Iratkozz fel hírlevelünkre!

Pünkösdi hétvége Prágában, a száztornyú városban! 3 nap 2 éjszaka busszal 1 főnek 3*** szállodában, reggelivel 42.990 Ft helyett 30.990 Ft. Most fizetendő 3.100 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható May 21., 2015-ig!

Hová is mehetnénk pünkösd hosszú hétvégéjén? Prága mindenkor remek úti cél. Néhány óra alatt elérhető és a kellemes tavaszi időben gyönyörű arcát mutatja. Lebilincselően szép műemlékek, hangulatos kis utcácskák, hatalmas sétáló övezet, a cseh konyha finom ízei és világhírű sörök. Tarts velünk az ünnepi hétvégén, köszöntsd a tavaszt Prágában!

 

Value 42 990 Ft
Discount -28 %
Teljes ár: 30 990 Ft
3 100 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Share with others

A három napos utazás programja:

- Szombaton kora délután érkezünk Prágába. A várossal való ismerkedést az Óvárosban kezdjük (Nemzeti Múzeum, Vencel tér, passzázsok, Havas Boldogasszony templom, Lőportorony, Reprezentációs Palota, Tyn templom, Orloj, Károly-híd), majd idegenvezetőnk programajánlása alapján mindenki kedve szerint töltheti el szabadidejét. Este a szállás elfoglalása.

- Vasárnap délelőtt a Moldva túlsó oldalán fekvő Várnegyed legszebb nevezetességeit keressük fel. A közel három órás közös séta végén a Károly-hídhoz érkezünk meg, ahonnan ebéd tájban kezdetét veszi a szabadidő. Koradélután fakultatív programként lehetőség nyílik egyórás sétahajózásra a Moldván (magyar nyelvű idegenvezetéssel). Este pedig újabb remek lehetőségként, részt vehetnek egy hangulatos vacsorán az U Medvidku sörözőben, ahol három fogásos menü és finom helyi sör várja a társaságot (fakultatív program).

- Hétfőn a reggelit követően visszaindulunk Budapest felé. A hazaút során megállunk Velké Popovicében, amely az egyik legnépszerűbb cseh sör, a barna Kozel hazája. Fakultatív program keretében részt vehetünk a kóstolóval egybekötött sörgyárlátogatáson. A gyár mellett Kozel ajándékbolt és egy kedvelt étterem is található.

A részvételi díj tartalma: A megadott ár minimum 2 fő foglalásakor érvényes!

3*-os szállás ( 2 ágyas szobában való elhelyezés)

büféreggeli

- a szervezés

- utazást autóbusszal

- magyar nyelvű csoportkísérő, idegenvezetés

 Visszaérkezés Budapestre az esti órákban.

Utasbiztosítás az irodában kedvező áron köthető.

Az utazás időpontjai:   2015. május 23-25., ünnepi hétvége! 

Egyágyas felár: 12.000 Ft.

A fakultatív programok külön fizetendők: sétahajó 250 Czk, U Medvidku vacsora 380 Czk, Kozel sörgyár 180 Czk - az idegenvezetőnek a buszon fizetendő.

Most fizetendő 3.100 Ft, a fennmaradó 27.890 Ft-ot az utazási irodában kell fizetni.

Indulás:    6:00  Blaha Lujza tér (Corvin áruház előtti parkoló), 6:20 Batthyány tér (86-os busz megálló Óbuda felé)  találkozó mindkét helyen 10 perccel indulás előtt.

Vidéki felszállási lehetőségek:

- M1 autópálya, tatai Remeteségi pihenő, Shell benzinkút, 64 km

- M1 autópálya, Győr, Arabona pihenő, 119 km

- M1 autópálya, Mosoni pihenő, 162 km

Az akciós kupon megvásárlása után a kuponkód bediktálásával jelentkezni kell az utazást szervező Pannonia Program- és Utazási Iroda-nál az info@pannoniatravel.hu e-mailcímen, vagy a 30/592-6107 telefonszámon hétfőtől péntekig 12.00 és 18.00 óra között. Személyesen a Kolosy tér 2. (Kolosy piac épülete) I.emelet 11/A szám alatti irodában lehet beváltani a kuponokat a fenti nyitvatartási időben.

Vevőtájékoztató: Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie. A szerződés megkötéséhez a következő adatokra van szükség: több megadott időpont és program esetén az utazás pontos időpontja és program megnevezése, a szerződő fél neve, állandó lakcíme, mobiltelefonszáma, utastársak neve, születési dátumok, felszállás helye. 

A Pannonia Program- és Utazási Iroda (MKEH engedély szám: U001537)


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Pannonia Program- és Utazási Iroda
Cég
Pannonia Humana Kft
Website
pannoniatravel.hu
Phone
(06-30) 592-6107
Address
1036 Budapest, Kolosy tér 2. I em.11/A

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!