Iratkozz fel hírlevelünkre!

Prága non-stop utazással két időpontban. A buszos kirándulás a száztornyú városba 1 főnek 28.990 Ft helyett 22.790 Ft-ért, ebből most fizetendő 3.400 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható October 21., 2023-ig!

Indulás szombaton hajnali 01.00 órakor, Népligetből. Folyamatos utazás Csehország fővárosa felé, éjszaka az autóbuszon. Érkezés Prágába a reggeli órákban.

Ezt követően gyalogos városnézés idegenvezetővel: Délelőtt a Hradzsint, a prágai várat (Európa legnagyobb várkomplexumának számít, és a Guinness-rekordok könyve szerint maga a vár, 570 méteres hosszával, és 130 méteres szélességével a világ legnagyobb ősi vára. A régi időkben innen kormányozták az országot a cseh királyok, ma pedig itt van a cseh köztársasági elnök irodája. Számos háború, tűzvész, felújítás, és különböző történelmi korok eredményeképp igen változatos palotákat, erődítmények, és templomok jöttek itt létre. Csodás kilátása miatt is igen népszerű.

Value 28 990 Ft
Discount -21 %
Teljes ár: 22 790 Ft
3 400 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Share with others

A fantasztikus, varázslatos hangulatú prágai várnegyed kötelező nevezetességnek számít mindenkinek, aki Prágában jár. Története a 12. századig nyúlik vissza, amikor is megépült egy román stílusú vár. Luxemburg János a vár környékére jobbágyokat telepítette be, és ezzel megkezdődött a Várnegyed bővülése. A várat a 14. században IV. Károly gótikus stílusban újjáépítette. Egy 1541-es pusztító tűzvész után szinte az egész negyedet újjá kellett építeni. A Hradzsin 1598-ban kapta meg a szabad városi rangot, míg 1784 óta az egyesített Prága része. Utolsó nagyobb átépítését a 18. század második felében Mária Terézia rendelte el.) és környékét (Strahovi kolostor, Lorettói Szűz Mária templom, Cernín-palota, Schwarzenberg Palota, Szent Vitus székesegyház, Szent György bazilika és királyi palota) ismerjük meg. Ezt követően szabadidő, ebédelési lehetőség.
Délután folytatjuk a prágai sétát, az Óváros főbb nevezetességeit (Vencel tér, Lőportorony, Reprezentációs Ház, Orloj, Tyn templom) tekintjük meg. Ahhoz, hogy teljes képet kapjunk Prága szépségéről, érdemes részt venni fakultatív program keretében egy sétahajózáson, a
Moldván. (kb. 300,-CZK) (Kérem foglaláskor jelezni) A hajózás után indulás Budapestre, folyamatos utazás, éjszaka az autóbuszon.

Érkezés Budapestre vasárnap a hajnali órákban.

 

Az ajánlat tartalma:

- utazás autóbusszal

- utaskísérő idegenvezető

- szervezés

Egyéb költségek:

- Belépők  kb. 400,-CZK

- Fix ülőhely: 2.500,-Ft/fő 

- BBP + Stornó biztosítás: 1.980,- Ft/fő


Az  utazás időpontja 2023. június 17-18., október 21-22.

Most fizetendő 3.400 Ft, a fennmaradó 19.390 Ft-ot az utazási irodának kell fizetni.

Az kupon megvásárlását követően kérjük, hogy 48 órán belül e-mailben  adják meg a résztvevők nevét, lakcímet és telefonszámot, valamint kuponkódjukat. Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Egyéb költségek:

- Belépők kb. 400,-CZK

- Biztosítás: 1.980,- Ft/fő

- Fix ülőhely: 2.500,-Ft/fő 2

Találkozás:        00.30 órától a Népliget, Planetárium mellett

Indulás:            01.00 órakor

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda

weboldal: www.kalandozastravel.hu

email cím: kalandozas@t-online.hu

Telefonszám : 317-1056, 317-1256


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Neoline Utazási Iroda
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Website
kalandozastravel.hu
Phone
(06-1) 317-1256
Address
1075 Budapest, Síp utca 4.

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!