Iratkozz fel hírlevelünkre!

Nyári lubickolás Rovinjban! Egynapos buszos utazás Horvátországba az Isztriai-félsziget festői városkájába 1 főnek 19.990 Ft helyett 14.990 Ft-ért.

Akció kép
Az ajánlat beváltható 2018. augusztus 4.-ig!

Indulás szombat hajnali 01.00 órakor a Blaha Lujza téri parkolóból, az áruház elől. Folyamatos utazás pihenőkkel az Isztriai-félsziget egyik gyöngyszemének nevezett kisvárosig, Rovinjig. Éjszaka az autóbuszon.

Eredeti ár: 19 990 Ft
Kedvezmény: -25 %
Megtakarítás: 5 000 Ft
14 990 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Oszd meg másokkal is!

Érkezés a délelőtti órákban Rovinjba. A kiálló szirtfokra épült festői városkát különleges romantikája, festői környezete, jó fürdőzési lehetőségei teszik kedveltté. Bárhonnan is érkezzék a látogató, rögtön megragadja tekintetét a Monte Rosso-dombra felkúszó házak fölött trónoló dóm égbemeredő harangtornya. Rovinjnak nincsenek országos hírű műemlékei, mégis sokan keresik fel a Szent Eufémia templom körül kacskaringózó szűk utcákból, közökből, sikátorokból álló óvárost. A városban tett séta után remek kikapcsolódást nyújtanak a romantikus, sziklás öblök, melyek fürdőzésre adnak alkalmat. A délután lehetőség van egy 4 órás hajóúton is részt venni, amely a vadregényes Lim-fjordon halad végig. Az út során láthatjuk az egykori kagylótenyész-telepeket is. A fjord végén kiszállunk a hajóból, ahol 1 óra szabadidő áll rendelkezésre. Akinek kedve támad, itt is kihasználhatja a lehetőséget a fürdőzésre. Ezután visszafelé indul a hajó, útközben még egy megállót tart az egykori kalózok barlangjánál. A hajó visszatér a rovinji kikötőbe, ahol még akár egy vacsora elfogyasztására is marad idő.
Visszaindulás Budapestre 22 órakor, folyamatos utazás rövid pihenőkkel, éjszaka az autóbuszon.
Érkezés a reggeli órákban Budapestre.

Fakultatív program: hajókázás a Lim fjordon: kb. 20 €/fő. Kérjük, a részvételi szándékot irodánkban előre szíveskedjenek jelezni!

Egyéb költségek:

Adminisztrációs díj: 1.000,- Ft/fő (kötelezően fizetendő)

Biztosítás: 1.180,- Ft/fő/nap

Fix ülőhely: 2.500,- Ft/fő


Az utazás időpontja 2018. augusztus 4-5.

FONTOS! A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256, email cím: kalandozas@t-online.hu

Egyéb költségek:

Adminisztrációs díj: 1.000,- Ft/fő (kötelezően fizetendő)

Biztosítás: 1.180,- Ft/fő/nap

Fix ülőhely: 2.500,- Ft/fő

További felszállási lehetőségek az M1-es autópálya mentén, előzetes megbeszélés alapján lehetséges!


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Neoline Kft.
Cég
Neoline Kft.
Weboldal
kalandozastravel.hu
Telefonszám
(06-1) 317-1256
Szolgáltatás helye
1075 Budapest, Síp utca 4.

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!