Iratkozz fel hírlevelünkre!

Olaszországi körutazás! Sorrento - Pompei - Nápoly - Capri! 7 napos buszos utazás 1 főnek, szállással, reggelivel, fakultatív kirándulási lehetőségekkel, választható időpontban 165.490 Ft-ért! Most fizetendő: 21.000 Ft!

Akció kép
Az ajánlat beváltható October 26., 2024-ig!

Az olasz csizmát taposva feledhetetlen élményeket és örök emléket kínálunk ezzel az ajánlattal! 

Program:

1. nap: Indulás reggel 05:00-kor, Budapest, 14. kerület,– Olof Palme sétány 5.(Városligeti csónakázó és Műjégpálya) (Vidéki felszállást foglaláskor jelezzék). Folyamatos utazás rövid szünetekkel. Este a szállások elfoglalása Roma Süd környékén.

2. nap: Utazás Sorrentoba. Késő délutáni érkezést követően szállás elfoglalása után tengerparti fürdőzés vagy helyi járattal városnézési lehetőség.

3. nap: Egész napos szabadprogram vagy fakultatív kirándulási lehetőség Vulkántúra a Vezúvon, mely az európai kontinens legnagyobb működő vulkánja; ahonnan páratlan kilátás nyílik a nápolyi öbölre és sorrentói félszigetre. Kirándulásunkat az elfeledett városban Pompeiben zárjuk, mely egykor a Római Birodalom leggazdagabb városa volt az időszámítás előtti időkben. A Vezúv 79-es kitörése során elpusztult város romjai ma a Világörökség részét képezik. Este vissza a szállásra. Fakultatív program ára: 50 €/fő + belépők

4. nap: Egész napos szabadprogram. Fakultatív kirándulási lehetőség: egész napos kirándulás Nápolyba az urlatórék hazájába, Olaszország harmadik legnagyobb városába. Fantasztikus látványt nyújt megérkezéskor a Possilipo-hegyről a Nápolyi-öböl. Láthatjuk többek között Capri, Ischia szigetét is. Nápolyt gyalogosan fedezzük fel: Dóm, San Gennaro ereklyéivel, királyi palota épülete, San Carlo Színház, Galleria Umberto, a város páratlan főtere, majd megcsodáljuk a Piazza Gesu Nuovo, és a Santa Chiara nápolyi bazilikát, mely egy egyházi komplexum. Magába foglalja a tulajdonképpeni templomot, a kolostort, kriptákat és egy múzeumot narancs-, és citromfáival tűzdelt kiskertjét, nyitott oszlopcsarnokát, melyet színes freskók, és ülőkék díszítenek. A városnézés után jöhet a hűsölés, a város egyik homokos strandján csobbanunk, majd este visszatérés a szállásra.

A fakultatív program ára: 50 €/fő + belépők

5. nap: Egész napos szabadprogram, vagy fakultatív kirándulási lehetőség Anacapriba és Capriba. A Sorrentói-félszigetről Capri szigetére hajózunk át. Minibusszal Anacapriba kirándulunk, ahol kóstolót kapunk a környék jellegzetes citromlikőrjéből, a helyi Limoncellóból. A város hangulatos sétálóutcáján végighaladva megnézzük a „szirének fészkét” az ókori kapunál. Ezt követően Capri települését fedezzük fel, melyet a „Világ szalonjának” neveznek; a Szerelmesek útján sétálunk Augustus kertjébe, mediterrán növények illatárjában. Hajóra szállás elött strandolási lehetőség kb. 1-1,5 órás szabadidőben. Este visszatérés a szállásra. A fakultatív program ára: 50 €/fő (+ komp, helyi kisbusz költség)

6. nap: Reggel után észak felé indulunk. Útközben megálló Tivoliban, a nagy múltú település és püspöki székhelyen. Este a tranzitszállás elfoglalása Ferrara környékén.

7. nap: Reggeli után rövid városnézés Ferrarában, majd utazás hazafelé. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Részvételi díj tartalmazza: az utazást busszal, 6 éj szállást, a reggelis ellátást, a szervezést és a magyar nyelvű idegenvezetőt/csoportkísérőt.

Részvételi díj nem tartalmazza: a belépők árát, a fakultatív programokat, a hajót, a napközbeni étkezést, a vox készüléket a biztosítást, az adminisztrációs díjat, mely foglaláskor fizetendő, valamint a kötelező idegenforgalmi adót és városbelépési díjat és a buszok után fizetendő parkolási díjat helyszíni fizetéssel.

Pénzügy:

 • - Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő (Irodánkban fizetendő)
 • - Vox készülék : 4.200 Ft/fő/7nap* (irodánkban fizetendő)
 • - Vacsora felár: 35.000 Ft/fő (4 vacsora, 2-5. estéig)
 • - Egyágyas felár: 60.000 Ft
 • - BBP biztosítás (70 éves korig): 4.200 Ft/fő BBP biztosítás (70 éves kortól): 8.400 Ft/fő
 • - A helyi idegenforgalmi adó + behajtási illeték a városokra: a felnőtteknek 65 €/fő, a gyerekeknek csak 55 €/fő összesen, (helyszínen fizetendő egy alkalommal!) 

Városnézések során mindent kívülről tekintünk meg, műemlékek meglátogatása szabadidőben, egyénileg lehetséges.

Belépőjegyek, fakultatív programok, várható költségek: (Helyszínen fizetendők a megadott pénznemben, készpénzben. Bankkártyás fizetésre nincs lehetőség.) A fakultatív programok nem kötelezőek. Akik nem szeretnének valamelyiken részt venni, kellemes napot tölthetnek el a tengerparton, mely a szállodától könnyen megközelíthető. Városnézések során mindent kívülről tekintünk meg, műemlékek meglátogatása szabadidőben, egyénileg lehetséges, a változás jogát fenntartjuk.

Nápoly

 • Santa Chiara Bazilika – 6 €/fő
 • Helyi idegenvezető: 8 €/fő (kötelező)
 • Pompei ásatások: 16,5 Euro/felnőtt, 8,5 Euro/18-25 év között, 18 év alatt ingyenes
 • Helyi idegenvezető Pompei (kötelező): 12 Euro/fő
 • Vezúv kráter belépő + saját buszra engedély: 30 Euro/fő

Capri sziget program:

 • Augustus park: 2 Euro/fő
 • Libegő: 15 €/fő
 • Komp (oda-vissza) + helyi kisbusz: 55 €/fő
 • Kötelező helyi idegenvezető: 12 €/fő

Az árak tájékoztató jellegűek, a változás jogát fenntartjuk, bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, szervezési költség stb…) Azokban az esetekben, ahol a kötelező a helyi idegenvezető alkalmazása, az külön, a belépőjeggyel együtt fizetendő a programokon való részvétel arányában.

KÉRJÜK FOGLALÁSKOR JELEZZE IRODÁNKNAK MELY PROGRAMON KÍVÁN RÉSZT VENNI, MERT ELŐRE SZÜKSÉGES A BELÉPŐJEGYEKET LEFOGLALNI A CSOPORT SZÁMÁRA!!!

Amennyiben nem jelzik előre, irodánk lefoglalja a program szerinti belépőjegyeket, melyeket helyszínen kötelezően ki kell fizetni még akkor is, ha nem kíván részt venni az adott programon. A fakultatív programok minimum 25 fő jelentkezése esetén indulnak. A fakultatív programok sorrendje az időjárás, a nyitva tartások és a foglalások függvényében változhat.

További fontos tudnivalók:

 • A vidéki fel-, leszállási helyek, mindig menetirány szerinti oldalon történik. Felhívjuk figyelmét, hogy a busz a menetiránnyal megegyező oldalon tud csak megállni az autópályák pihenőhelyein, azaz oda- és visszaúton nem ugyanazon oldalon! Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választják, jelezzék megrendeléskor (a csatlakozás időpontját web oldalunkon olvashatják.) A busz csak igény esetén áll meg a felszállási helyeken és csak felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra!
 • Az indulás előtt egy héttel semmilyen módosítás nem lehetséges (név, út, időpont, biztosítás, vacsora...)
 • Névmódosítás, felszállási hely-módosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő megfizetése esetén lehetséges.
 • Az autóbuszos utazások módosíthatók, de nem lemondhatók!
 • Az utazások az időjárástól függetlenül indulnak, javasoljuk az évszaknak megfelelő öltözködést, az útra hátizsákot hozni, mely tartalmaz némi szendvicset és vizet, esős időjárás esetén esőkabátot.
 • Az ülésrend a fix ülőhely feláras helyeken kívül, a befizetések sorrendjében kerül beosztásra az indulás előtt. Akik együtt jelentkeznek mindenképp egymás mellett ülnek. Helyjegy foglalás: Ha az autóbuszokra fix ülőhelyet szeretnél igényelni, ezt 3 000 Ft/fő felár ellenében tudják csak biztosítani. Amennyiben ez az utazás során nem realizálódik, 6.000 Ft/fő kárpótlási díjat fizetnek vissza.
 • 20.000 Ft/fő alatti részvételi díj esetén a részvételi díj egy összegben fizetendő jelentkezéskor!
 • 35 fő alatti létszám esetén 14.000 Ft/fő felár fizetendő, erről indulás előtt kapnak értesítést e-mailben.
 • Az iroda a program változtatás jogát fenntartja.
 • A pihenőhelyek mosdóinál fizetni kell, így jó ha rendelkezik apró pénzzel.
 • A belépők árát az utaskísérő/idegenvezető szedi össze a buszon. Kérjük, hogy szíveskedjenek a pontos összeggel készülni, mert nagyobb címlet esetén probléma adódhat a visszaadásból. A feltüntetett árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, helyi idegenvezető, parkolás, foglalási/szervezési költség). A belépőjegyek és a fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek. Az utazási szerződés aláírásával a feltüntetett belépő árakat is elfogadásra kerülnek.
 • A foglalás elküldésével minden utas elfogadja az utazási iroda általános utazási feltételeit.

Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról
gondoskodni. Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális
szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési,
kártérítési kötelezettség.

Felszállási lehetőségek az autóbuszra:

 • Budapest, 14. kerület,– Olof Palme sétány 5. (Városligeti csónakázó és Műjégpálya)
 • M1/M7 Autópálya, Budaörsi Pihenőhely, Mc Donald’s parkoló, 10-es km kő
 • M7 Autópálya, Velencei Pihenőhely, MOL 45-ös km kő
 • M7 Autópálya, Fehérvári Pihenőhely, Shell 60-as km kő
 • M7 Autópálya, Lepsényi Pihenőhely, MOL 83-as km kő
 • M7 Autópálya, Sóstói Pihenőhely, MOL 95-ös km kő
 • M7 Autópálya, Balatonlellei Pihenőhely, MOL 138-as km
 • M7 Autópálya, Keresztúri Pihenőhely, Shell 167-es km kő
 • M7 Autópálya, Zalakomári Pihenőhely, INA 194-es km kő

Csak a fent felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra!

A foglalás elküldésével minden utas elfogadja az utazási iroda általános utazási feltételeit.

Ajánlat tartalma: Olaszországi körutazás! Sorrento - Pompei - Nápoly - Capri! 7 napos buszos utazás 1 főnek, szállással, reggelivel, fakultatív kirándulási lehetőségekkel, választható időpontban 165.490 Ft-ért! Most fizetendő: 21.000 Ft!

Most fizetendő: 21.000 Ft, a fennmaradó 144.490 Ft-ot  a szolgáltatónak kell kifizetni.

Választható időpontok: 2024.06.30.-07.06., 10.26.-11.01. (7 nap/6 éj)

Foglalás e-mailben az adutours@t-online.hu e-mail címen a vásárlást követő 48 órán belül neved, kuponkódod, telefonszámod, lakcímed és a felszállási hely megadásával. Ha többen utaztok az összes kuponkód, és az utasok nevének megadásával. A kupon megvásárlása nem egyenértékű a foglalással. Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő (irodának fizetendő). BBP biztosítás (70 éves korig): 4.200 Ft/fő, BBP biztosítás (70 éves kortól): 8.400 Fz/fő. A helyi idegenforgalmi adó + behajtási illeték a városokra: a felnőtteknek 65 EUR/fő, a gyerekeknek csak 55 EUR/fő összesen, (helyszínen fizetendő egy alkalommal!). Vacsora felár: 35.000 Ft/fő (4 vacsora, 2-5. estéig). Egyágyas felár: 60.000 Ft. Belépők árairól a leírásban tájékozódhatsz. 35 fő alatti létszám esetén 14.000 Ft/fő felár fizetendő, erről adott esetben indulás előtt kapsz értesítést. VOX készülék használati díja: 4.200 Ft /fő/7 nap(az utazási irodában fizetendő). Amennyiben egy időpontban a program valamilyen okból kifolyólag meghiúsulna, a kupon egy másik időpontban is felhasználható. Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni.

VOX készülék: A városnézések során annak érdekében, hogy az idegenvezetés nagy létszámú csoportok esetén is jól hallható legyen mindenki számára, fülhallgatós készülékeket alkalmazunk. Napi díja 600 Ft/fő/nap előre fizetendő irodánkban. A készülék elvesztéséből, nem rendeltetésszerű használatából eredő hibáért, illetve okozott kárért irodánk nem vállal felelősséget. Ezen esetekben a készüléket biztosító cég 50 €+áfát számít fel a megrongált, illetve elvesztett készülékekért. Ennek költsége a készüléket használót terheli, melyet ezen esetek felmerülésekor idegenvezetőnknek szükséges megfizetnie.


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – AduTours Utazási Iroda
Website
adutours.hu
Phone
(06-1) 413-6790
Address
1074 Budapest, Hársfa utca 2.

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!