Iratkozz fel hírlevelünkre!

Őszi varázslat a Colonia Natura Történelmi Apartmanparkban! 4 nap 3 éj 2 fő részére vidéki csipegető reggelivel mindössze 22.900 Ft-ért. Utazz vissza az időben! Most fizetendő 3.450 Ft. Szép kártyát elfogad a Szolgáltató!

Akció kép
Az ajánlat beváltható October 22., 2014-ig!

Sitke patináns, sokszínű kis község, ahol építészeti, kulturális és természeti értékek sora ötvöződik egymással, nyugodtan mondhatjuk, hogy Kemenesalja egyik ékköve. 

Colonia Natura 10 kilométeres körzetében, négy különböző gyógy- és élményfürdő is található. Ezek sorrendben Sárvár, Celldömölk, Mesteri és Borgáta. De a Büki Gyógy- és élményfürdő is csupán 25km-re fekszik. 

Ha szeretnél aktívan kikapcsolódni vagy történelmi helyen pihenni, akkor a COLONIA NATURA TÖRTÉNELMI APARTMAN lesz tökéletes a választás egy gondtalan mini szünidőre.

Value 33 000 Ft
Discount -31 %
Teljes ár: 22 900 Ft
3 450 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Az összes ajánlat elkelt!
Share with others

Colonia Natura Történelmi Apartmanpark időtlenségével dacol a rohanó idővel. tt a történelem bölcs hallgatása és a természet felszabadító üdesége fonódik össze. Ez a hihetetlen világ a pihenés napjai mellett, túrák és kalandok sorát kínálja, akár gyalogosan, akár kerékpárral, vagy éppen repülővel. A testi felfrissülés, a wellness mellett, a lélek is feltöltődhet, megújulhat ezen a helyen, s a megannyi műemlék, látnivaló az elmét is gazdagítja. Gyertek el és lépjetek be az időtlen pihenés birodalmába!

Juno szentélye

A legcsaládiasabb apartmanunk, itt könnyedén egymásra talál kicsi és nagy. Kényelmes történelmi apartman családoknak, négyfős baráti társaságoknak, ahol külön fürdőszobában frissülhetünk fel egy-egy túrát, kirándulást követően. A nappali-konyha-étkező hármas helyiségében pedig kényelmesen összeülhet a társaság a közös vacsora, vagy beszélgetés idejére, akár a kandalló pattogó tüze mellett. Végül a háló helyiség meghittségében hajthatjuk álomra fejünket.

Ha az idő engedi, apartmanunk teraszáról Sitke emblematikus és mitikus Kápolnájának csonka tornyaiban és a Ság-hegy festői panorámájában is gyönyörködhetünk.

A szállás mentes a dohányzás és a televízió ártalmaitól!

szentély érdekessége, a gerendás födémszerkezet. Továbbá a római épületeknél használatos tégla adja a sarokpillérek, a terasz szélfogó és a belső falazat anyagát.

Jupiter szentélye

A legrégebbi apartmanunk, hol ódon falak közt kisimul lelkünk. Kényelmes történelmi apartman családoknak, négyfős baráti társaságoknak, ahol külön fürdőszobában frissülhetünk fel egy-egy túrát, kirándulást követően. A nappali-konyha-étkező hármas helyiségében pedig kényelmesen összeülhet a társaság a közös vacsora, vagy beszélgetés idejére, akár a kandalló pattogó tüze mellett. Végül a háló helyiség meghittségében hajthatjuk álomra fejünket.

Ha az idő engedi, apartmanunk teraszáról Sitke emblematikus és mitikus Kápolnájának csonka tornyaiban és a Ság-hegy festői panorámájában is gyönyörködhetünk.

A szállás mentes a dohányzás és a televízió ártalmaitól!

szentély érdekessége a födémszerkezet, mely régi korok megoldásait tükrözi, egyedi méretű, hét méter hosszú, lépcsős deszkaborítást kapott. Falazata nagyméretű antik tégla, melyek között változatos mintájú pecsétes ritkaságok is fellelhetők.

Minerva szentélye:

A legtermészetesebb apartmanunk, mely játékosságával gondoskodik pihenésünk üdeségéről. Kényelmes történelmi apartman szerelmeseknek, családoknak, négyfős baráti társaságoknak, ahol külön fürdőszobában frissülhetünk fel egy-egy túrát, kirándulást követően. A nappali-konyha-étkező hármas helyiségében pedig kényelmesen összeülhet a társaság a közös vacsora, vagy beszélgetés idejére, akár a kandalló pattogó tüze mellett. Végül a háló helyiség meghittségében hajthatjuk álomra fejünket.

Ha az idő engedi, apartmanunk teraszáról Sitke emblematikus és mitikus Kápolnájának csonka tornyaiban és a Ság-hegy festői panorámájában is gyönyörködhetünk.

A szállás mentes a dohányzás és a televízió ártalmaitól!

szentély érdekessége többek között a sugaras gerendázatú födém. A konyha bútorzata a terülten fellelt, több száz éves vörösfenyő gerendák megmentett darabjaiból készült. Ezen évszázados gerendák keretezik a belső tér ajtóit is. A fürdőszoba további érdekességek rejteke.

Vulcanus szentélye:

A legforróbb apartmanunk, itt az érzelmek sem hűlnek ki soha. Kényelmes történelmi apartman szerelmeseknek, családoknak, négyfős baráti társaságoknak, ahol külön fürdőszobában frissülhetünk fel egy-egy túrát, kirándulást követően. A nappali-konyha-étkező hármas helyiségében pedig kényelmesen összeülhet a társaság a közös vacsora, vagy beszélgetés idejére, akár a kandalló pattogó tüze mellett. Végül a háló helyiség meghittségében hajthatjuk álomra fejünket.

Ha az idő engedi, apartmanunk teraszáról Sitke emblematikus és mitikus Kápolnájának csonka tornyaiban és a Ság-hegy festői panorámájában is gyönyörködhetünk.

A szállás mentes a dohányzás és a televízió ártalmaitól!

szentély érdekessége a helyiséget elválasztó falazaton túl, annak háló helységében magasodó Vulcanus oszlopai, valamint belső ajtóit keretező római díszítés.

Tágas parkoló, az ókori romok között megbúvó grilltér, és buja növényvilág övezi a szentélyeket a kétezer négyzetméternyi parkban.

A csomag tartalma:

- szállás 4 éjszakára 3 fő részére

- vidéki "csipegető" reggelivel

- grillezési lehetőségek (bogrács, nyárs, tárcsa) kaució ellenében ingyenes

- játszósarok

- zárt parkoló

Felár ellenében:

- kerékpár kölcsönzési lehetőség

- túravezetés, Ság-hegy, Mária zarándokútvonal, Sárvár környéke (előzetes egyeztetéssel, min. 4 főtől)

Program ajánlatok:

- vadászati, horgászati lehetőség Minerva erdeiben és tavaiban

- „Mercurius istenség szárnyain” a provincia, ahogy a madarak látják

- éjszakai gyalogtúra a Kálvária-dombra, a rejtélyes kápolna tövébe, majd onnan a Hősök Emlékparkjához, érintve a török aga kövét, és a régi temetőt

- a test edzésének különböző fokozatai és módozatai – íjászkodás, ismerkedés a gladiátorok fegyvereivel, edzésképpen favágás, kaszálás, stb

- „biga” túrák, avagy két keréken a provinciában, egyéni túralehetőségek, igény szerint túravezető biztosításával

- gyalogos túrák az Észak-Kemeneshát dél-nyugati peremének hangulatos domboldalain, vagy éppen a Ság-hegy dupla csonka kúpjának meghódítására.

Most fizetendő 3.450 Ft, a fennmaradó 19.450 Ft-ot + IFA költségeit a Szolgáltató felé kell rendezned.

Szép kártyát elfogad a Szolgáltató. 

Időpont a foglaláshoz szükséges.


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Colonia Natura Történelmi Apartmanpark
Cég
Colonia Natura Töténelni Apartmanpark
Website
colonianatura.hu
Phone
(06-70) 591-7072
Address
9671 Sitke, József A. u. 29.

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!