Iratkozz fel hírlevelünkre!

Prága őszi hangulatban, városnézés a száztornyú városban! 3 nap 2 éjszaka büféreggelivel 1 főre 39.900 Ft helyett 30.990 Ft. Most fizetendő 3.100 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható October 20., 2014-ig!

Prága a Cseh Köztársaság fővárosa, egyben legnagyobb települése. Gyakran hívják „száztornyú városnak”, „arany városnak”, vagy egyszerűen a városok királynőjének. Prága történelmi központját az UNESCO 1992-ben a  Világörökség  részének nyilvánította.  Európa egyik legelragadóbb, leghangulatosabb és a legtöbb építészeti stílust felvonultató városa, a turisták egyik nagy kedvence nem véletlenül szerepel mindig a világ legszebb városainak top tízes listáján. 

Value 39 990 Ft
Discount -23 %
Teljes ár: 30 990 Ft
3 100 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Share with others

Az évszázadok során költőket, írókat, zeneszerzőket ihletett meg a cseh főváros hangulata, mely mindig is olyan jelzők dicsfényében fürdött, mint „a Moldván úszó fenséges arany hajó” (Apollinaire). Tedd emlékezetessé az idei őszt Prága felkeresésével!

Az akciós ajánlat tartalma:

- szállás 3*-os szállodában (4 megállóra a Vencel tértől )

- büféreggeli

- autóbuszos utazás

- magyar nyelvű idegenvezetés

- szervezés

Az utazás időpontja: 2014. október 24-26.,   ünnepi hétvége (P-V)

A program leírása:

 Indulás: 6:00  Batthyány tér, 86-os busz megálló Óbuda felé

 Érkezés: vasárnap az esti órákban

 Pénteken kora délutáni  érkezés Prágába. A várossal való ismerkedést az Óvárosban kezdjük (Nemzeti Múzeum, Vencel tér, passzázsok, Havas Boldogasszony templom, Lőportorony, Reprezentációs Palota, Tyn templom, Orloj, Károly-híd), majd idegenvezetőnk programajánlása alapján mindenki kedve szerint töltheti el szabadidejét. Este a szállás elfoglalása.

 Szombat délelőtt a Moldva túlsó oldalán fekvő Várnegyed legszebb nevezetességeit keressük fel. A közel három órás városnézés végén a Károyl-hídhoz érkezünk meg, ahonnan ebéd tájban kezdetét veszi a szabadidő. Koradélután fakultatív programként lehetőség nyílik egyórás sétahajózásra a Moldván (magyar nyelvű idegenvezetéssel). Este pedig újabb remek lehetőségként, részt vehetnek egy hangulatos vacsorán az U Medvidku sörözőben, ahol három fogásos menü és finom helyi sör várja a társaságot (fakultatív program).

Vasárnap a reggelit követően visszaindulunk Budapest felé. A hazaút során megállunk  Velké Popovicében, amely az egyik  legnépszerűbb cseh sör, a barna Kozel hazája. Fakultatív program keretében részt vehetünk a kóstolóval egybekötött sörgyárlátogatáson. A gyár mellett Kozel ajándékbolt és egy kedvelt étterem is található.

A fakultatív programok külön fizetendők:

- Sétahajó 250 Czk

- U Medvidku vacsora 380 Czk

- Kozel sörgyár 180 Czk

Foglalás előtt időpont egyeztetés szükséges a 06/30-592-6107 telefonszámon, vagy az info@pannoniatravel.hu e-mail címen.

Most fizetendő: 3.100 Ft, a fennmaradó 27.890 Ft-ot az utazási irodában kell rendezni. Cím: PANNONIA PROGRAM- ÉS UTAZÁSI IRODA, 1036 Budapest, Kolosy tér 2. I emelet 11/a.

A kupon beváltásának határideje: ( Utazási Irodánál jelentkezés )2014. október 20.

 


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Pannonia Program- és Utazási Iroda
Cég
Pannonia Humana Kft
Website
pannoniatravel.hu
Phone
(06-30) 592-6107
Address
Prága,

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!