Iratkozz fel hírlevelünkre!

Plitvicei - tavak varázslatos világa télen! Non-stop buszos utazás 1 főnek a horvátországi Plitvicei Nemzeti Parkba, a világörökség részét képező park ebben az évszakban lélegzetelállító élményt tartogat számodra 16.990 Ft helyett 11.990 Ft-ért.

Akció kép
Az ajánlat beváltható February 23., 2019-ig!

Az utazás programja:

Indulás hajnali 1 órakor a Blaha Lujza téri parkolóból. Folyamatos utazás a Plitvicei-tavak vidékére, ahol programunk keretében lenyűgöző látvány tárul majd elénk. Érkezés a reggeli órákban a Plitvicei Nemzeti Parkhoz. A nyáron megszokott zöldellő táj helyett a jég veszi át a hatalmat ebben az időszakban. A parkot minden évszakban érdemes felkeresni, de télen egy teljesen más világba csöppenünk. Csodálatos jégorgonák között teszünk sétát, miközben az ezernyi megfagyott zuhatag változatosságában gyönyörködhetünk.

Value 16 990 Ft
Discount -29 %
You Save 5 000 Ft
11 990 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Share with others

 

A Plitvicei-tórendszer Európa egyik legszebb természeti látványossága. A Mala Kapela és a Pljesevica hegyvonulatainak találkozásánál több folyócska fut össze, melyek egységes tórendszert hoztak létre. Az évezredek során a folyócskák összegyűlt vize kivájta a medret, a tavak vize kioldotta a mészkövet és e természeti átalakulások hatására tavak, vízesések, zúgók, források és barlangok tarkította vadregényes táj alakult ki. A legnagyobb vízesés 78 m magas, nyáron hatalmas robajjal zúdul alá, télen pedig.... A parkot 1979-ben az UNESCO a világörökség részévé nyilvánította. A tavak körül gyalogutakat alakítottak ki, néhol keskeny pallók vezetnek át a vízen. A kirándulásunkat színesíti, hogy két közlekedési eszközt is: hajót és autóbuszt is igénybe vehetünk (időjárás függvényében). Fakultatív étkezési lehetőség áll rendelkezésre utasainknak a parkoló melletti étteremben.
A park a téli időszakban a korai sötétedés miatt 16 órakor bezár. Ezután elindulunk hazafelé. Várható érkezés Budapestre 23-24 óra között.

Az utazás választható időpontja:  2019. február 9., 23.

Egyéb költségek:

- Belépők (kb. F: 55/ D: 45/ Gy: 35 kuna)

- Fix ülőhely: 1.000,- Ft/fő

- Adminisztrációs díj: 1.000,- Ft/fő

- Biztosítás: 450,- Ft/fő

A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Találkozás: 0:30 órától a Blaha Lujza téren
Indulás: hajnali 1:00 órakor

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256.

weboldal: www.kalandozastravel.hu

email cím: kalandozas@t-online.hu

 


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Neoline Kft.
Cég
Neoline Kft.
Website
kalandozastravel.hu
Phone
(06-1) 317-1256
Address
1075 Budapest, Síp utca 4.

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!