Iratkozz fel hírlevelünkre!

Reggeli Lipóton – a megújult Mosoni vár, Győr, Munkácsy kiállítás. Egynapos buszos kirándulás január 29-én. A kirándulás 1 főnek 13.990 Ft helyett 8.990 Ft, most fizetendő 1.350 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható January 29., 2022-ig!

Mai programunkat egy finom reggeli elfogyasztásával kezdjük Lipóton. (egy édes, és egy sós péksütemény teával) Közben betekintést nyerhetünk a Lipóti Pékség mindennapjaiba. A Látogatóközpont egyik leglátványosabb eleme az üveggaléria, ami úgy lett kialakítva, hogy az ide látogató vendégek figyelemmel kísérhessék a kenyerek és péksütemények látványos útját a liszteszsáktól egészen a csomagolásig.

Value 13 990 Ft
Discount -36 %
Teljes ár: 8 990 Ft
1350 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Share with others


Innen Mosonmagyaróvárra utazunk, ahol a megújult magyaróvári várral ismerkedünk. A kiállítás szerkezete három lábon áll, követve a vár történetének és funkcióváltásainak fő állomásait, az építéstől napjainkig. A három traktus a felújított vár földszinti termeiben, az építészeti adottságokat kihasználva, térben is jól láthatóan elkülönül. A bemutatás tárlatvezetéssel történik, és filmvetítés is kiegészíti.

Győri látogatásunk apropója egy egyedülálló kiállítás. A kiállítás, mely a legnagyobb magyar festőként élő Munkácsy Mihály páratlanul gazdag életműve előtt tiszteleg, megismételhetetlen élményt adva mindazoknak, akik ellátogatnak az Esterházy-palota kiállítására, mely az évtized időszakos kiállítása Győrben. A kiállítás átfogó képet nyújt Munkácsy Mihály festészetéről, hisz a korai képektől kezdve a drámai erejű alkotásokon, a barbizoni ihletésű tájképeken és a szalonképeken át a nevezetes Krisztus trilógiához készült előtanulmányokig a Mester minden művészi korszaka képviselteti magát az anyagban. Az anyagban olyan emblematikus művek is helyet kaptak, mint az Ásító inas egészalakos változata, vagy a Krisztus Pilátus előtt vázlata. A látogatás után rövid gyalogos városnézéssel zárjuk kirándulásunkat.

Várható visszaérkezés Budapestre 19 óra körül.

 

Egyéb költségek:

Fix ülőhely: 1.000,- Ft/fő

Belépők: kb. 4.000,- Ft/Fő. (Az ár tartalmazza a reggelit is)

Az utazás időpontja 2022. január 29.

Most fizetendő 1.350 Ft, a fennmaradó 7.640 Ft-ot az utazást szervező irodának kell fizetni.

A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Találkozás: 6.30 órától a Népliget, Planetárium mellett

Indulás: 7.00 órakor

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256.

weboldal: www.kalandozastravel.hu

email cím: kalandozas@t-online.hu


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Neoline Utazási Iroda
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Website
kalandozastravel.hu
Phone
(06-1) 317-1256
Address
1075 Budapest, Síp utca 4.

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!