Iratkozz fel hírlevelünkre!

Nyári feltöltődés a Nápolyi-öbölben! Utazás 1 főnek repülővel, busszal és hajóval Június 11-15.-e között kedvezményesen 94.900 Ft-ért (+repjegy)! Most fizetendő: 7.230 Ft!

Akció kép
Az ajánlat beváltható June 4., 2023-ig!

A mediterrán kirándulásaink közül most Dél-Olaszországba csalogatjuk Vendégeinket. Nápolyba repülve, nemcsak az izgalmas, nyüzsgő várost, hanem a Campania tartomány elbűvölő látnivalóit is felfedezzük. Utunk során lehetőségünk lesz meghódítani a titokzatos Vezúvot, eljutni Pompei romvárosába, áthajózni és megcsodálni a magával ragadó szépségű Capri szigetét és bejárni a varázslatos Amalfi-partot. Élvezze a kultúra és természet páratlan és csodálatos elegyét!

Value 99 900 Ft
Discount -5 %
Teljes ár: 94 900 Ft
7 230 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Share with others

Az út részletes programja:

1.nap: Kényelmes reggeli órában találkozunk Vendégeinkkel a Liszt Ferenc Repülőtéren és dél tájban indulunk járatunkkal Nápolyba, ahová a kora délutáni órákban érkezünk meg. A csoportot a repülőtéren bérelt autóbusz várja, és a program egy nápolyi buszos panoráma városnézéssel kezdődik. Az elegáns, dombon fekvő Posillipo negyed kilátójából megtekinthetjük a Nápolyi-öböl panorámáját, a Vezúvot, Ischia, Procida és Capri szigeteit, valamint Nápoly városának látképét. A panoráma városnézés után a szállodánk felé vesszük az irányt, majd elfoglaljuk a belvároshoz közeli szállásunkat.

A szobáink késő délutáni átvételét és rövid felfrissülést követően csoportos igény esetén helyben élő idegenvezető által tartott fakultatív nápolyi városnéző sétára indulunk. Megtekintjük az óváros legfontosabb történelmi műemlékeit: a Tojásvárat, a Castel Nuovo-t (Anjou-vár), a Királyi Palotát, a San Carlo Operaházat, az Umberto Galériát, valamint a város mindig nyüzsgő főterét, a Piazza del Plebiscitot.

Amennyiben nem jönne össze a kívánt létszám, akkor csoportkísérő idegenvezetőnk mutatja meg Vendégeinknek a csodás a helyszíneket.

A városnézést követően lehetőség adódik, hogy idegenvezetőnk ajánlásával közösen, vagy önállóan, egyénileg elkölthessük vacsoránkat.

2. nap: A reggelit követően egy életre szóló élményt nyújtó fakultatív kiránduláson vehetünk részt, amely során felkeressük az európai szárazföld egyetlen aktív vulkánját, a Vezúvot és az ókori nyüzsgő nagyvárost, Pompeit. Utcáit bejárva megtekinthetjük romjait, a vulkáni hamu által konzervált freskókat és használati tárgyakat. Délelőtt a Vezúvot keressük fel, melyhez utunk a különböző korszakbeli lávakiömlések között vezet. Az autóbusz az 1000 méter magasságban található parkolóig viszi fel csoportunkat. A kráter peremére, emelkedővel nehezített földúton, további 20-25 perces gyaloglással juthatunk el. Megéri az erőfeszítést, ugyanis a „csúcsról” tiszta időben fantasztikus kilátás nyílik a Nápolyi-öbölre és megkóstolhatjuk a „Lacryma Christi del Vesuvio”, magyarul a „Krisztus könnye” néven ismert bort, amely kizárólag a Vezúv lankáin terem.

A délutánt a kötelező, de kétségtelenül lebilincselő helyi idegenvezetést igénybe véve Pompei romvárosában töltjük, amelyet i.e. 79-ben néhány óra alatt pusztított el a Vezúv kitörése. Hátborzongató élmény a tragédiát képzeletben újra átélni, ugyanakkor lenyűgöző érzés a feltárt várost bejárni, ahol teljes utcahálózat, magas épületfalak, színházak állnak, és szinte megelevenednek a város mindennapjai.

Számos élménnyel és ismerettel gazdagodva a kora esti órákban térünk vissza a szállodánkhoz. Ismét egyénileg vagy az idegenvezető ajánlásával költhetjük el vacsoránkat.

3. nap: A némileg korai reggeli elfogyasztását követően a festői Capri-szigetet látogathatjuk meg az egésznapos fakultatív kirándulásunk alkalmával. A Bud Spencer és Terence Hill filmekből is felsejlő nápolyi kikötőből indulunk hajónkkal, majd közel egyórás hajózást követően érkezünk meg Capri szigetére. A világ egyik legszebb szigetén gyönyörködhetünk a bájos utcácskákban, buja, színpompás növényvilágban és a csodálatos kilátásban. A szigetet két település uralja, Capri és Anacapri. Érkezésünkkor fakultatív lehetőség adódik a sziget körbe hajózására, amely során szebbnél szebb partszakaszon hajózva, öblöket, apró szigeteket, meredeken magasodó sziklafalakat csodálhatunk meg, közben világítótornyokat és világhírességek villáit is felfedezhetjük a távolban. A szabadidejüket töltő útitársainkkal találkozva bérelt kisbuszokra szállva először a sziget nyugati részén lévő Anacapri városkát keressük fel, kanyargós szerpentinen utazva. Idegenvezetőnkkel meglátogathatjuk a Villa San Michele-t, amely Anacapri egyik fő látványossága, Axel Munthe svéd orvos építtette a 20. század elején Tiberius római császár villájának helyén. A kertből csodás kilátás nyílik Caprira, a kikötőre, a tengerre és a Vezúvra. Szabadidőnkben lehetőség nyílik az egyéni ebéd elfogyasztására. Délután bérelt kisbuszainkkal továbbutazunk Caprira, ahol a pazar kilátást nyújtó, mindig nyüzsgő, bájos Piazetta (központi terecske) közelében lévő kis tér érdekes magyar vonatkozással bír: nevében az 1956-os magyar forradalom mártírjainak emlékét őrzi (Piazza Martiri d’Ungheria 1956). Átsétálva Augustus császár kertjébe szintén csodás panoráma nyílik ezúttal a Faraglioni sziklákra. A kora esti órákig élvezhetjük a sziget rabul ejtő hangulatát garantáltan felejthetetlen élményeket szerezve Majd ismét hajóra szállva az esti órákban érkezünk vissza a nápolyi kikötőbe. Hazafelé vezető séta közben belvárosi szabadidő keretén belül költhetjük el vacsoránkat egyénileg vagy közösen, amelyet követően térhetünk vissza szállodánkba.

4. nap: A reggelinket követően ismét egy csodás fakultatív programot kínálunk vendégeinknek. Bérelt buszunkkal a festői Amalfi-part felfedezésére indulunk. Sorrentoban egy rövid szabadidő eltöltésére lesz lehetőség. A város már a római korban is kedvelt üdülőhely volt, magaslati sziklára épült rendkívüli elhelyezkedése miatt, amely látni engedi a lüktető kikötőt, a környező hegyeket és a festői öblöket egyaránt. A partszakasz gyöngyszeme Positano, a pompás panorámájú, a vadregényes tengerpart fölött magasodó meredek sziklára épült város, elbűvölő városközponttal, világhírű strandokkal. A Világörökség részét képező partszakasz névadója, Amalfi, az 1315 m magas Monte Cerreto lábánál fekszik. Hangulatát meghatározza tipikus mediterrán építészete, az egymásra épülő fehér házak, a szűk, kanyargós, meredek sikátorok, bájos terek és dús mediterrán vegetáció. Ravello még magasabban helyezkedik el, mint az előző városok, lenyűgöző kilátást nyújtva így az Amalfi-partra. Fenséges középkori paloták, pazar főúri villák és díszkertek városa.

Délután fájó szívvel búcsúzunk el az Amalfi-parti csodavilágtól, de nem érdemes bánkódni, mert pár nap múltán, egy kicsit másképp ugyan, de visszatérhetünk erre a vidékre.

A kora esti órákban térünk vissza a szállodánkba. Ismét egyénileg vagy az idegenvezető ajánlásával költhetjük el vacsoránkat.

5. nap: A közösen elköltött reggeli utáni órákat szabadon tölthetjük el. A szabadidőnk végeztével kijelentkezünk a szállodánkból és bérelt buszunkkal indulunk a nápolyi repülőtérre. Felejthetetlen élményekkel és életérzésekkel gazdagodva búcsúzhatunk ettől a csodás vidéktől.  Repülőjáratunk a délutáni órákban érkezik meg Budapestre.

Az ajánlat tartalma: Nyári feltöltődés a Nápolyi-öbölben! Utazás 1 főnek repülővel, busszal és hajóval Június 11-15.-e között kedvezményesen 94.900 Ft-ért (+repjegy)!

Most fizetendő: 7.230 Ft, a fennmaradó  87.670 Ft-ot  a szolgáltatónak kell kifizetni.

Foglalás: A kupon megvásárlását követő 48 órán belül váltható be a Pannonia Travel utazási iroda info@pannoniatravel.hu e-mail címére elküldve az utazók személyi igazolványban szereplő nevét, kuponkódot, a kiválasztott felszállási helyet, telefonszámot és a szerződő fél lakcímét. Többnapos utak, illetve biztosítás igénylése esetén a születési dátumok megadása is szükséges. A kupon legkésőbb 2023. június 4-ig váltható be. Több kupon vásárlása esetén minden utas nevét és kuponkódját szükséges megadni, továbbá utazási szerződés megkötésére is szükség van a foglalás véglegesítéséhez. A kupon megvásárlása nem egyenértékű a foglalással és utazási szerződéssel.
Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és az esetleges járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni.

Az utazás időpontja:  2023. június 11-15. (vasárnap-csütörtök)

Menetrend:

 • 2023. június 11., vasárnap     06.10-7.55     Járatszám: W6 2359
 • 2023. június 15., csütörtök   09.20-11.00     Járatszám: W6 2360

A részvételi díj tartalmazza:

 • - légkondicionált autóbuszt a buszos panoráma városnézéshez és transzferekhez,
 • - 4 éjszaka szállást igény szerint kétágyas, vagy igény szerint három- vagy négyágyas, fürdőszobás szobákban, középkategóriás belváros közeli szállodában, Nápolyban,
 • - kontinentális büfé reggelis ellátással a szállodában,
 • - helyi idegenforgalmi adókat,
 • - magyar nyelvű idegenvezetést és csoportkísérést,
 • - szervezési díjat.

A részvételi díjon felül az irodában kötelezően fizetendő díjak:

 • - ügyfél adminisztrációs díj: 3.000 Ft/fő (közvetlenül az irodánknál történő jelentkezés esetén)
 • repülőjegyet, a repülőtéri illetéket, a személyenként 1 db a fedélzetre felvihető 40 x 30 x 20 cm méretű és legfeljebb 10 kg súlyú kis kézipoggyászt*: 95.000 Ft/fő, amelynek díja minden esetben az aktuális WizzAir repülőjegy díjszabásától függ, amely a részvételi díj rendezéséig, illetve a szerződéskötésig változhat, ezért javasoljuk az utazási kupon mihamarabbi beváltását.
 • - 3% kötelező útlemondási biztosítás, amely az előre kifizetett tételek után fizetendő pl. részvételi díj, egyágyas felár, repülőjegy, feladott poggyász stb. (önrész 20%)
 • - egyágyas felár: 39.000 Ft/fő.

VÁLASZTHATÓAN KÜLÖN FIZETENDŐ:

 • - nagy kézipoggyász (55*40*23 cm; 10 kg) oda- és vissza útra: 26.000 Ft/fő**,
 • - 20 kg-os feladható poggyász oda- és vissza útra: nem választható***,
 • - speciális repülős baleset-, betegség-, poggyászbiztosítást: 4.200 Ft/fő/5 nap, 70 év felett 6.300 Ft/fő/5 nap, 80 felett 14.300 Ft/fő/5 nap.

Választhatóan külön fizetendő fakultatív programok díjai:

1.napi Nápolyi helyi idegenvezető által tartott magyar nyelvű városi séta fakultatív program: – minimum 10 fő jelentkezése esetén, alacsonyabb létszám esetén arányosan emelkedik a díj.

 • Az irodában fizetendő: 2.500 Ft/fő + a helyszínen az idegenvezetőnek fizetendő díj: 20 €/főA fakultatív kirándulás teljes díja tartalmazza az kb. 3 órás, helyben élő idegenvezető által tartott nápolyi helyi idegenvezetést, az audiós eszköz bérlését és a szervezés költségeit. A program időtartama kb. 2,5-3 óra.

2.napi Pompei és Vezúv fakultatív program: – minimum 13 fő jelentkezése esetén, alacsonyabb létszám esetén arányosan emelkedik a díj.

 • Az irodában fizetendő: 5.000 Ft/fő + a helyszínen az idegenvezetőnek fizetendő díj: 60 €/főA fakultatív kirándulás teljes díja tartalmazza az autóbuszos utazást bérelt busszal, parkolási és útdíjat, a kb. 2,5-3 órás magyar nyelvű pompei helyi szakvezetést, a magyar nyelvű a csoportkísérő idegenvezetést és az idegenvezető belépődíjainak arányos részét, az audiós eszköz bérlését és a szervezés költségeit. A program időtartama kb. 7-8 óra.
 • A helyszínen külön fizetendő belépődíjak:
  • Vezúv belépődíj a kráterhez: 13 €/fő,
  • Pompei belépődíj: Felnőtt: 17 €/fő, 18-25 év: 12 €/fő, 18 év alatt ingyenes,

A fenti fakultatív programok megvalósulása érdekében előzetes foglalásokra van szükség, amelynek érdekében, az irodában történő jelentkezéssel, az utazás során fizetendő díjak megtérítését is vállalni kell az utazónak. A fakultatív programok €-ban feltüntetett díjai az utazás során az idegenvezetőnek fizetendők. A díjak minimum 15 fő részvétele esetén érvényesek, és 15 fő alatt a díjak arányosan emelkednek.

3.napi Capri-sziget fakultatív program: – minimum 15 fő jelentkezése esetén, alacsonyabb létszám esetén arányosan emelkedik a díj.

 • Az irodában fizetendő: 5.000 Ft/fő + a helyszínen az idegenvezetőnek fizetendő díj: 65 €/fő. A fakultatív kirándulás teljes díja tartalmazza a Nápoly-Capri hajójegyeket oda- és visszaútra, a helyi minibuszos közlekedés díját, a magyar nyelvű a csoportkísérő idegenvezetést és az idegenvezető belépődíjainak arányos részét, az audiós eszköz bérlését és a szervezés költségeit. A program időtartama kb. 10-12 óra.
 • A helyszínen külön fizetendő belépődíjak:
  • Villa San Michele belépődíj: 8 €/fő – minimum 10 fő jelentkezése esetén
  • Augustus császár kertje belépődíj: 1 €/fő – egyénileg fizetendő,
  • Capri-sziget körüli hajókázás: 20 €/fő – minimum 10 fő jelentkezése esetén. A program időtartama kb. 1 óra. Minimum 10 fő jelentkezése esetén.

4.napi Amalfi-part fakultatív program: – minimum 15 fő jelentkezése esetén, alacsonyabb létszám esetén arányosan emelkedik a díj.

 • Az irodában fizetendő: 5.000 Ft/fő + a helyszínen az idegenvezetőnek fizetendő díj: 70 €/fő. A fakultatív kirándulás teljes díja tartalmazza az autóbuszos utazást bérelt busszal, parkolási és útdíjat, a magyar nyelvű csoportkísérő idegenvezetést és az idegenvezető belépődíjainak arányos részét, az audiós eszköz bérlését és a szervezés költségeit. A program időtartama kb. 8 óra.
 • A helyszínen külön fizetendő belépődíjak:
  • Amalfi Dóm, Amalfiban a Rufolo villa belépődíj: 11 €/fő, minimum 10 fő jelentkezése esetén.

 A tömegközlekedés használata nem feltétele a csoport nápolyi közlekedésének, de a kényelem érdekében hotel központi elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy 4-6 darab vonaljeggyel megvalósuljanak a tervezett programok, amelyek várható költsége 0-6 €/fő.60

*Poggyász információ:
A repülőjegy árában szereplő 40 × 30 × 20 cm és maximum 10 kg súlyú kis kézipoggyász felvihető az utastérbe, azonban az utasnak az előtte található ülés alatt kell elhelyeznie.
**WIZZ Priority információ:
Ha WIZZ Priority szolgáltatást vásárol, a fedélzetre felvihető 40 × 30 × 20 cm (maximum 10 kg súlyú) kis kézipoggyász mellett magával vihet még a fedélzetre 1 db maximum 55 x 40 x 23 cm nagyságú és maximum 10 kg súlyú kézipoggyászt is (kivéve, ha operatív okokból kifolyólag ez nem megoldható). Kijelölt elsőbbségi utasfelvételi pult és elsőbbségi beszállás!
*** 20 kg-os feladhatópoggyász:
a gyorsabb reptéri check in, rövidebb várakozási idő és jobb program megvalósítás érdekében nem választható.

Audiós eszköz: Útjaink során audios eszközt használunk annak érdekében, hogy idegenvezetőink szélesebb körű tájékoztatást tudjanak adni vendégeink számára, akár séta közben is. A készülékek használatával kapcsolatban idegenvezetőink mindig részletes tájékoztatást nyújtanak. A szerződés aláírásával az utazók vállalják, hogy az audiós eszközök elvesztése vagy súlyos megrongálódása esetén fizetendő 20.000 Ft/kötbér díját.


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Pannonia Program- és Utazási Iroda
Cég
Pannonia Humana Kft
Website
pannoniatravel.hu
Phone
(06-30) 592-6107
Address
2097 Pilisborosjenő, Kavics utca 12.

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!