Iratkozz fel hírlevelünkre!

Rijeka – Opatija - Plitvicei Tavak! 2 napos buszos utazás választható időpontban 1 főnek, 1 éjszaka szállás 3*-os szállodában reggelivel 42.900 Ft helyett 29.990 Ft-ért. Most fizetendő 3.800 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható 2018. augusztus 4.-ig!

Opatija: Egykor a Monarchia gyöngyszeme volt, napjainkban pedig az Isztriai-félsziget egyik kedvelt nyaralóhelyszíne. A városka nem csak a szemünket kápráztatja el, hanem kiváló lehetőséget nyújt egy kis felfrissülésre is.

Plitvicei-tavak: Horvátország legjelentősebb nemzeti parkjába látogathatunk - az Európa-szerte ismert Plitvicei-tavakat keressük fel egy ragyogó utazás során. A meseszép tavak füzérszerűen húzódnak a vadregényes Kapela hegységben, melyeket a világ legszebb zuhatagjai és vízesései táplálnak. Kapcsolódj ki és töltődj fel ebben a fantasztikus környezetben, melyet Horvátország legszebb nemzeti parkja tartogat számunkra!

                  

Eredeti ár: 42 900 Ft
Kedvezmény: -30 %
Teljes ár: 29 990 Ft
3 800 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Oszd meg másokkal is!

Az utazás programja:

1. nap: Budapest  - Rijeka - Opatija

Indulás Budapestről reggel 6 órakor. Találkozás 05:45-kor Budapesten, a Népligetben, Hell Miksa sétány, Planetárium táblánál. Kora délután érkezés a Rijekába, Horvátország egyik legnagyobb kikötővárosába. Innen rövid városnézést követően továbbutaztok az Osztrák-Magyar Monarchia kedvelt üdülőhelyére, Opatijába. Este a szállás elfoglalása Opatija környékén, egy 3 csillagos szállodában.2. nap: Plitvicei-tavak - Budapest

Reggeli után indulás az Európa-szerte ismert Plitvicei-tavakhoz, Horvátország legjelentősebb nemzeti parkjába. A füzérszerűen összekapcsolódó tavak, a patakok, vízesések, a vadregényes erdő, a színpompás mesevilág a Kapela-hegység lenyűgöző látnivalói. A tavak és vízesések 1979 óta az UNESCO Világörökség részét képezik. A nemzeti park tizennyolc tavát összesen 92 vízesés köti össze, melyek közül a legnagyobb 71 méter magasból ömlik a Korana-folyóba. Délutánig barangolás a nemzeti parkban, majd hazautazás. Érkezés a késő esti, éjszakai órákban.

Az alapár tartalmazza:

- az utazást busszal,

1 éjszaka szállást 3*-os szálloda kétágyas szobáiban

- reggelit

- a szervezést 

- a magyar nyelvű csoportkísérőt.

Az alapár nem tartalmazza: a belépők árát, az étkezést (1 reggelin kívül), a biztosítást és az irodában fizetendő regisztrációs díjat 1.500 Ft/fő

Utazás: autóbusszal, melyet két gyakorlott sofőr vezet. Útközben 3-4 óránként tartunk pihenőt, általában benzinkutaknál állunk meg. A pihenőhelyek mosdóiban néha fizetni kell, ezért jó, ha van aprópénz. A helyfoglalás az előleg-befizetés sorrendjében történik. A teljes csoport elhelyezése érdekében az iroda fenntartja magának a jogot, hogy a helyfoglaláson változtasson.

Pénzügy: májusban és júniusban 180 kuna/fő, júliusban és augusztusban 250 kuna/fő. A belépők mellé érdemes még az étkezésre és az ajándéktárgyakra eurót hozni magatokkal. Útközben pénzváltási lehetőség nincsen! A belépőjegy és fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát az iroda fenntartja.Az utazás választható időpontja 2018.07.07-08.,  vagy  08.04-05. (2 nap / 1 éjszaka) a szabad helyek függvényében

Az akciós ár csak a kupon megvételével érvényes!

Most fizetendő 3.800 Ft, a fennmaradó 26.190 Ft-ot az utazást szervező Budavár Tours Utazási Irodánál kell rendezni, a kupon megvételét követően (24 óra) jelentkezni kell az utazást szervező irodánál a korlátozott helyek miatt. Az akciós ár miatt a teljes összeget adatküldéstől számított 48 órán belül egyben be kell fizetni.

A kupon megvétele után vedd fel a kapcsolatot az utazási irodával az alábbi e-mail címen: ertekesites@budavartours.hu (Szükséges elküldeni: kupon kódok, utasok nevei, lakcím, kapcsolattartási telefonszám), vagy a 06/1-355-4299, 1-356-5656 telefonszámon.

Foglalni a kupon megvásárlását követően (amikor már a kuponkódot megkaptad) 3 napon belül tudsz úgy, hogy elküldöd az alábbi adatokat az utazási iroda e-mail címére: ertekesites@budavartours.hu

  • kuponkód
  • program neve és dátuma
  • utazó/k neve
  • pontos születési dátum (év/hónap/nap)
  • e-mail cím
  • telefonszám
  • lakcím
  • és a kívánt felszállási hely (utólagos módosításra nincs lehetőség)
  • fix ülőhely igénye (igen/nem)

Foglalásodat minél hamarabb véglegesítsd, mert a helyek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre, és ha nem küldöd meg időben, esetleg lemaradhatsz a választott útról.
Foglalásodról visszaigazolást kapsz. 

Pénzügy: Pénzügy: májusban és júniusban 180 kuna/fő, júliusban és augusztusban 250 kuna/fő. A belépők mellé érdemes még az étkezésre és az ajándéktárgyakra eurót hozni magatokkal. Útközben pénzváltási lehetőség nincsen! A belépőjegy és fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát az iroda fenntartja.

Biztosítás: ajánlott. Ezt irodánkban könnyűszerrel megkötheted. 

Betegség és baleset biztosítás ára 550 Ft/nap/fő, útlemondás biztosítás: 1% 

Fix ülőhelyfoglalás az autóbuszon az út teljes időtartamára: 1 000 Ft/fő

Regisztrációs díj az irodában fizetendő: 1 500 Ft/ fő

Felszállási lehetőségek:

    Budapest, Hősök tere, Műcsarnok mögötti parkoló (Homokóránál)

    M7-es autópálya, Budaörsi Pihenőhely, Agip benzinkút, 10-es km kő

    M7-es autópálya, Velencei Pihenőhely, MOL benzinkút, 45-ös km kő

    M7-es autópálya, Fehérvári Pihenőhely, Shell benzinkút, 60-as km kő

    M7-es autópálya, Lepsényi Pihenőhely, Agip Benzinkút, 83-as km kő

    M7-es autópálya, Sóstói Pihenőhely, Agip benzinkút, 95-ös km kő

    M7-es autópálya, Balatonlellei Pihenőhely, MOL benzinkút, 138-as km kő

    M7-es autópálya, Keresztúri Pihenőhely, Shell benzinkút, 167-es km kő

    M7-es autópálya, Zalakomári Pihenőhely, INA benzinkút, 194-es km kőAz ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Budavár Tours Utazási Iroda
Cég
Budavár Tours Utazási Iroda Kft
Weboldal
budavartours.hu
Telefonszám
(06-1) 355-4299
Szolgáltatás helye
1023 Budapest, Batthyány tér 5-6

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!