Iratkozz fel hírlevelünkre!

Salzburg és Hallstatt felfedezése! Buszos utazás 1 fő részére, 2 nap 1 éjszaka szállással, reggelivel és magyar csoportkísérővel kedvezményesen 54.490 Ft-ért! Most fizetendő: 6.920 Ft!

Akció kép
Az ajánlat beváltható September 2., 2023-ig!

Ausztria jelenleg 10 Világörökségi helyszín tulajdonosának mondhatja magát. A lista egyik sorát Salzburg birtokolja és nem utolsó sorban itt található Hallstatt is.

Value 54 990 Ft
 
Teljes ár: 54 490 Ft
6 920 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Share with others

Program:

1. nap:

Indulás reggel 6:00-kor Budapest, 14. kerület, – Olof Palme sétány 5.(Városligeti csónakázó és Műjégpálya) (Vidéki felszállást foglaláskor jelezzék). Utazás Győr-Hegyeshalom-Linz útvonalon. Érkezés a kora délutáni órákban a  Hellbrunni kastélyhoz, ahol a vízijátékok nyújtanak felejthetetlen élményt. A Hellbrunnba tett látogatás mindenki számára is különleges élmény. A híres Hellbrunn trükkös szökőkutak igazi látványosságnak számítanak, a titokzatos barlangokkal, szökőkutakkal, víz által mozgatott figurákkal, amely ma is átélhető, pedig több mint 400 évvel ezelőtt alakult. őszállásunkat elfoglalnánk a nap végén idő függvényében rövid sétát teszünk Salzburgban.

2. nap:

Reggeli után hazaindulás. Hallstattot keressük fel, mely a sókitermelés egyik fontos központja a tóvidéken, mi mégis a városban teszünk egy hangulatos sétát. Fekvése, templomai, vízesése páratlan látványt nyújt. Ellátogatunk Ort romantikus vízi kastélyába, mely a térség legkedveltebb fotótémája. 123 méter hosszú fahíd vezet a parányi szigeten lévő, szabálytalan alaprajzú ötemeletes, hagymakupolás tornyú vár bejáratáshoz. Ezután rövid séta a Traunsee partján fekvő festői Gmunden városában.

Hazaérkezés az esti órákban a kiindulási helyre. 

A csomag tartalma:

 • az utazást busszal
 • a szállást
 • a reggelis ellátást a szervezést
 • a magyar nyelvű idegenvezető/csoportkísérést.

Pénzügy:

 • BBP biztosítás: 1.100 Ft/fő (70 év alatt) 2.200 Ft/fő (70 év felett)
 • Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő
 • VOX készülék: 1.300 Ft/fő/2 nap (kötelezően fizetendő)
 • Vacsora felár: 7.500 Ft/fő/1 alkalom
 • Egyágyas felár: 7.000 Ft
 • idegenforgalmi adó + városbelépési díj:10 €/fő

KÉRJÜK FOGLALÁSKOR JELEZZE IRODÁNKNAK MELY PROGRAMON KÍVÁN RÉSZT VENNI, MERT ELŐRE SZÜKSÉGES A BELÉPŐJEGYEKET LEFOGLALNI A CSOPORT SZÁMÁRA!

További fontos tudnivalók:

 • A vidéki fel-, leszállási helyek, mindig menetirány szerinti oldalon történik. Felhívjuk figyelmét, hogy a busza menetiránnyal megegyező oldalon tud csak megállni az autópályák pihenőhelyein, azaz oda- és visszaúton nem ugyanazon oldalon! Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választják, jelezzék megrendeléskor (a csatlakozás időpontját web oldalunkon olvashatják.) A busz csak igény esetén áll meg a felszállási helyeken és csak felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra!
 • Az indulás előtt egy héttel semmilyen módosítás nem lehetséges (név, út, időpont, biztosítás, vacsora...)
 • Névmódosítás, felszállási hely-módosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő megfizetése esetén lehetséges.
 • Az autóbuszos utazások módosíthatók, de nem lemondhatók!
 • Az utazások az időjárástól függetlenül indulnak, javasoljuk az évszaknak megfelelő öltözködést, az útra hátizsákot hozni, mely tartalmaz némi szendvicset és vizet, esős időjárás esetén esőkabátot.
 • Az ülésrend a fix ülőhely feláras helyeken kívül, a befizetések sorrendjében kerül beosztásra az indulás előtt. Akik együtt jelentkeznek mindenképp egymás mellett ülnek. Helyjegy foglalás: Ha az autóbuszokra fix ülőhelyet szeretnél igényelni, ezt 3 000 Ft/fő felár ellenében tudják csak biztosítani. Amennyiben ez az utazás során nem realizálódik, 6 000 Ft/fő kárpótlási díjat fizetnek vissza.
 • 20.000 Ft/fő alatti részvételi díj esetén a részvételi díj egy összegben fizetendő jelentkezéskor!
 • 35 fő alatti létszám esetén 4.000 Ft/fő felár fizetendő, erről indulás előtt kapnak értesítést e-mailben.
 • Az iroda a program változtatás jogát fenntartja.
 • A pihenőhelyek mosdóinál fizetni kell, így jó ha rendelkezik apró pénzzel.
 • A belépők árát az utaskísérő/idegenvezető szedi össze a buszon. Kérjük, hogy szíveskedjenek a pontos összeggel készülni, mert nagyobb címlet esetén probléma adódhat a visszaadásból. A feltüntetett árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, helyi idegenvezető, parkolás, foglalási/szervezési költség). A belépőjegyek és a fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek. Az utazási szerződés aláírásával a feltüntetett belépő árakat is elfogadásra kerülnek.
 • A foglalás elküldésével minden utas elfogadja az utazási iroda általános utazási feltételeit.
 • Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség.

Felszállási lehetőségek:

 • Budapest, 14. kerület,– Olof Palme sétány 5. (Városligeti csónakázó és Műjégpálya)
 • M7/M1-es autópálya, Budaörsi- Pihenőhely, MOL benzinkút, 10-es km kő
 • M1-es autópálya, Sasfészek-tó Pihenőhely, MOL benzinkút, 21-es km kő
 • M1-es autópálya, Zsámbéki- Pihenőhely, MOL benzinkút, 28-as km kő
 • M1-es autópálya, Óbarok Pihenőhely, OMV benzinkút, 43-as km kő
 • M1-e autópálya Tatabánya (Vértesszőlős) - MC Donald’s 61 km kő (Sztráda Áruház mellett)
 • M1-es autópálya, Remeteségi- Pihenőhely, Shell benzinkút, 64-es km kő
 • M1-es autópálya, Tata -Concói Pihenőhely, OMV benzinkút, 94-es km kő
 • M1-es autópálya, Arrabona- Pihenőhely, Agip benzinkút, 119-es km kő
 • M1-es autópálya, Mosoni- Pihenőhely, MOL benzinkút, 162-es km kő

Csak a fent felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra!

Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választjátok, jelezzétek megrendeléskor (a csatlakozás időpontját a visszaigazoláskor küldik). Csak a fent felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra!

Utazásszervező iroda a változtatás jogát fenntartja.

A kupon felhasználásával elfogadod az utazási iroda Általános Utazási Feltételeit. 

VOX készülék: A városnézések során annak érdekében, hogy az idegenvezetés nagy létszámú csoportok esetén is jól hallható legyen mindenki számára, fülhallgatós készülékeket alkalmazunk. Napi díja 650 Ft/fő/nap előre fizetendő irodánkban. A készülék elvesztéséből, nem rendeltetésszerű használatából eredő hibáért, illetve okozott kárért irodánk nem vállal felelősséget. Ezen esetekben a készüléket biztosító cég 50 €+áfát számít fel a megrongált, illetve elvesztett készülékekért. Ennek költsége a készüléket használót terheli, melyet ezen esetek felmerülésekor idegenvezetőnknek szükséges megfizetnie.

Ajánlat tartalma: Salzburg és Hallstatt felfedezése! Buszos utazás 1 fő részére, 2 nap 1 éjszaka szállással, reggelivel és magyar csoportkísérővel kedvezményesen.

Most fizetendő: 6.920 Ft, a fennmaradó  47.570 Ft-ot  a szolgáltatónak kell kifizetni.

Az utazás időpontjai: 2023. 05.20-21., 06.17-18., 08.05-06., 09.02-03.

Foglalni az adutours@t-online.hu a vásárlást követő 48 órán belül kuponoddal, neveddel, elérhetőségeiddel (e-mail cím, telefonszám, lakcím), a választott dátum és a kívánt felszállási hely megadásával. Amennyiben többen utaztok az összes kuponkód és az utasok nevének megadása szükséges. A kupon megvásárlása nem egyenértékű a foglalással. BBP biztosítás (70 éves korig): 1.100 Ft/fő BBP biztosítás (70 éves kortól): 2.200 Ft/fő, Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő (kötelezően fizetendő), VOX készülék: 1.300 Ft/fő/2 nap, Vacsora: 7.500 Ft/fő/1 alkalom, Egyágyas felár: 7.000 Ft, Belépők árai kb.: Hellbrunni vízi játékok: 15€/fő/felnőtt, 6€/fő/gyerek (4-18 év), Ort kastély kb.: 6€/felnőtt, 15 év alatt ingyenes. A kedvezményes jegyek igénybevételéhez minden esetben szükséges a jogosultság igazolása! (gyerek: útlevél; diák diákigazolvány)! A belépődíjak a helyszínen fizetendők, a részvételi díj nem tartalmazza! Külön fizetendő a kötelező idegenforgalmi adó + városbelépési díj:10 €/fő, melyet az autóbuszra felszálláskor szükséges az idegenvezetőnek/csoportkísérőnek fizetni. 35 fő alatti létszám esetén 4.000 Ft/fő felár fizetendő, erről adott esetben indulás előtt kapsz értesítést. Amennyiben egy időpontban a program valamilyen okból kifolyólag meghiúsulna, a kupon egy másik időpontban is felhasználható. Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni.


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – AduTours Utazási Iroda
Website
adutours.hu
Phone
(06-1) 413-6790
Address
1074 Budapest, Hársfa utca 2.

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!