak igazi látványosságnak számítanak, a titokzatos barlangokkal, szökőkutakkal, víz által mozgatott figurákkal, amely ma is átélhető, pedig több mint 400 évvel ezelőtt alakult. őszállásunkat elfoglalnánk a nap végén idő függvényében rövid sétát teszünk Salzburgban.

2. nap:

Reggeli után hazaindulás. Hallstattot keressük fel, mely a sókitermelés egyik fontos központja a tóvidéken, mi mégis a városban teszünk egy hangulatos sétát. Fekvése, templomai, vízesése páratlan látványt nyújt.Ellátogatunk Ort romantikus vízi kastélyába, mely a térség legkedveltebb fotótémája. 123 méter hosszú fahíd vezet a parányi szigeten lévő, szabálytalan alaprajzú ötemeletes, hagymakupolás tornyú vár bejáratáshoz.Ezután rövid séta a Traunsee partján fekvő festői Gmunden városában.

Hazaérkezés az esti órákban a kiindulási helyre.

A csomag tartalma:

 • az utazást busszal
 • a szállást
 • a reggelis ellátást
 • szervezést
 • a magyar nyelvű idegenvezető/csoportkísérést.

Részvételi díj nem tartalmazza: a belépők árát, a fakultatív programok árát, a napközbeni étkezést, a vox készüléket a biztosítást, az adminisztrációs díjat, mely foglaláskor fizetendő, a kötelező idegenforgalmi adót, városbelépési díjat és a buszok után fizetendő parkolási díjat helyszíni fizetéssel

Pénzügy:

 • BBP biztosítás: 1.200 Ft/fő (70 év alatt) 2.400 Ft/fő (70 év felett)
 • Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő
 • VOX készülék: 1.400 Ft/fő/2 nap (kötelezően fizetendő)
 • Vacsora felár: 7.500 Ft/fő/1 alkalom
 • Egyágyas felár: 18.000 Ft
 • idegenforgalmi adó + városbelépési díj: 10 €/fő

Városnézések során mindent kívülről tekintünk meg, műemlékek meglátogatása szabadidőben, egyénileg lehetséges.

Belépőjegyek, fakultatív programok, várható költségek:

(Helyszínen fizetendők a megadott pénznemben, készpénzben. Bankkártyás fizetésre nincs lehetőség.) A fakultatív programok nem kötelezőek. Városnézések során mindent kívülről tekintünk meg, műemlékek meglátogatása szabadidőben, egyénileg lehetséges, a változás jogát fenntartjuk. 

 • Hellbrunni vízi játékok: 15 €/fő/felnőtt, 6 €/fő/gyerek (4-18 év)
 • Ort kastély kb.: 6 €/felnőtt, 15 év alatt ingyenes.
 • kötelező idegenforgalmi adó + városbelépési díj + parkolási díj :10 €/fő

A kedvezményes jegyek igénybevételéhez minden esetben szükséges a jogosultság igazolása! (gyerek: útlevél; diák: diákigazolvány)! A belépődíjak a helyszínen fizetendők, a részvételi díj nem tartalmazza!

Az árak tájékoztató jellegűek, a változás jogát fenntartjuk, bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, szervezési költség stb…) Azokban az esetekben, ahol a kötelező a helyi idegenvezető alkalmazása, az külön, a belépőjeggyel együtt fizetendő a programokon való részvétel arányában.

KÉRJÜK, FOGLALÁSKOR JELEZZE IRODÁNKNAK, MELY PROGRAMON KÍVÁN RÉSZT VENNI, MERT ELŐRE SZÜKSÉGES A BELÉPŐJEGYEKET LEFOGLALNI A CSOPORT SZÁMÁRA!

Amennyiben nem jelzik előre, irodánk lefoglalja a program szerinti belépőjegyeket, melyeket helyszínen kötelezően ki kell fizetni még akkor is, ha nem kíván részt venni az adott programon. A fakultatív programok minimum 25 fő jelentkezése esetén indulnak. A fakultatív programok sorrendje az időjárás, a nyitva tartások és a foglalások függvényében változhat.

További fontos tudnivalók: 

 • A vidéki fel- és leszállási helyek mindig a menetirány szerinti oldalon találhatók. Felhívjuk figyelmét, hogy a busz a menetiránnyal megegyező oldalon tud csak megállni az autópályák pihenőhelyein, azaz oda- és visszaúton nem ugyanazon oldalon! Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választják, jelezzék megrendeléskor! A busz csak igény esetén áll meg a felszállási helyeken és csak a felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra!
 • Az indulás előtt egy héttel semmilyen módosítás nem lehetséges (név, út, időpont, biztosítás, vacsora, stb.)
 • Névmódosítás, felszállásihely-módosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő megfizetése esetén lehetséges.
 • Az autóbuszos utazások módosíthatók, de nem lemondhatók!
 • Az utazások az időjárástól függetlenül indulnak, javasoljuk az évszaknak megfelelő öltözködést, illetve hátizsákot, amely tartalmaz némi szendvicset és vizet, esős időjárás esetén esőkabátot.
 • Az ülésrend a fix ülőhely feláras helyeken kívül a befizetések sorrendjében kerül beosztásra az indulás előtt. Fix ülőhely: 3.000 Ft/fő foglaláskor fizetendő. Akik együtt jelentkeznek, mindenképp egymás mellett ülnek. Amennyiben ez az utazás során nem realizálódik, 6 000 Ft/fő kárpótlási díjat fizetünk vissza.
 • 20.000 Ft/fő alatti részvételi díj esetén a részvételi díj egy összegben fizetendő jelentkezéskor!
 • 35 fő alatti létszám esetén 4.000 Ft/fő felár fizetendő, erről indulás előtt kapnak értesítést e-mailben.
 • Az iroda a program változtatás jogát fenntartja.
 • A pihenőhelyek mosdóinál fizetni kell, így jó, ha rendelkezik apró pénzzel.
 • A belépők árát az utaskísérő/idegenvezető szedi össze a buszon. Kérjük, hogy szíveskedjenek a pontos összeggel készülni, mert nagyobb címlet esetén probléma adódhat a visszaadásból. A feltüntetett árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, helyi idegenvezető, parkolás, foglalási/szervezési költség, stb.). A belépőjegyek és a fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek. Az utazási szerződés aláírásával a feltüntetett belépő árakat is elfogadásra kerülnek.
 • A foglalás elküldésével minden utas elfogadja az utazási iroda általános utazási feltételeit.
 • Az autóbuszon elektromos roller valamint kerékpár szállítása biztonsági okokból tilos!

UTASBIZTOSÍTÁS: Felhívjuk Tisztelt Utasaink figyelmét, hogy bár a Baleset-Betegség és Poggyászbiztosítás, valamint az Útlemondási (Sztornó) biztosítás megkötésére nem kötelezünk senkit arra, hogy nálunk kösse meg biztosítását, azonban útjainkon csak azok vehetnek részt, akik rendelkeznek utasbiztosítással.  Amennyiben irodánknál kötötte, egyéb teendője ezzel kapcsolatban nincs. Ellenkező esetben viszont felszállás előtt idegenvezetőnknek/csoportkísérőnknek szükséges bemutatni az utazás időtartamára szóló, non-stop asszisztenciával rendelkező utasbiztosítási kötvényt. (Az Európai Egészségbiztosítási Kártya nem elegendő, viszont az ellátáshoz  megkönnyíti az ellátást).

Kérjük indulás előtt ellenőrizzék mobiltelefonjuk működését, rooming szolgáltatásukat a mobil szolgáltatójuknál! Amennyiben a programban változás lesz, sms-ben értesítjük önöket. Ha a telefon ki van kapcsolva, vagy nem működik a rooming szolgáltatás, nem tudjuk Önöket elérni, felelősséget nem vállalunk, az utazási irodát kártérítési felelősség nem terheli!

Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség. 

Felszállási lehetőségek:

 • Budapest, 14. kerület,– Olof Palme sétány 5. (Városligeti csónakázó és Műjégpálya)
 • M7/M1-es autópálya, Budaörsi- Pihenőhely, MOL benzinkút, 10-es km kő
 • M1-es autópálya, Sasfészek-tó Pihenőhely, MOL benzinkút, 21-es km kő
 • M1-es autópálya, Zsámbéki- Pihenőhely, MOL benzinkút, 28-as km kő
 • M1-es autópálya, Óbarok Pihenőhely, OMV benzinkút, 43-as km kő
 • M1-e autópálya Tatabánya (Vértesszőlős) - MC Donald’s 61 km kő (Sztráda Áruház mellett)
 • M1-es autópálya, Remeteségi- Pihenőhely, Shell benzinkút, 64-es km kő
 • M1-es autópálya, Tata -Concói Pihenőhely, OMV benzinkút, 94-es km kő
 • M1-es autópálya, Arrabona- Pihenőhely, Agip benzinkút, 119-es km kő
 • M1-es autópálya, Mosoni- Pihenőhely, MOL benzinkút, 162-es km kő

Csak a fent felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra!

Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választjátok, jelezzétek megrendeléskor (a csatlakozás időpontját a visszaigazoláskor küldik). Csak a fent felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra!

Utazásszervező iroda a változtatás jogát fenntartja.

A kupon felhasználásával elfogadod az utazási iroda Általános Utazási Feltételeit. 

VOX készülék: A városnézések során annak érdekében, hogy az idegenvezetés nagy létszámú csoportok esetén is jól hallható legyen mindenki számára, fülhallgatós készülékeket alkalmazunk. Napi díja 650 Ft/fő/nap előre fizetendő irodánkban. A készülék elvesztéséből, nem rendeltetésszerű használatából eredő hibáért, illetve okozott kárért irodánk nem vállal felelősséget. Ezen esetekben a készüléket biztosító cég 50 €+áfát számít fel a megrongált, illetve elvesztett készülékekért. Ennek költsége a készüléket használót terheli, melyet ezen esetek felmerülésekor idegenvezetőnknek szükséges megfizetnie.

Ajánlat tartalma: Salzburg és Hallstatt felfedezése! Buszos utazás 1 fő részére, 2 nap 1 éjszaka szállással, reggelivel és magyar csoportkísérővel kedvezményesen 64.490 Ft-ért! Most fizetendő: 8.190 Ft!

Most fizetendő: 8.190 Ft, a fennmaradó  56.300 Ft-ot  a szolgáltatónak kell kifizetni.

Az utazás időpontjai: 2024.04.06-07., 05.18-19., 08.18-19., 10.19-20.

Foglalni az adutours@t-online.hu a vásárlást követő 48 órán belül kuponoddal, neveddel, elérhetőségeiddel (e-mail cím, telefonszám, lakcím), a választott dátum és a kívánt felszállási hely megadásával. Amennyiben többen utaztok az összes kuponkód és az utasok nevének megadása szükséges. A kupon megvásárlása nem egyenértékű a foglalással. BBP biztosítás (70 éves korig): 1.200 Ft/fő BBP biztosítás (70 éves kortól): 2.400 Ft/fő, Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő (kötelezően fizetendő), VOX készülék: 1.400 Ft/fő/2 nap, Vacsora: 7.500 Ft/fő/1 alkalom, Egyágyas felár: 18.000 Ft, Belépők árai kb.: Hellbrunni vízi játékok: 15 €/fő/felnőtt, 6 €/fő/gyerek (4-18 év), Ort kastély kb.: 6 €/felnőtt, 15 év alatt ingyenes. A kedvezményes jegyek igénybevételéhez minden esetben szükséges a jogosultság igazolása! (gyerek: útlevél; diák diákigazolvány)! A belépődíjak a helyszínen fizetendők, a részvételi díj nem tartalmazza! Külön fizetendő a kötelező idegenforgalmi adó + városbelépési díj:10  €/fő, melyet az autóbuszra felszálláskor szükséges az idegenvezetőnek/csoportkísérőnek fizetni. 35 fő alatti létszám esetén 4.000 Ft/fő felár fizetendő, erről adott esetben indulás előtt kapsz értesítést. Amennyiben egy időpontban a program valamilyen okból kifolyólag meghiúsulna, a kupon egy másik időpontban is felhasználható. Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni.


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – AduTours Utazási Iroda
Website
adutours.hu
Phone
(06-1) 413-6790
Address
1074 Budapest, Hársfa utca 2.

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!