Iratkozz fel hírlevelünkre!

Örök élmény az Örök városban! Római városlátogatás repülővel 5 nap, 4 éjszaka 3*-os hotelben reggelivel, 1 főnek akciós áron 72.500 Ft. Most fizetendő 7.250 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható July 17., 2015-ig!

Az akciós utazás programja:

1. nap: Elutazás Budapestről menetrend szerint, érkezés Rómába a déli órákban. Szent Péter Bazilikába, amely olyan művészóriások ihletett álmaiból jött létre, mint Bramante Róma - a közel három évezredes történelméből táplálkozó, antik és élettől duzzadó város - teljes felfedezéséhez sokak szerint egy egész élet is kevés. Megismerni, kiismerni, és éppúgy megunni is lehetetlen. Akár első alkalommal, akár elbűvölt visszatérőként sokadszorra járunk az olasz fővárosban, ez az öt napos út nagyszerű alkalom arra, hogy szakavatott vezetővel bejárjuk a világhírű klasszikusokat, vagy igazi kuriózumok nyomába eredjünk. Megtekintése mellett megmártózunk a hamisítatlan római hangulatban is; nagy élmény az ízes olasz konyha, az dallamos nyelv, a zamatos kávé egy napos teraszon, egy beszélgetés a hömpölygő Tiberis partján, vagy egy kedvünk szerinti kellemes séta az évezredes múlt és pezsgő jelen káprázatos együttéléséből megszülető Örök városban. Transzfer a szállodába, a szobák elfoglalása. Első napunk délutánján ízelítőt kapunk az Örök város antik, középkori, barokk és századfordulós nevezetességei közül egyaránt, olyan világhírű helyszíneket keresünk fel, mint a Spanyol lépcső, Trevi-kút, Parlament alsó háza, Miniszteri Palota, Pantheon, Piazza Navona tér és díszkútjai.

2. nap: Lehetőség nyílik félnapos fakultatív programként helyi idegenvezetővel látogatást tenni a Vatikáni Múzeumokba, ahol olyan felbecsülhetetlen értékű mesterműveket csodálhatunk meg, mint a Laokoon szoborcsoport, Raffaello freskói és a Sixtus-kapolna. A múzeumlátogatást követően elsétálunk a lenyűgöző Szent Péter térre, amely Bernini azon ötlete alapján nyerte el mai formáját, hogy megépítésekor kövessék az alapokul szolgáló Néró és Caligula cirkuszának kör alakját. Sétánk zárása képpen belépünk a Szent Péter sírja fölé emelt, 60.000 hívő befogadására alkalmas és Michelangelo. A nap másik felében folytatjuk közös sétánkat: Angyalvár, Sant Angelo híd, Tiberis, Falakon kívüli Szt. Pál bazilika.

3. nap: Félnapos fakultatív programként helyi idegenvezetővel fedezhetjük fel az antik Rómát, bejárva a Colosseum, Forum Romanum, Capitolium domb, Palatinus domb területét, útközben megtekintve Michelangelo Mózes szobrát, Trajanus győzelmi oszlopát, és a Császári diadalíveket. Ezt követően az olasz főváros további nevezetességeit ismerhetjük meg: Victor Emanuel emlékmű, Santa Maria Maggiore templom.

4. nap: Utazásunk negyedik napján Róma környékét is felfedezzük. Félnapos fakultatív kirándulás keretében ellátogatunk a fővárostól 30 km-re, az Aniene folyó partján fekvő Tivoliba, amelynek mészkőbányái már az ókorban híresek voltak, innen szállították az építőanyagot a Colosseumhoz. Itt megcsodálhatjuk a Villa d'Este palota reprezentációs termeit és magánlakosztályait, valamint kertjének több száz különleges szökőkútját, amely Liszt Ferencet is megihlette (Villa d’Este kútjai című zongoradarab). A reneszánsz építészet és az olasz kertművészet e páratlan alkotása az Unesco világörökségi listán is szerepel. A nap hátralévő részében újabb jelentős helyszíneket, látnivalókat keresünk fel: Lateráni bazilika, Circus Maximus, Bocca della Verita, Tiberis-sziget.

5. nap: Búcsú Rómától, transzfer a reptérre, majd menetrend szerint indulás haza. A feltüntetett fakultatív programok mellett minden nap lehetőség nyílik közös városnéző sétákat tenni, ezek alapján mindenki kedve szerint állíthatja össze római programját, egyéni tervei szerint használhatja fel szabadidejét.

A leírásban szereplő programok sorrendjének módosításához való jogot Irodánk fenntartja.

Value 89 000 Ft
Discount -19 %
Teljes ár: 72 500 Ft
7 250 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Share with others

Az akciós utazás tartalma:

- négy éjszaka szállást 3*-os hotelben

-  büféreggelis ellátás

-  transzferek a repülőtér és a hotel között

- a programokat a leírás szerint

- magyar csoportkísérő idegenvezetést

Az utazási irodában kötelezően külön fizetendő:

- Repülőjegyet, repülőtéri illetéket és személyenkénti egy darab kézipoggyászt: 45.000 Ft/fő

- Idegenforgalmi adó: 5.200 Ft/fő/4éj

- 1,5 % kötelező útlemondási biztosítás: amely az előre kifizetett tételek után fizetendő (pl. részvételi díj, egyágyas felár, feladott poggyász, RomePass, fakultatív programok, vatikáni múzeumi belépő stb.).


Az utazás időpontja 2015. szeptember 26-30.(Szombat-Szerda)

Most fizetendő 7.250 Ft, a fennmaradó 65.250 Ft-ot és a többi az ajánlatban felsorolt díjat az utazást szervező  Pannonia Program- és Utazási Irodában kell befizetni.

Indulás: szeptember 26. Budapest, Budapest – Term. 2B (‏BUD) 10:15, Róma Fiumicino – Term.2 (‏FCO) 12:05

Visszaút: szeptember 30. Róma, Róma Fiumicino – Term. 2 (‏FCO) 12:40, Budapest – Term. 2B(‏BUD) 14:30

Baleset, betegség és poggyász biztosítás az irodában kedvező áron köthető!

 Az akciós kupon megvásárlása után a kuponkód bediktálásával jelentkezni kell az utazást szervező Pannonia Program- és Utazási Iroda-nál az info@pannoniatravel.hu e-mailcímen, vagy a 30/592-6107 telefonszámon hétfőtől péntekig 12.00 és 18.00 óra között. Személyesen a Kolosy tér 2. (Kolosy piac épülete) I.emelet 11/A szám alatti irodában lehet beváltani a kuponokat a fenti nyitvatartási időben.

Egyéni kívánság szerint az utazási irodában külön fizetendő:

- Félnapos fakultatív program – Vatikán (min. 10 fő) 5.900 Ft / fő

- Belépődíj: 23 €, amely tartalmazza a csoportos bejelentést és az audioeszköz bérlését is

- Félnapos fakultatív program – Antik Róma (min.10 fő) 5.900 Ft / fő

- Belépődíj: 15,5 €, amely tartalmazza a csoportos bejelentést és az audioeszköz bérlését is

- Félnapos fakultatív program – Tivoli (min. 15 fő) 10.900 Ft / fő

- Belépődíj: 8 €

- RomaPass: díja 11.500 Ft/fő, amely a római tömegközlekedésre 72 órán korlátlanul felhasználható, két ingyenes múzeum belépésre jogosít fel(Vatikánba nem) és a további múzeumok 20% kedvezménnyel látogathatóak.

- Egyágyas felár: 35.000 Ft/fő

- Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás: 70 év alatt 2.500 Ft/5 nap-tól, 18 év alatt 1.250 Ft/nap-tól, hetven év felett 5.000 Ft/5 nap-tól

Vevőtájékoztató: Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie. A szerződés megkötéséhez a következő adatokra van szükség: több megadott időpont és program esetén az utazás pontos időpontja és program megnevezése, a szerződő fél neve, állandó lakcíme, mobiltelefonszáma, utastársak neve, születési dátumok, felszállás helye. 

 A Pannonia Program- és Utazási Iroda (MKEH engedély szám: U001537)Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Pannonia Program- és Utazási Iroda
Cég
Pannonia Humana Kft
Website
pannoniatravel.hu
Phone
(06-30) 592-6107
Address
1036 Budapest, Kolosy tér 2. I em.11/A

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!