Iratkozz fel hírlevelünkre!

Nyaralójárat Olaszországba - Észak-Adria - Lido di Jesolo - Lignano - Bibione - Caorle - Porto Santa Margherita érintésével, június 19-i esti indulással 1 főnek 19.900 Ft helyett 15.900 Ft. Most fizetendő 2.000 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható June 15., 2015-ig!

A TDM Travel  Tours 2015. június - szeptember  között elindítja olaszországi üdülőjáratát a legkedveltebb nyaralóhelyekre: Lignano, Bibione, Caorle, Porto Santa Margherita, Lido di Jesolo.

Az autóbusz péntek este indul és szombaton reggeli órákban érkezik a nyaraló helyekre, és visszafelé szombat esti órákban indul (19.óra körül) vasárnap a kora reggeli órákban érkezik vissza Magyarországra. Az autóbuszon utaskísérő utazik. Indulástól érkezésig az utaskísérőhöz fordulhatnak bármilyen kérdéssel vagy kéréssel az utazással kapcsolatban. 

Value 19 900 Ft
Discount -20 %
Teljes ár: 15 900 Ft
2 000 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Az összes ajánlat elkelt!
Share with others

Érkezés másnap a reggeli vagy délelőtti órákban a távolságtól, forgalomtól függően. A távolságok és az előre nem látható váratlan események miatt a menetrend és az útvonal megváltoztatásának jogát irodánk fenntartja. Az autóbusz 4 óránként 15-20 perces pihenőket tart.  

Utasainkat közvetlenül a szállodához, vagy apartmanos elhelyezés esetén a kulcsátvétel helyéhez, az olasz utazási irodához szállítjuk, amely még autóbusszal megközelíthető. A külföldi utazási irodától kell az utasnak egyénileg az apartmanhoz mennie. 
Fontos: A turnusváltás napján (szombaton) a szállások elfoglalása előtt illetve a szállások elhagyása (kulcs leadás) után néhány órás várakozásra kell számítani!

Az autóbuszon büfé üzemel: dobozos üdítők, sörök, kávé, stb. forintért vásárolhatók.

A buszon töltött időre kényelmes, laza ruházatot ajánlunk. Az autóbusz légkondicionált, videóval, és toalettel felszerelt, valamint dönthető és kihúzható ülések biztosítják a kellemes utazást. 

A hűtést igénylő élelmiszereket hűtőtáskában ajánlatos szállítani, ezt pedig a csomagtartóban elhelyezni. Az útra olyan szendvicseket célszerű csomagolni, amik hűtést nem igényelnek.A kényelmesebb utazás érdekében javasoljuk, hogy vigyenek magukkal takarót, kispárnát. Érdemes a pihenőkhöz a WC használatára némi aprópénzt euróban magukkal vinni.  

Célszerű a fürdőruhát könnyen elérhető helyre csomagolni, hogy a haza utazás napján a várakozási időt fürdéssel tölthessék.

Az utazás tartalma:

- autóbuszos utazás

- utaskísérő

- szervezés

A nyaralójárat indulási időpontja 2015. június 19. esti órákban.

Az akciós kupon megvásárlását követően az utazást szervező TDM Travel Tours irodában jelentkezni kell június 15-ig, a helyet  a korlátozott darabszám miatt  le  kell foglalni a 06/27-319-381,  06/27-319382   telefonszámon, vagy az info@tdmtravel.hu e-mail címen.

Most fizetendő 2.000 Ft, a fennmaradó 13.900 Ft-ot az utazást  szervező irodának kell fizetni. 

Felszállási lehetőségek (péntek esti indulás!):

Budapest – Déli pu. Koronaőr köz 21:30
Székesfehérvár – M7 SHELL benzinkút 59 km 22:15
Balatonakarattya – Lukoil benzinkút 22:45
Siófok – szekszárdi lehajtó, pálya melletti TESCO 23:00
Balatonlelle – Marché 23:35
Nagykanizsa – TESCO parkoló 00:00

Leszállási lehetőségek (szombati érkezés!): 

Lignano 06:30
Bibione 07:00
Caorle 08:15
Porto Santa Margherita 08:30
Eraclea Mare 09:00
Lido di Jesolo 10:00

 


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – TDM Travel Tours Kft.
Cég
TDM Travel Tours Kft.
Website
tdmtravel.hu
Phone
(06-27) 319-381
Address
2600 Vác, Budapesti főút 24.

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!