Iratkozz fel hírlevelünkre!

Római vakáció! Tölts el négy napot az európai kultúra bölcsőjében, 2 főnek 4 nap, 3 éjszaka 3*-os szállodában, reggelivel - egész nyáron - 214.000 Ft helyett 146.000 Ft-ért. Most fizetendő 18.500 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható June 12., 2015-ig!

Róma az a város, ahol mindenki megtalálhatja a kedvére való látványosságot vagy elfoglaltságot: számtalan műemlék, múzeum, étterem, bár, divatüzlet várja az idelátogatókat. Róma az európai kultúra bölcsője, ahol egyszerre vannak jelen az ókor, a reneszánsz és a barokk kor építészetének és képzőművészetének remekművei. Ebben a városban bárhol is ásnak le egy építkezés során, biztosan előkerül valamilyen rendkívüli műalkotás. Az olasz főváros egyaránt vonzza a mediterrán hangulat után vágyakozókat és a gasztronómiai élvezeteket keresőket. Ráadásul a város szívében található a katolikus világ központja, a Vatikán. Lehetetlen azonban Rómát pusztán kincsei és látnivalói alapján jellemezni. Ami Rómát igazán Rómává teszi – az őrült forgalom, a bárok körüli esti zsongás, a jól öltözött, napbarnított arcú helybéliek magabiztos mosolya –, azt csak helyben tapasztalhatjuk meg. Sosem késő nekiindulni, hiszen tudjuk, minden út...

Value 214 000 Ft
Discount -32 %
Teljes ár: 146 000 Ft
18 500 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Share with others

Programjavaslat:

1.nap: Elutazás Rómába közvetlen járattal, utazás egyénileg a szállodába, szobák elfoglalása.

2.nap: Reggeli utáni programlehetőség: 2 órás buszos hop on hop off városnézős program során csak győzzék magukba szívni a rengeteg információt. Róma épületei, terei, és szimplán a légköre mindenkit lenyűgöz. A program végeztével érdemes útba ejteni a Vatikán látnivalóit: Vatikáni Múzeum a Sixtusi kápolnával, Szent Péter tér és Szent Péter Bazilika. Délutánra javasoljuk a Colossuem, a Forum Romanum, a Piazza Navona, a Spanyol lépcső és a Trevi kút megtekintését. Garantáljuk, estére nagyon fáradtak lesznek! Vezessék le e élménydús napot egy helyi pizzériában. De fontos, ha igazi, hamisítatlan olasz pizzát ennének, ne a turisták tömege által látogatott éttermeket keressék fel. Menjenek be Róma zegzugos kis utcácskáiba, keressék az eldugott, piros abroszos kis éttermet, meglátják, nem fognak csalódni!

3.nap: Reggeli után felkereshetjük a tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető elbűvölő Tivolit, mely Hadrianus villájáról, illetve a Villa d’Este­ről nevezetes.

4.nap: Reggeli után szabadprogram, menetrend függvényében utazás a repülőtérre egyénileg, hazautazás Budapestre közvetlen járattal.

A kedvezményes ár MÁR TARTALMAZ MINDEN költséget 2 főre!

- szállás reggelis ellátással 3 éjre

- repülőjegy Budapest – Róma – Budapest útvonalon

- 2 db nagy kézipoggyász (10 kg/fő)

- repülőtéri illeték

- foglalási díj

Az akciós utazás  időpontja: 2015.05.10. – 2015.09.30. a szabad helyek függvényében (4 nap / 3 éjszaka).

Most fizetendő 18.500 Ft, a fennmaradó 127.500 Ft-ot az utazást szervező  Utazási Irodánál kell rendezni.

Idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő: kb. 4 EUR/fő/éj

Külön köthető: BBP biztosítás: 550 Ft/fő/nap­tól,

Gyűjtő transzfer reptér ­Róma város-reptér között 2 fő részére:29 990 Ft,

Útlemondási biztosítás: 1%

A kupon megvétele után vedd fel a kapcsolatot az utazási irodával az alábbi e-mail címen: ertekesites@budavartours.hu (Szükséges elküldeni: kupon kódok, utasok nevei, lakcím, kapcsolattartási telefonszám), vagy a 06/1-355-4299, 1-356-5656 telefonszámon. 


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Budavár Tours Utazási Iroda
Cég
Budavár Tours Utazási Iroda Kft
Website
budavartours.hu
Phone
(06-1) 356-5656
Address
1011 Budapest, Batthyány tér 5-6

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!