Iratkozz fel hírlevelünkre!

Nyári fürdőzés Rovinjban! Egynapos buszos utazás Horvátországba az Isztriai-félsziget festői városkájába 1 főnek 34.990 Ft helyett 25.790 Ft-ért, most fizetendő 3.870 Ft. Több időpont közül választhatsz!

Akció kép
Az ajánlat beváltható August 19., 2024-ig!

Indulás az adott napon, a Népligetből a Planetárium elől.. Folyamatos utazás pihenőkkel az Isztriai-félsziget egyik gyöngyszemének nevezett kisvárosig, Rovinjig. Éjszaka az autóbuszon.
Érkezés a délelőtti órákban Rovinjba. A kiálló szirtfokra épült festői városkát különleges romantikája, festői környezete, jó fürdőzési lehetőségei teszik kedveltté. Bárhonnan is érkezzék a látogató, rögtön megragadja tekintetét a Monte Rosso-dombra felkúszó házak fölött trónoló dóm égbemeredő harangtornya. Rovinjnak nincsenek országos hírű műemlékei, mégis sokan keresik fel a Szent Eufémia templom körül kacskaringózó szűk utcákból, közökből, sikátorokból álló óvárost. A városban tett séta után remek kikapcsolódást nyújtanak a romantikus, sziklás öblök, melyek fürdőzésre adnak alkalmat. A benzinkútnál lévő körforgalomnál van lehetőség az autóbuszból kiszállni, majd a hosszú, kiépített tengerparton (a Brace Brajkovic megnevezésű partszakaszon) találhatnak ideális helyet a vízpart mentén. Itt a tengerpart jellemzője, hogy aprókavicsos, sziklás, illetve betonaljzatú. A közelben található a Porton Biondi kemping, étteremmel. Innen nem messze érhető el a rovinji Aquapark, amely elsősorban kisgyermekesek részére ajánlott.

Kellemes pihenési és fürdési lehetőséget találnak Rovinj óvárosának a csücskén; ez sziklás partot jelent, a fürdőzésre alkalmas területet pedig jelzőbójákkal vették körbe.
Visszaindulás Budapestre 22 órakor, folyamatos utazás rövid pihenőkkel, éjszaka az autóbuszon.
Érkezés a reggeli órákban Budapestre.

 

 

Fakultatív program lehetőség: hajókázás a Lim fjordon: kb. 30- 35 €/fő, delfin túra, kb. 25-30 €/fő a program kb. 2 óra. Az árak tájékoztató jellegűek, változhatnak!

Kérjük, a részvételi szándékot irodánkban a foglaláskor, előre szíveskedjenek jelezni!

Egyéb költségek:

BBP + stornó biztosítás: 1.980,- Ft/fő
Fix ülőhely: 2.500,- Ft/fő

 

 

Az utazás időpontjai 2024. július 27-28., augusztus 7-8., augusztus 18-19.

FONTOS! A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256, email cím: kalandozas@t-online.hu

Találkozás: 00:15 órától, a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, a Planetárium mellett)

Indulás: 00:30 órakor

További felszállási lehetőségek az M1-es autópálya mentén, előzetes megbeszélés alapján lehetséges!


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Neoline Utazási Iroda
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Website
kalandozastravel.hu
Phone
(06-1) 317-1256
Address
1075 Budapest, Síp utca 4.

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!