Iratkozz fel hírlevelünkre!

Őszi kikapcsolódás Tiszafüreden a Tisza-tó fővárosában. 3 nap / 2 éjszaka 2 fő ( + 10 alatti gyermek ) részére 11.000 Ft-ért 21.000 Ft helyett a Füredi Apartmanban. Most csak 1.650 Ft fizetendő.

Akció kép
Az ajánlat beváltható November 30., 2013-ig!

Fedezd fel a Tisza-tó kincseit, szépségeit, hiszen a Világörökség része megtisztelő címet elnyerte. Ez a háborítatlan táj magával ragad és elvarázsol! Az őszi Tisza az egyik legcsodálatosabb élményekkel fog majd gazdagítani. A tó varázslatos nyugalmát "csak" a madarak és a halak zavarják meg. A falusi turizmus, a vendégszerető emberek és csodálatos látnivalók után újra a gyermekkori élmények jutnak majd eszedbe. A gyerekek pedig felnőttként sokszor visszafognak emlékezni ezekre a csodálatos napokra.

Value 21 000 Ft
Discount -48 %
Teljes ár: 11 000 Ft
1650 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Share with others

A nap már süt olyan erősen és nappalok sem annyira melegek már, de a Tiszánál nem áll meg az élet a nyár után sem. Az őszi tó csodálatos madár és vizi világa, a madárrezervátum még mindig csalogat egy kis csónakázásra, evezésre. Különleges madarakat lehet megfigyelni és megcsodálni, hiszen nincs aki háborgatná ezt a nyugalmat. A Tisza legszebb és leggazdagabb gémfaluja is itt alakult ki. Bakcsó, szürkegém, üstökösgém, kiskócsag, kanalas gém, barna kánya, kerecsensólyom, jégmadár, kormorán és természetesen a nagykócsag is itt száll meg.

Megszámlálhatatlan madár állomány mellett a horgászat kedvelőinek is ideális a választás. Lehet, hogy életed nagy halát most fognád ki. A horgászboltokban segítőkész és tapasztalt horgászok tanácsait, tippjeit megfogadva nem marad el a kapás egész biztosan.

A Thermál gyógyfürdőben a termál és gyógymedence az idült mozgásszervi, reumatológiai, porckorong kopásos, izombénulások és izomsorvadással járó ideggyógyászati sőt idült nőgyógyászati betegségek kezelésére alkalmas.

Szeptember 30-ig látogatható Tiszafüredi Nyúzó Gáspár Fazekas Tájháza, mely bevezet a hagyományok világába is. A műemléki szempontból igen értékes fazekas házat nem érdemes kihagyni.

A Poroszlón található Ökocentrumot is érdemes meglátogatni! Egyedülálló módon mutatja be a Tisza-tó természeti kincseit, rejtett csodáit. Hazánk őshonos halait bemutató vízi állatkert az Európában található legnagyobb akvárium. Itt uszkálnak az édesvízi halak legnagyobb példányai! Számos szórakozási lehetőséget biztosít még számunkra az Ökocentrum.

A barátságos apartmanunk szeretettel várja a pihenésre, kikapcsolódásra, kirádulásokra vágyó Vendégeit!

Szobáinkhoz saját fürdőszoba, mosdó, wc tartozik. A konyhában a teljes felszerelés biztosítja a főzést, sütést.

A kávézó és sörbár fogyasztásából 20% kedvezményt adunk.

A szállás ajánlat 2 felnőtt és 1 10 év alatti gyermekre vonatkozik.

Plusz gyermek felár 4.000 Ft, mely a helyszínen fizetendő.

Ha nagyobb csapattal érkeztek több kupon vásárlása szükséges.

Most fizetendő 1.650 Ft, a helyszínen 9.350 Ft + az idegenforgalmi adó ( 300 Ft / fő / nap ).

Utalványokat, kedvezményre jogosító kártyákat elfogadunk.

Mielőtt lefoglalnád a szállást érdeklődj az időpontokról Tóth Mónikánál a 30/6215916 telefonszámon.

A kupon 2013 november 30-ig érvényes.
Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Tóth Mónika
Cég
Füredi Apartman
Website
furedikavezo.hu
Phone
(06-30) 621-5916
Address
5350 Tiszafüred, Ady Endre u. 24

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!