Iratkozz fel hírlevelünkre!

Őszi kirándulás az Alacsony-Tátrában Besztercebánya felkeresésével. Az egynapos buszos kirándulás 1 főnek 9.500 Ft helyett 6.990 Ft-ért. Most fizetendő 700 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható November 3., 2018-ig!

Ezen a szép őszi kiránduláson felkeresünk egy felvidéki fatemplomot, mely UNESCO
Világörökség, kirándulást teszünk az Alacsony-Tátrába, és ellátogatunk egy volt bányavárosba is.

Az utazás programja:

Reggeli indulásunkat követően Ipolyságnál lépjük át a magyar-szlovák határt. Első megállónk Garamszeg lesz, az itt található evangélikus fatemplom az UNESCO Világörökség része. A Garam partján álló, magtárra emlékeztető, skandináv típusú templom kizárólag fából, egyetlen szög hozzáadása nélkül épült fel. 1726-ban szentelték fel a templomot, és ugyanekkor készült el a kissé távolabb eső faharangláb is. Kívülről tekintjük meg a templomot.
Következő állomásunk a Nagy-Fátra és az Alacsony-Tátra közötti hágón 960 méter magasan fekvő Donovaly. A település a téli és nyári sportok, valamint a turisztika központja, a legnagyobb szlovákiai síközpontok egyike. Az itt eltöltött szabadidőnk alatt lehetőségünk lesz élvezni az ősz illatát, a friss, kristálytiszta hegyi levegőt, sétálhatunk, leülhetünk egy kávéra és süteményre valamelyik szálloda éttermében, de akár ebédünket is elfogyaszthatjuk itt. Szép idő esetén ajánljuk a feljutást kabinos felvonóval az 1371 méter magas Nová Hola csúcsra, ahonnan csodálatos panoráma tárul elénk. Jó időben a Magas-Tátra 2494 méter magas Kriváni csúcsa is látható.
A nap hátralévő részét Közép-Szlovákia kulturális és gazdasági központjában, Besztercebányán töltjük. Sétánk során idegenvezetőnkkel érintjük a szépen felújított Fő tér több gótikus és reneszánsz polgárházát, a 16. század közepén épült Óratornyot, a Thurzó palotát, elmegyünk a Várnegyedbe, melynek legfőbb látnivalója a Mária-templom, melyet a 13. század közepén kezdtek építeni. Ezt követően még arra is lesz időnk, hogy egyénileg felfedezzük a belvárost, és némi emléktárgyat is vásárolhassunk az otthon maradtak részére. Sötétedéskor veszünk búcsút a várostól, és a késő esti órákban érkezünk vissza Budapestre.

Value 9 500 Ft
Discount -26 %
Teljes ár: 6 990 Ft
700 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Share with others

A részvételi díj tartalmazza:
- az autóbuszos utazást újszerű és megbízható felsőkategóriás autóbusszal,
- a magyar nyelvű idegenvezetést és csoportkísérést,
- a szervezés díját.

Kötelezően külön fizetendő:
- ügyfél adminisztrációs díj: 1.200 Ft/fő

Választhatóan fizetendő díjak:
- Donovaly, kabinos felvonó (oda és vissza): 11 €/fő, 140 cm alatti gyermek: 8 €/fő
A belépődíj az időpontfoglalás és a parkolás díjait is tartalmazza. A díj az idegenvezetőnek fizetendő, amelynek összege időközben változhat.

Az utazás időpontja: 2018. november 3. (szombat)

Most fizetendő 700 Ft, a fennmaradó 6.290 Ft-ot az Pannonia Program- és Utazási Iroda-ban kell fizetni.

Indulás:
6:30 Batthyány tér 7. (a villamosmegálló előtt)
6:45 Blaha Lujza tér (Europeum melletti buszöböl)
Kérjük, hogy 15 perccel az indulási időpont előtt érkezzenek a fenti indulási helyszínre.
Érkezés: az esti órákban 20:45 óra körül

Az akciós kupon megvásárlása után a kuponkód bediktálásával jelentkezni kell az utazást szervező Pannonia Program- és Utazási Iroda-nál az info@pannoniatravel.hu e-mailcímen, vagy a 30/592-6107 telefonszámon hétfőtől péntekig 12.00 és 18.00 óra között. Személyesen III. Budapest, Polgár u. 8-10. „E” épület alatti irodában lehet beváltani a kuponokat a fenti nyitvatartási időben.

Vevőtájékoztató: Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie. A szerződés megkötéséhez a következő adatokra van szükség: több megadott időpont és program esetén az utazás pontos időpontja és program megnevezése, a szerződő fél neve, állandó lakcíme, mobiltelefonszáma, utastársak neve, születési dátumok, felszállás helye. 

Iroda cím: Flórián udvar, 1033 Budapest, Polgár u. 8-10. „E épület, első emelet
e-mail cím: info@pannoniatravel.hu 
Telefonszám: +3630/592-6107


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Pannonia Program- és Utazási Iroda
Cég
Pannonia Humana Kft
Website
pannoniatravel.hu
Phone
(06-30) 592-6107
Address
1033 Budapest, Polgár u. 8-10.

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!