Iratkozz fel hírlevelünkre!

Pihenj a kiváló minőségű gyógyvizű Hajdúszoboszlón az Aranyapartman házban, 7 nap 6 éjszaka 1 főre félpanziós ellátással 34.200 Ft helyett 25.000 Ft. Egy éjszaka és a hozzá tartozó félpanzió ajándék! Most fizetendő 3.200 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható December 21., 2014-ig!

Hajdúszoboszlóról mindenkinek a fürdőváros képe jut eszébe, ilyen értelemben Hajdúszoboszló hosszú generációk óta fogalom. Hajdúszoboszló azonban nemcsak fürdőváros, hiszen a határában, a Petőfi Sándor által megverselt, megannyi romantikus képet őrző Alföld található. Magyar kultúránk számtalan olyan szimbóluma, mint a róna, a gémeskút, a csikós, az őshonos magyar állatok, a pásztorvilág, a pásztor ételek, a hajdúk világa, akik exportra marhát hajtottak, de ha kellett a szelíd marhákhoz szokottnál jóval bátrabban szálltak szembe az ellenséggel. Ezeket a magyarságunk alapjait adó szimbólumokat mindenkinek meg kell ismernie, hiszen identitásunk fontos részei, s erre kitűnően alkalmas egy hajdúszoboszlói nyaralás.

Value 34 200 Ft
Discount -27 %
Teljes ár: 25 000 Ft
3 200 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Share with others

Hajdúszoboszló Magyarország legnagyobb termálvizű fürdőhelye. A fürdéshez kötődően az önfeledtség, vidám, kacagó gyerekek, szerelmes, nászutas fiatalok, együtt pihenő nagycsaládok, s gyógyulni vágyó idősebb emberek képe rajzolódik ki. Bármilyen életkorban, bárkivel érkezel a városba, itt mindig megtalálod életkorodnak, s érdeklődésednek megfelelő programokat, kínálatot. A sorozatos fejlesztéseknek, Uniós támogatásoknak köszönhetően valóban a strandolók paradicsoma, a reumások Mekkája  a 30 hektáron elterülő fürdőkomplexum, ahová évről évre sokan visszatérnek, hogy újjászülessenek, megújuljanak. Az Aranyapartman szálláshely ehhez a kikapcsolódáshoz kínál gondtalan hátteret. Az új,  igényes apartman ház Hajdúszoboszló központjában, a gyógyfürdő bejáratától 400 méterre található.

 

Az akciós csomag tartalma:

- 6 éjszaka szállás 1 főre ( 1 éjszaka és a hozzátartozó félpanzió ajándék)

- félpanzió

- minden apartman jól felszerelt  konyhával, fürdőszobával,szatellit rendszerrel működő tv-vel.

- ingyenes Internetes ( WIFI ) hozzáférés

- az apartmanok  tágasak, világosak, kényelmes Cardo betétes  ágyak állnak a vendégek rendelkezésére

- fedett grillezési és bográcsolási, valamint minden autó számára zárt udvaron belül, ingyenes parkolási lehetőség biztosított.

 

 

Az akciós kupon megvásárlása esetén a szállásadóval egyeztetés szükséges a 06/30-2629450 telefonszámon, vagy az aranyapartman@gmail.com e-mail címen.

Az akciós kupon 2014. december 21-ig felhasználható.

Most fizetendő 3.200 Ft, a fennmaradó 21.800 Ft-ot a helyszínen kell fizetni.

Az árak nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót (IFA), mely érkezéskor a helyszínen fizetendő.

2 év alatti gyermekeknek 50 % -os kedvezmény.Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Aranyapartman
Cég
Aranyapartman
Website
aranyapartman.hu
Phone
(06-30) 262-9450
Address
4200 Hajdúsoboszló, Arany János utca 22.

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!